Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ihlas-ı şerif hatmine varmısınız (1 Kullanıcı)

suskunkiz

Kayıtlı Kullanıcı
keltepe kardeşim demişki
Ihlas-i şerifi,100.000 Defa Okuyan Kimse,tam Bir Devir Olarak,bu Sure-i Celilenin Hatmini Indirmiş Olur
şimdi dostlar varmısınız hep beraber ihlas-ı şerif hatmi indirmeye allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için
açıkçası hep beraber önce alah rızası için sonrada sıkıntılarımız için ihlas-ı şerif okuyalımmı

GUNAY9328

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum varim ben!tabiki okuyalim :)

GUNAY9328

Kayıtlı Kullanıcı
keltepe kardeşim demişki
Ihlas-i şerifi,100.000 Defa Okuyan Kimse,tam Bir Devir Olarak,bu Sure-i Celilenin Hatmini Indirmiş Olur
şimdi dostlar varmısınız hep beraber ihlas-ı şerif hatmi indirmeye allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için
açıkçası hep beraber önce alah rızası için sonrada sıkıntılarımız için ihlas-ı şerif okuyalımmı

SA
YOKMU BI TARIH ? :]
:H

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
bende varım tarih belirtirseniz ona göre sayı söyleyelim.A.e.o

selmagül

Kayıtlı Kullanıcı
ben de okurum. bir tarih verin verin.

Fikriye1985

Kayıtlı Kullanıcı
bende katilmak isterim. tarih ve baska bilgileri yazarsaniz sevinirim.

Fikriye1985

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. suskunkiz kardesim

ihlas-ı şerif hatim imiz kaldimi? yapmayacakmiyiz?

Eygi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. bende cok katilmak isterim........

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
Bu forum açılalı neredeyse 10 gün oldu fakat forumu açan kardeşimiz sanırım nete sürekli gelemiyor. benim tavsiyem herkez okuyabileceği sayıyı yazsın burada liste tutulım inşaAllah.
Allah'a emanet olun.Hayırlı cumalar

laves

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
Bu forum açılalı neredeyse 10 gün oldu fakat forumu açan kardeşimiz sanırım nete sürekli gelemiyor. benim tavsiyem herkez okuyabileceği sayıyı yazsın burada liste tutulım inşaAllah.
Allah'a emanet olun.Hayırlı cumalar
EVT KARDESIM BENDE SIZE KATILIYORUM
BEN SIMDI AYNI FORUMU ACIYORUM IHLASI SERIF HATMI DIYE OKUDUGUNUZ MIKTARI ORAYA YAZARSANIZ SEVINIRIM RABBIME EMANET OLUN

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam kardeşim oradan takip edelim.Allah razı olsun

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
ihlasi serif hatmi

ihlasi serif hatmi

SELAMÜN ALEYKUM KARDESLERIM BENDE OKUMAK ISTIYORUM AMA ACIKLARSANIZ COK SEVINIRIM IHLASI HATM-I SERIFI ILK DEFA DUYUYORUM NE ICIN OKUNUYOR SADECE IHLASMI OKUNUCAK?BEN 200 TANE OKUMAK ISTIYORUM HERHANGI BIR ZAMANI VARMI SELAMETLE OLUN

yasminq1

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.teknikoto.forumup.com
Aranıza yeni katıldığım için nasıl sayı belirtileceğini bilemiyorum? Bir yol gösterirseniz bende katılmak isterim. Tamamını mı okuyacağız? Ya da bir sayı söylersek, nasıl olucak? tam okunmadığı için, dileğimiz eksik yerine gelmez mi? :) selametle...

laves

Kayıtlı Kullanıcı
Aranıza yeni katıldığım için nasıl sayı belirtileceğini bilemiyorum? Bir yol gösterirseniz bende katılmak isterim. Tamamını mı okuyacağız? Ya da bir sayı söylersek, nasıl olucak? tam okunmadığı için, dileğimiz eksik yerine gelmez mi? :) selametle...
s.a. kardesım ben bu forumu baska bı baslık altında actım ve okumaya devam edıyorum hatta cok az bı sayımız kaldı forumun adı ıhlası serıf hatmı eger okursan ordan sayı alabılırsın az az okuyunca eksık olmasmı demıssın hepımız bır hatım yapıcak aramızda duası daha makbul olanlar vardır belkı bırbırımıze dua etmıs olucaz bızıncede hatım duasını yapıcam ve herkesın muradını dılegını soylıcem o duada foruma katılan Allaha emanet ol kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt