Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

içimdeki sıkıntı ve huzursuzluk (1 Kullanıcı)

alisinangungor

Kayıtlı Kullanıcı
RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIN ADI İLE
Bu konuda görüşlerinizi öğrenmek istiyorum son zamanlarda içimde bir sıkıntı
ve huzursuzluk var bu bazen asabiyete dönüşüyor insanlarla konuşmak istemiyorum ve bu durumdan rahatsızlık duyuyorum hem aile hayatında hem de
çalışma hayatında bu durumun hiç hoş karşılanmıyacağını da biliyorum ama ne
yapayım elimde değil ŞİFALARI VEREN YÜCE ALLAHIMA bu durumu atlatmak
için dua ediyorum ALLAHIN İZNİ İLE atlatacağıma inanıyorum ama yine size
içimden açılmak geldi böyle durumlar sizde de olurmu bu gibi durumlar da ne yapılabilir.
ALLAHA EMANET OLUN

Genç Müslüman

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşim veya büyüğüm ALLAH izin verirse sıkıntın geçer ne zaman sıkıntı yaparsan daima içine atma size ve ailenize zarar verebilir.Nasıl derseniz yani sıkıntılardan dolayı hasta olabilirsiniz ve ailesinizide üzebilirsiniz.Çünkü benim başımdanda geçmişti bu olay ders yüzünden

ahsarmıznası

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim....benımde senın gıbı oldugum zamanlar olur...ve hic bır sekılde rahatlayamam...VE BAŞLARIM GÜNAH İŞLEMEYE....hemde çıldırmış gibi...kendime bir sınırda koyamam..bu bir süre böyledevam eder en sonunda başıma bır felaket gelir tekrar eski halıme dönerim....bu sıkıntıyı bu sekılde yasamamın tek sebebi ise şu; HEP ARADA KALMAM..YANİ BİR TÜRLÜ KENDİMİ HUZURLUYKEN BİLGİYE DOYURAMAMAM...çünkü aynı yerde saydıkca insan kendini geliştirmedikçe ,ufkunu açmadıkca ,bir ömür boyu o ruh sıkıntısını belırlı zaman aralıklarıyla yaşar...bu hastalıgın sebebı ıse BEDENİNDEKİ RUHUNUN AKLINDAN DAHA OLGUN OLMASIDIR...........................diye düşünüyorum ...selam ve dua

deniztalha

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim. Hakteala yardımcın olsun. O zaten senden haberdar. Devamlı imtihan içindeyiz. bi müsibet varsa başımda secdelerimde Hz. Yunus Peygamber in duasını okuyorum . Allaha emanet olun.

kinacioglu

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Senin Dedigin Gibi Olaylarla Bende Cok Karşilartim Inanki Bende Senin Gibi Ne Yapacagimi Bilmiyordum Ama Hiç Agzimdan Düşürmedigim Sureler (felak Nas ) Sureleridir Inanki Her Okudugumda Rahatlayaip Düzeliyorum Ama Cok Geçmeden Bir Daha Oluyo Ama Hiç Vaz Geçmiyorum O Güzel Sureleri Okumaktan Sanada Bi Abi Veya Bi Kardeş Olarak Tavsiyem şudurki Sende Bu Sureleri Oku Allahin Izni Ile Rahata Ve Feraha Kavuşursun Inşallah Allahin Selameti Senin Ve Tü Müminlerin üzerine Olsun Kardeşim

burakemocan

Kayıtlı Kullanıcı
Meraba agalar ben yeni katıldım forma nedenmi katıldım çünkü içimde bi sıkıntıva nedenini bilmiyorum hiç rahat edemiyorm bazen intihar edesim gelio naapmalıyım arkadaşlar eğer bu geçmezse kafayı yicem nolur sölein arkadaşlar nası geçer bu şey yalvarırım allah rıcası için sölein

ktlhn

Kayıtlı Kullanıcı
oku ne biliyorsan oku uyumadan önce yolculuk yaparken boş kalınca görüceksin ki belli zaman sonra sıkıntıların azalmış olucak yüce Allahın izniyle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt