Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

iki günde kuran hatimi (1 Kullanıcı)

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar merahabe allah rizasi icin iki günde kurani kerim hatimi yapmaya varmisiniz herkes bir cüz alsa eminim bunu basariyla bitiriz eger 30 klisi cikarda ben varim derse hemen baslayalim ve sonunda hep beraber burada hatim duamiza amin diyelim 1.cüzü ben okuyorum varmi devamini getiricek kardeslerimiz rabim yapicagimiz hatimi duaya sifaya muhtac bütün müsliman kardeslerimiz icin ve sehitlerimi z icin ayni zamanda hasta olupta duaya ihtiyaci olna butun din kardeslerimiz icin kabul etsin inslalah

okuyandanda okumayandanda allah razi olsun allaha emanet olun ilk cüz benden

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. 2.cüzü Ben Alayim Ama Süre Yazmamişsiniz Selametle...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Arkadaşım bilgin olsun diye yazıyorum Hatim için bir forum var 20 günde hatim diye başlıklı sadece haberin olsun diye yazdım ben arapça bilmediğim için katılamadım sizler için hayırlı olsun benim içinde dua ederseniz sevinmiş olurum selametle

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi olsun kardesim o formu bilmiyordum sayende ögredim
tayfuncuculoglu arkadasim kurandinle.org ta dinleye bilrisin veya google.com dan ilhan tok hocanin sesiyle dinleye bilriisn allaha emanet ol
rüyam3 ablam 30 kisi ciktiktan sonra basliyalyim diye düsünuyorum ablaccigim ama simdidye kadar 30 ksisi cikmadi acikcasi iki kisi var biri sen biri ben insallah ncikar biran öncede baslariz diye düsünüyyorum ablam alllaha emanet ol insallah

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi olsun kardesim o formu bilmiyordum sayende ögredim
tayfuncuculoglu arkadasim kurandinle.org ta dinleye bilrisin veya google.com dan ilhan tok hocanin sesiyle dinleye bilriisn allaha emanet ol
rüyam3 ablam 30 kisi ciktiktan sonra basliyalyim diye düsünuyorum ablaccigim ama simdidye kadar 30 ksisi cikmadi acikcasi iki kisi var biri sen biri ben insallah ncikar biran öncede baslariz diye düsünüyyorum ablam alllaha emanet ol insallah

Çıkar kardeşim merak etme sen o dediğim forma 30 kişi oldu + yedek listeside var istersen o forma git Cevdet71 abimiz ilgileniyor sana yardımcı olur selametle
Ben o formu senin için çıkartıcam forumun anasayfasına gir bak

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. kardeşim allah razı olsun benim formumda yedek ve okumak isteyen kardeşlerim var ben onları yönlendiririm ama iki günde okunmaz bunu önce bir halledin en azından 10 gün olsun toplama bittikten sonra başka bir forum acılır ama 10 gün diye başlayın böyle bir olaya yardımcı olduğunuz icin seni tebrik ederim ve allah gönlüne göre verir inşallah rüya kardeşim rabbime emanet olun ben tekrar yazacağım şimdilik cıkmam gerek :H

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
cevdet abim meraba senin formu aradim ama bulamadim sienin tam iceriklerini bilmeidigim icin bulamadim bu konuda yardimcin olursan sevinirim abim ama eger 30 kisi cikarsa iki ünde yapariz diye düsünüyorum ben yinede sen daha iyi bilriisn abim
allaha emanet ol

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
cevdet abim meraba senin formu aradim ama bulamadim sienin tam iceriklerini bilmeidigim icin bulamadim bu konuda yardimcin olursan sevinirim abim ama eger 30 kisi cikarsa iki ünde yapariz diye düsünüyorum ben yinede sen daha iyi bilriisn abim
allaha emanet ol

TAMAM KARDEŞİM OKUNUR AMA VERİLEN BİR TARİH OLUYOR VE O ANDA HASTA VEYA BAŞKA BİR MAREZETLERİ OLAN OLUR BUNUN İCİN BİR KAC GÜN OLMASI GEREK VE OKUYAMAYAN ARKADAŞLAR BİLDİRİP SEN ONA GÖRE AYARLAMAN GEREK

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim Bu Forumda Sen 30 Kişiyi Topla Ben Sana Yardim Edeceğim Toplaman Icinde Sanra Başka Bir Forum Acalim 10 Günde Hatim Diye Cok Istek Var Bende Böyle Bir Kardeşimizin Cikip Böyle Bir Forum Acmasini Istiyordum Istersen Yapmaya Başlayalim A.e.o.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt