Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Hüküm Allahu Tealanın, söyleyecek söz bulamıyorum , Babanıza Allahu Teala sağlık ve afiyetler nasip etsin.
Enişteniz için Allahu Teala Rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun.
Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin inşallah.
Amin ecmain Allah razı olsun sözün bittiği an vefat edenlere Allah rahmet eylesin mekanları cennet kabirleri nur ile dolsun geride kalanlara Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin selam ve dua ile selametle kal.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Siteye üye olalı tam 19 yıl oldu o zaman kocaman bir aileydik dualarda yarışırdık ilk hatimi sitede yaptım daha önce namaz kılıyordum ama bilmediğimiz ne çok şey varmış dua etmeyi tesbih çekmeyi esmaları herşeyi burada öğrendim kardeşliği çok değerli hocalarımı çok değerli kardeşlerimi burada tanıdım beraber hep beraber dua ettik beraber ağladık beraber güldük çok değerli hocalarımız çok değerli kardeşlerimiz vefat etti acıları hala içimizde ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin mekanları cennet kabirleri nur ile dolsun hepsini çok özledim o günleri çok özledim😔😭

Üst Alt