Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HZ. MUHAMMED (SAV)İN HASTALIĞI NEYDİ? (1 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
İSLAM ALEMİNİN GÜLÜ PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED (SAV) ÖLÜMÜNE SEBEBİYET VEREN ATEŞLİ HASTALIĞININ KARŞILI NEDİR.BİLENİMİZ VARSA AÇIKLASIN LÜTFEN . ALLAH (CC) EMANET OLUN .

hilfulfudul21

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HZ. MUHAMMED (SAV)İN HASTALIĞI NEYDİ?

s.a. üzerinde hiç düşünmediğimiz ve hayatının hemen hemen her safhasını tetkik edip araştırdığımız hz Muhammed(sav)in hastalığı hakkında bu güne kadar bi söylem duymadık.ama anlatacak bi Medineli kardeşim var,ona sorup bizi bilgilendirmesini istiyecem... A E O

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

hilfulfudul21 yazdı:
s.a. üzerinde hiç düşünmediğimiz ve hayatının hemen hemen her safhasını tetkik edip araştırdığımız hz Muhammed(sav)in hastalığı hakkında bu güne kadar bi söylem duymadık.ama anlatacak bi Medineli kardeşim var,ona sorup bizi bilgilendirmesini istiyecem... A E O
A.S
KARDEŞİM ÇOK SAĞOL BENİM AKLIMADA GECE GELDİ BEN BİR MİGREN HASTASIYIM VE GECE KRİZ AŞAMASINDAYDI VE ATEŞİM YÜKSELDİ VE ACİLE KALKTIM O ANDA AKLIMA PEYGAMBERİMİZİN ATEŞLER İÇİNDE HASTA HALİNİ DÜŞÜNDÜM VE NEYDİ DİYE DÜŞÜNDÜM .AEO.YORUMUNUZU BEKLİYORUM AEO.

hilfulfudul21

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. Muzdarip kardeşim...Rabbim hastalığını günahlarına keffaret eder inşaallah.
Ya Şafi!..ismini bilmediğim ama gönül bağımız bir olan bu biçare kardeşime ulvi katından merhamet edip habibin hz Muhammed (sav) hatrına şifa nasib eyle...
kardeşim bu siteyle yeni tanıştım,acemisiyim.alacağım cevabı size nasıl ulaştıracam,bilemiyorum...aydınlatırsanız sevinirim..A E O

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

a.s.
kardeş kopyala yapıştır yöntemini kullan.

hilfulfudul21

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.
kardeşim soracağım kişi Medine de kalıyo.msn ye ne zaman girecek belli değil.
girince soracam ama aldığım cevabı farıza yarın size nasıl iletecem onu bilemiyorum.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim nerde benim sorumun cevabı?

hilfulfudul21

Kayıtlı Kullanıcı

a.s. kardeş...dün akşam sorunu sormak için epey bekledim bacımı.başka yerlere de sordum (en doğrusunu Rabbim bilir) SITMA hastalığı ağırlık bastı.ayrıca bir kadın tarafından zehirlenmişti bi ara,son zamanında o zehirlenmenin de nüksettiği tahmin ediliyor.inşaallah senin durumun iyidir.Rabbim şifa eyleye...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

hilfulfudul21 yazdı:
a.s. kardeş...dün akşam sorunu sormak için epey bekledim bacımı.başka yerlere de sordum (en doğrusunu Rabbim bilir) SITMA hastalığı ağırlık bastı.ayrıca bir kadın tarafından zehirlenmişti bi ara,son zamanında o zehirlenmenin de nüksettiği tahmin ediliyor.inşaallah senin durumun iyidir.Rabbim şifa eyleye...
ben çok şükür iyiyim kardeşim bu bahsettiğin zehirleme olayı nerde geçiyo hangi dönemlere denk geliyo bana bu bilgilerin bulunduğu kaynağın adını verebilirsen çok sevinirim.aeo. allah(cc) razı olsun.

hilfulfudul21

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim daha da iyi etsin. Bu konuyu görüşmek :p:pB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt