Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ibretlik (genç Kizin Ibretlik Sonu) (1 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Genç kızın ibretlik sonu

Şehir içi dolmuşların birinde 20 yaşlarında ince elbiseler giyinmiş genç bir kız,utanma duygusunu parçalar bir şekilde,açılıp saçılmış fitne sergiliyordu.Arkasında saçı sakalı ağarmış ihtiyar,genç kızın halinden dolayı arkasında utançla oturuyordu.Kızın kulağına eğilerek edeple şöyle fısıldadı:

Ey kızım sana yakışan örtünmektir.Tesettür,insan kurtlarının iştahını kabartan bu şeffaf elbiseden daha faziletlidir.Hem bu hayâyı parçalar fitneye sürükler.
Genç kız şöyle dedi:

Sana ne?
kabrime benimle beraber mi gireceksin?cennete ve cehenneme koymak senin elinde mi?
Kız ahmaklaşmış,adamın üzerine gitmeye başlamıştı.Sonra cür’eti ve utanmaz tavırlarını artırdı,adamla alay ediyor şöyle diyordu:
Al,işte cep telefonum.Allahı arada,bana cehennemde hangi odayı ayıracağını söyle.Ve çirkin bir kahkaha attı.
Adam çekindi.Allaha sığındı.Allah bana yeter.o ne güzel vekildir dedi ve sustu.

Bu cahil kıza nasihat edeceğine pişman oldu.Sessiz geçen 10 dakikadan sonra şoför durağa gelmiş,herkes inmeye başlamıştı.herkes genç kızın da inmesini bekledi. O arabanın kapısının yakınında oturuyordu ve uyuyup kalmıştı.

Adama onu uyandırmasını söylediler. Adam çekinerek onu hafifçe sarstı ve kız yere seriliverdi.Ruhunu yaradanına çoktaaan teslim etmişti.
Yolcular,gördükleri duruma hayret ederek titrediler ve biz Allahtan geldik ona dönücüleriz dediler.
Genç kız yaratıcısıyla alay etmişti. İşte cep telefonum demişti, Allahı ara bana cehennemde hangi odayı ayıracağını söyle diyordu.Ve bu söylediklerinin ardından da Rabbine doğru yola çıkmıştı.İşte,hayatı rabbiyle dalga geçtiği sırada sonlanmıştı. Bu ibret tablosu şu hadisi hatırlatıyor.

"Şüphesiz kul ucunun nereye varacağını düşünmeden,ALLAH 'ı gazaplandıracak bir söz söyler bu sayede cehennemi boylar."

yui_18

Kayıtlı Kullanıcı
çok etkilendim. Ve üzülerek söyleyebilirim ki okuduğum sınıfta bu şekilde olan 1 i var. tam olarak farksız bu şekilde dalga geçiyor.. Cevap veriyorum ama aralıksız bu şekilde devam ediyor.. ne yapıcağımı bilmiyorum.. çok dokunuyor,sinirlerim bozuluyor..

tevhiteri

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Güzel.o Kizin Elbisesine Bakinca Kalbi Fitneyle Dolan Ihtiyara Kaç Numara Ayrildi Dersiniz.bu Dünya Bir Imtahan Herkez Karşisindan Bekliyor Görme Be Adam.sana Ne Neden Nefsine Uyupta Cehennemden Kendine Bilet Aliyorsun.

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim eline sağlık çok güzel bir paylaşımdı ibretlik gerçekten de.rabbim bizleri giyinik çıplaklardan eylemesin inşALLAH
RAHMAN raz olsun
selametle

tuanna bak

Kayıtlı Kullanıcı
yaa gerçekten okurken tüylerim diken diken oldu ALLAH razı olsun kardeşim.

2.diriliş

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleykum Eline Sağlik Okurken çok Etkilendim Ve Degişen şu Türkiye Gözümün önünden Bir Bir Geçti. Birde Diyorlar Bu Millette Neden Bu Kadar Sikinti Neden Bu Kadar Fitne Neden Bu Kadar Düşman Bariniyor. Ve Neden Hep Ensemizde Bir Tokatla Dolaşiyoruz. Işte Cvbi Bu Degişiklik Olsa Gerek Biz Batiyi Islami Değerlerimizi Yitirererk Içimize Aldik Ama üstad Nasilki Islamin Batiya Hamile Olduğu Gibi Batininda Islama Hamile Olduğunu çok Güzel Vurgulamiştir Allah Yardimcimiz Olsun.

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm yüreğine sağlık gerçekten ibret alınacak bi olay ALLAH bizleri korusun son nefesimizde sağ tarafımızda kur-an,göğsümüzde iman Dilimizde Kelime-i şehadeti bizlere kısmet etsin. Amin

imported_ebru_

Kayıtlı Kullanıcı
Günümüzü ne kadar da güzel anlatan bir olay. Gerçekten şimdi bu durumda ben olsam ne yapardım diye düşünmeden edemedim. Sanırım susardım. Vicdanım yanlış bu diyor ama.... Allah (cc.) hidayet nasip eylesin inşallah. Büyük bir görevimiz var. Uyarmak, dil ile düzeltmeye çalışmak. Ama karşınızakinin tepkisi artık insanı canından etmeye götürecek boyutta. Tanıdığım çevrede evet ama hiç tanımadığım insanlara maalesef olmuyor. Çok zor. Gerçekten çok zor...

serin213351

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. böyle ibretlik meseleleri anlatman beni sevindiriyor

güzelsöz

Kayıtlı Kullanıcı
Sabir kardesim allah sabredenlerledir.ofkeli oldugunda sabırlı olmayı dene 100gün üzuntü cekmekten kurtul

mina44

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bi paylaşımdı Allah c.c. razı olsun..

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
çok etkilendim. Ve üzülerek söyleyebilirim ki okuduğum sınıfta bu şekilde olan 1 i var. tam olarak farksız bu şekilde dalga geçiyor.. Cevap veriyorum ama aralıksız bu şekilde devam ediyor.. ne yapıcağımı bilmiyorum.. çok dokunuyor,sinirlerim bozuluyor..
selamun aleykum bence fazla üsteleyip ağzından daha kötü şeyler çıkmasına sebebiyet verme Allah hidayet versin

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Cenabı Allah hepimize ilahi idrak versin. Paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt