Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

içim çok daraldı!! (1 Kullanıcı)

mağlub

Kayıtlı Kullanıcı
Ruhum daralıyor içim sıkılıyor tüm dünya üstüme çöküyor sanki.Hiçbir işim yolunda gitmiyor.İnsanlarla baş edemiyorum çok yoruldum bunaldım çok mutsuzum .Hiç tanımadığım siz kardeşlerimden hep güç aldım.Bana çok dua edin kardeşlerim çok dua edin..Dualarınıza çok ihtiyacım var.Allah sizlerinde ne sıkıntısı varsa kaldırsın huzur mutluluk versin inş.

_YUSUF_

Yönetici
Allah celle celaluhu ardımcınız olsun
Kendinize ders edinerek günde 5 -10 sahife Kur'an tefsiri okuyun kısa zamanda düzeleceğinizden emin olabilirsiniz
Selam ve dua ile

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşim,
bu siteye yeni üye oldum inşallah faydalanmak nasip olur.ama bir şey aradım bulamadım.bana yardımcı olursanız sevinirim.peygamber efendimizin sülük tedavisi ile ilgili tavsiyeleri neler?bilginiz varsa sevinirim.

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim iç sıkıntınızı bir an evvel geçirir inşAllah
Bazı zamanlar banada oluyor
Ama çok takılmıyorum içine girmiyorum bu düşüncelerin
Sabır edin sabır herşeyin başıdır

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim dünya imtihan yeridir. Herşeyiyle yalandır. Ve sen bu kadar yalanların içinde nasıl bunalıyorsun bilemedim. Sadece 1 dk gözlerini kapat ve yapılanları düşün. Hepsi birer cehalet dolu komik şeyler. İnsanlar çocukçasına düşüncelerine başkalarına yutturtmaya çalışıyor. Kendilerini zeki sanıyorlar. Buna sadece güler geçerim. Yaşamda mutlu olacak şeyleri de Allah c.c. koymuştur. Önemli olan onlarla mutlu olacak kadar Allah c.c. yakın olmak. Allah c.c. mutsuz olmak mümkün mü ? Rabbim sıkıntılarını tez zamanda def eylesin. En kötü gününde neşesini koruyan Peygamberimiz s.a.v. sembatikliği versin kalbine. Huzurla ibadetini yap inşallah. Çevrene gelince insanlar önce aynanın karşılarına kendileri geçsin sonra seni gelip o aynaya tutsunlar öyle de onlara. ;)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt