bir erkeğin bayan kuaförlügü yapması dogrumudur
نعىمة;534644' Alıntı:İslam Şeriatı bakımından kesinlikle doğru değildir.
madem ki yasakmış ,'İlmi Hal ' kitabları var orda bakabilirsinizallah razı olsun ne yapabilirim
Selamunaykum kardesim siz sakin yanlis anlamayin size yanlis dediniz gibi bisey demedim ama forumlarda boyle onemli konularda soru sormak yasaklanmistir selam ve dua ile...نعىمة;534644' Alıntı:İslam Şeriatı bakımından kesinlikle doğru değildir.
Selamunaykum kardesim siz sakin yanlis anlamayin size yanlis dediniz gibi bisey demedim ama forumlarda boyle onemli konularda soru sormak yasaklanmistir selam ve dua ile...
soyle durumlarla karsilasabiliyoruz çok degerli kardesim mesela bilmeyen bilgi alabilmek için forumda soru soruyor, o foruma giren çikan kimselerde kendi dusunceleri ve bildikleri dogrultusunda bence sence ve onca seklinde cevp verebiliyorlar.mesela bence gunah degildir bence yapilabilir gibi,boyle oluncada soruyu soran kisi yanilgiya dusup verilen fikirler dogrultusunda hareket edebiliyor.iste bunun onune geçebilmek için forumlarda soru sormak yasaklanmistir . umarim anlatabilmisimdir selam ve dua ile..نعىمة;534691' Alıntı:anlayabiliyorum gurbetciğim , fıkh bakımından mı kastediyorsun?
soyle durumlarla karsilasabiliyoruz çok degerli kardesim mesela bilmeyen bilgi alabilmek için forumda soru soruyor, o foruma giren çikan kimselerde kendi dusunceleri ve bildikleri dogrultusunda bence sence ve onca seklinde cevp verebiliyorlar.mesela bence gunah degildir bence yapilabilir gibi,boyle oluncada soruyu soran kisi yanilgiya dusup verilen fikirler dogrultusunda hareket edebiliyor.iste bunun onune geçebilmek için forumlarda soru sormak yasaklanmistir . umarim anlatabilmisimdir selam ve dua ile..