Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İ.H.L'li Doktor..! (1 Kullanıcı)

AGD-NesLiNuR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm öncelikle herkese...

Arkadaşlar bilindiği üzere Danıştay imam hatip lisesinde ve meslek liselerinde katsayı problemini geri getirdi malesef..Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.İMAM HATİPLİ BİR DOKTOR olmam için dualarınızı bekliyorum...Allaha emanet olun
...

gullere-vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
selamün elyküm kardeşim...sen davanı kafana koymuşsun bir kere...Allah senin başını açmama isteğini çok sevecek ve inşaallah sana katından bi hediye gönderecek...davasında kararlı olan din kardeşlerimizde bunu çoğunlukla görüyoruz...amaçlarımız aşağı yukarı aynı :)) o yüzden sana çok hak veriyorum ve yolun açık olsun gönlünü ferah tut diyorum...

Selam imam hatiplim!!!
selam senin duyguna!!!
Selam o senin kutlu davana!!!

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Eğer Öleceğini umuyorsan Allah'ın emirlerini çiğneme.Eğer Ölmeyeceğini düşünüyorsan dilediğini yapabilirsin kardeş.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim.. hakikaten bazı kararlar bizlerin geleceğini mahvediyor... bende meslek lise çıkışlıyım ve din kültürü öğretmeniliği yada sosyal öğretmenliğini istiyorum ama olmuyor hep bizim kararlarımız başkalarını vicdan karalamasına kalıyor... bizlere yazık hakikaten katsayı düzenlemesi bir kenara öss yi ne hale getirdiler geleceğimiz mahvolmuş durumda.... şimdi birde üniversiteyi kazanıp başörtüsü meselesi olacak işin içinden çıkılmıyor:a45::a45::a45:
rabbim yardımcımız olsun okumak çok zorlaştı bu ülkede

HilserSeN

Kayıtlı Kullanıcı
Biz bu yola canımızı ortaya koyduk benim kücük kardeşim ......Bu yol elemli, kederli dikenli zor ..Acılarla dolu Bazen yalnız kalacaksın yanında kimseleri göremiyeceksiN Bu yola girmeyi göze almalıısın

Kücügüm dünyada 1 eve bir arabaya yada herhangi dünya malina sahip olmak ne kadar zor dimi yıllarca calismak taksitler ödemek gerek Bİr iş sahibi olmak icin yıllarca ders calismak yıllarca okumak gerek

Peki;

Ebedi Cenneti , Mükemmelligi, Rahatlıga Kavuşmak sence bu kadar kolay mı ?

Bu dünya bir sınavsa Buda senin sınavın Karar Senin Ya Allahim emri yada tagutun düzeni
....

Selam Olsun Bu yolun Yolcularına

topbas

Kayıtlı Kullanıcı
KARDEŞİM bnde i.h.l okuyorum senin düşüncülerın bnde de vardı inş. önümüz aclır ise amacına ulasır bızlerıde mutlu edersın ama normalde bır duz lıse ye gıdınce imam hatıbın edep ve adabını alamazsın.. konu bas örtuye gelınce rabbımın bızde ıstedıgı kapalı olmamız
yukarıda da dedıgın gıbı ALLAH yoluna herseyımı kurban edrım dıye ve buna da degr unutma
İMAM HATİPLİ OLMAK HER KULA NASİP OLMAZ

_AYDIN_

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim...
rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşaALLAH...
selam ve en içten dualarımla,RABBİME emanet ol...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

Selamün Aleyküm öncelikle herkese...

......
Ben İ.H.L okumayı tercih ettim.Gerekirse doktorluk hedefimi,her şeyimi ALLAH'a kurban ederim.Ama bu hedefimden vazgeçmek çok zor geliyor.Yine de hayırlısı olsun...Ama ben kararlıyım.İnşallah İ.H.L okuyacağım...Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.İMAM HATİPLİ BİR DOKTOR olmam için dualarınızı bekliyorum...Allaha emanet olun
...

Allah CC. yar ve yardımcınız olsun kardeşim...
Siz O CC.'ın yolundan vazgeçmeyin inşallah...
Siz görevinizi yapın...
Allah CC.'ın görevine karışmayın inşallah...
Rabbim mutlaka bir çıkış kapısı gösterecektir...
Görelim mevlam neyler, neylersde güzel eyler...
Allah CC. nurunu mutlaka tamamlayacaktır...

Ayşegül00

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ben düz lise son sınıf öğrencisiyim danıştayın yaptığı bu karar beni çok üzdü çünkü meslek lisesi ve imam hatip lisesinde okuyan ve çok çalışkan bir sürü arkadaşım var en başta onlar için üzüldüm o kadar sevinmişlerdi. Sınava 4 ay kadar bir süre kaldı ama sınav sistemi belli değil bende sağlık bölümünde okumak istiyorum,sonuçta imam hatip olsun ,düz olsun meslek lisesi olsun hepimiz müslümanız ve bu ülkenin evlatlarıyız ALLAH YAR VE YARDIMCIIMIZ OLSUN CNM KİB..A.E.O.

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
dualarımız seninle güzel kardeşim.
azminden vazgeçme.. yılmadan yolunda ilerle inşaAllah.

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm kardeşim,

büyük bi hayranlıkla yazdıklarını okudum, maşAllah, sübhanAllah

ben düz lisede okudum, sonra üniversite, sonra da iş hayatı... bana 26 yaşında kapanmak nasip oldu, şimdi anlayabiliyorum sizleri, dershanedeki nice çalışkan arkadaşlarım başörtüleri yüzünden ya istedikleri yeri kazanamadılar ya da okuldan atıldılar. bi arkadaşım "önemli olan Rabbimin rızasını kazanmak" derdi, çok doğru düşünüyormuş,

sen daha bu yaşta, bu imanla böyle düşünüyorsun ya maşAllah, senin yaşlarındaki durumumu düşününce ne kadar körmüşüm şimdi anlıyorum :a03:

Rabbim inşAllah hayır kapılarını açacaktır sana ve senin durumundaki nice mümine kardeşlerimize, dualarımız sizinle,

orhan abi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM
ALLAH yardımcın olsun inşeALLAH doktor olursun hayırlısı ne ise o olur.Ben de İ.H.L mezunuyum, inşaatla uğraşıyorum 4 tane daha İ.H.L. mezunu kardeşim var,bir tanesi İ HATİP digerleri farklı mesleklerden 4 tane evladım var en büyügünü bu yıl İ H GÖNDERDİM inşeALLAH diğerlerinide İ H göndereceğim ALLAH a emanet olunuz.

ulubatli80

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yanlış karar verenleri islah etsin.
Adaletsizlik kalkar İnşallah!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt