Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ilgilenene (1 Kullanıcı)

tahir07

Kayıtlı Kullanıcı
bir erkeğin bayan kuaförlügü yapması dogrumudur

tahir07

Kayıtlı Kullanıcı
ben bayan kuaförlügünü yapmamam gerekiyor yanımda bayan elamanmı calişması dogru olur*

tahir07

Kayıtlı Kullanıcı
teşekür ederim kardeşim allahın rahmeti üzerine olsun

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum oncelikle sitemize hosgeldiniz uyeliginiz hayirli ve daim olsun insallah, forumlarda soru sormak yasaklanmistir çunki herkes kendi dusuncesine gore cevaplar verip insani yanlisa yoneltebilirler (Allah korusun) bu yuzden sorularinizi ana sayfadaki soru sorun kismina sorabilirsiniz selam ve dua ile..

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
allah razı olsun ne yapabilirim
madem ki yasakmış ,'İlmi Hal ' kitabları var orda bakabilirsiniz
Ben Ömer Nasuhi Bilmen İlmihalını tavsiye ederim
yine de İslam Şeriatı bakımından kadınlarla erkekler bir arada olamaz ,en azından ayrı odalarda olması lazım.

tahir07

Kayıtlı Kullanıcı
turizim de baybayan kuaför dükkanı var sadece erkek olabilirmi*************

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;534644' Alıntı:
İslam Şeriatı bakımından kesinlikle doğru değildir.
Selamunaykum kardesim siz sakin yanlis anlamayin size yanlis dediniz gibi bisey demedim ama forumlarda boyle onemli konularda soru sormak yasaklanmistir selam ve dua ile...

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;534691' Alıntı:
anlayabiliyorum gurbetciğim , fıkh bakımından mı kastediyorsun?
soyle durumlarla karsilasabiliyoruz çok degerli kardesim mesela bilmeyen bilgi alabilmek için forumda soru soruyor, o foruma giren çikan kimselerde kendi dusunceleri ve bildikleri dogrultusunda bence sence ve onca seklinde cevp verebiliyorlar.mesela bence gunah degildir bence yapilabilir gibi,boyle oluncada soruyu soran kisi yanilgiya dusup verilen fikirler dogrultusunda hareket edebiliyor.iste bunun onune geçebilmek için forumlarda soru sormak yasaklanmistir . umarim anlatabilmisimdir selam ve dua ile..

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
soyle durumlarla karsilasabiliyoruz çok degerli kardesim mesela bilmeyen bilgi alabilmek için forumda soru soruyor, o foruma giren çikan kimselerde kendi dusunceleri ve bildikleri dogrultusunda bence sence ve onca seklinde cevp verebiliyorlar.mesela bence gunah degildir bence yapilabilir gibi,boyle oluncada soruyu soran kisi yanilgiya dusup verilen fikirler dogrultusunda hareket edebiliyor.iste bunun onune geçebilmek için forumlarda soru sormak yasaklanmistir . umarim anlatabilmisimdir selam ve dua ile..

ne konuda anlayamadım, çünkü sorular soruluyor hem de çok
mesela konuyu başlatana sorulan sorular var , genelde forumlarda böyle ya

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt