Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçimdeki Çocuktan Düşen Bir Damla .... (1 Kullanıcı)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
İçimdeki Çocuktan Düşen Bir Damla

Son mavisi düşerken gözlerimden kederimin, ne olur bana sonsuzluğu sorma çocuk.
"Uçsuz bucaksız okyanus, içine sığdıramayacağın kadar gök, gözlerinin görebildiği kadar kara"
desem inanacak mısın?

Değersiz değer, dünya
Nefes alıp vermek, yaşamak
Perde perde oyun, hayat
Evrende varlığın, anlık
Anlama, bana sonsuzluğu sorma çocuk.

Hadi gidelim. Bu nefes bize fazla, bu konuştuklarımız bize fazla çocuk. Hayat bir başka oyuna yeni yeni perdelerini açarken, bir kulenin zindanlarında kilitlediğimiz duygularımızı da alalım yanımıza. Beyazlar üstümüzde kirlendi çocuk. Gece ve yalnızlık giyinelim. Yağmur ve hüzün takalım kısacık saçlarımıza. Elimizde bir çay, bir sigara. Dudağımızda yine o hüzünlü şarkının ıslığı.
Hadi gülümse çocuk, yoksa ben nasıl yenilenirim.

Adımlarımız dost gecenin içinde yankılanırken ondört yaşımızın boyu uzasın, gölge yerine sokak kaldırımlarına.
Toprak kadar sessizce, dingince, saklayabilseydim keşke çocuk, içimdeki insan artıklarını. Kara azan dolu bakışlar gözlerimin bebeğinde duran. Hadi benden git desem de hüzün bulutlarına, bilmem kaçıncı şizofrenliğim ayaklanıp tüm gitlere gel diyor. Gel gitlere, medcezirlere boğuluyorum yine, boğulmak yüzmek arasında. Maviydim oysa, tek bir notaydım hayatın bilinmezliğine.
Okyanustum oysa, koca bir senfoniydim, neydi sevda diye soran herkese.

Çocukmuşum, küçükmüşüm, bu yüzdenmiş içimdeki insan artıklarına verdiğim değer. Ne çiçek kadar masum, ne de toprak kadar sükut olamamışım. Zift gecede, gözlerime hüzün yapışıyor. Her gülümse diyene gülüyor, her gülümse şarkısıyla ağlıyorum. Hayatın içinde neyi aradığımı, kime dost, kime umut, kime kahkaha, kime nefret, kime öfke, kime sevda olduğumu bilmeden bir akrep zehriyle yaşıyorum yelkovan tiktaklarını.

...alıntı...

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a yine çok güzel ve içli bir paylaşımdı.
elinize sağlık.
selam ve duayla...

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
güzel bir paylaşımdı yine.
emeğinize sağlık.
selamun aleykum

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm değerli Nihal ablam..
Çocuk masumiyeti, hayata bir çocuk bakışı ve duruşu ile bazı gerçekler çok güzel anlatılmış; emeğinize ve güzel yüreğinize sağlık olsun inşallah..Beğeniyle okudum..Çok güzel bir yazıydı..Allah c.c razı olsun canım ablam.. En Emin'e emanetimsiniz..Selam, dua ve muhabbetle inşallah..B)B)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamün Aleyküm değerli Nihal ablam..
Çocuk masumiyeti, hayata bir çocuk bakışı ve duruşu ile bazı gerçekler çok güzel anlatılmış; emeğinize ve güzel yüreğinize sağlık olsun inşallah..Beğeniyle okudum..Çok güzel bir yazıydı..Allah c.c razı olsun canım ablam.. En Emin'e emanetimsiniz..Selam, dua ve muhabbetle inşallah..B)B)

Aleykümselam canım kardeşim ALLAH c.c. razı olsun ...İNŞALLAH
teşekkür ederim canım...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...B)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
emeğıne sağlık guzel kardeşım
cocuklar saf ve temız
yardımsever cıkarsız ve sevgı dolu
cocukken kı düşüncelerımızle şu an kı ler ı tartmak lazım
neler gıtmış bızlerden
bakış acımız duygularımız
bıraz duygusal oldu kusura bakma canım
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamunaleykum
emeğıne sağlık guzel kardeşım
cocuklar saf ve temız
yardımsever cıkarsız ve sevgı dolu
cocukken kı düşüncelerımızle şu an kı ler ı tartmak lazım
neler gıtmış bızlerden
bakış acımız duygularımız
bıraz duygusal oldu kusura bakma canım
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

Aleykümselam ablacım teşekkür ederim
yorumunuz için gerçekten de öyle
önemli değil ablacım rica ederim gerçek olan
kendimize gelmek adına daha güzel...duygusallığı severim...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

_-yolcu-_

Kayıtlı Kullanıcı
Çocukmuşum, küçükmüşüm, bu yüzdenmiş içimdeki insan artıklarına verdiğim değer. Ne çiçek kadar masum, ne de toprak kadar sükut olamamışım. Zift gecede, gözlerime hüzün yapışıyor. Her gülümse diyene gülüyor, her gülümse şarkısıyla ağlıyorum. Hayatın içinde neyi aradığımı, kime dost, kime umut, kime kahkaha, kime nefret, kime öfke, kime sevda olduğumu bilmeden bir akrep zehriyle yaşıyorum yelkovan tiktaklarını.

Allah razı olsun sizden.çok güzel bir yazı

selam ve dua ile...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

Allah razı olsun sizden.çok güzel bir yazı

selam ve dua ile...

kardeşim ALLAH c.c. sizden de razı olsun İNŞALLAH...
teşekkü ederim
selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt