FaKiRuLLaH_
Kayıtlı Kullanıcı
Konuya başlamadan önce sizi selamların engüzeli ile selamlıyorum Esselamü Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Beraketühü... Degerli kardeşlerim hz mehdi konusu şu anda yayılmış durumdadır ve zihinleri yormaktadır Tarikat erbabı olan zatlar hz mehdinin çıkmasının yakın olduğunu söylüyorlar bu Tarikat erbabı olan biriside herekesin tanıdıgı meşhur Şeyh Nazım Kıbrısi Hazretleridir cübbeli ahmet hocamızın ahiret kardeşi olan Hacı salih efendi birkeresinde Allaha niyaz ederek kendisine kutuplardan birisini yanına getirmesini isteyince dua`dan hemen sonra Şeyh Nazım Kıbrısi Hazretleri Hacı salih efendinin yanına gelmiştir bu olayıda bizat cübbeli hocamıza anlatmıştır. Hacı salih efendide vefatından 6ay sonra kabrinden köylüleri tarafından kaçırılmıştır. Mübarek kabirden 6 ay sonra çıkarıldığında cesedinin çürememiş oldugu görülmüştür yani böyle bir insanın yaptığı dua tabiiki göz ardı edilemez. İkinci olarak Elazığ erenlerinden olan Hacı Haydar Baba da hz mehdinin çıkacağını ifade etmiştir ve şu anda onun yerinde hayatta olan oğlu Cemil Babaya Evladım sen hz mehdiyi göreceksin İnşeallah demiştir. Birde sene 2004 de Mahmut Efendi Hazretlerini ziyarete gelen Mekke de yaşamış olan Muhammed Bin Alevi Maliki El Haseni Hazretleri ise Hazreti Mehdi çok yakında zuhur edeceğini ve Efendi Hazretlerinin Hz Mehdiyi Göreceğini haber vermiştir bunun haberini bizzat kendim müşahede ettim sene 2004 yılı idi fatihde cübbeli ahmet hocamızın sohbet vermiş olduğu fetih mescidinde idik cübbeli hocamız sohbete yarım saat kadar geç gelmişti ve kendisi söze başlarken biraz geciktiğini ifade ederek özrünü beyan ettiler ondan sonra kendisi kapının önünde arabada Efendi hazretleri ile Muhammed Bin Alevi Maliki El Haseni hzlerinin beklediğini söyledi Efendiden müsade alarak size müjde vermeye geldim buyurdu. Müjde ise Muhammed Bin Alevi Maliki El Haseni hzleri bir gün efendi hazretlerinin evinde istirahat ederlerken bir zuhurat meydana geldi zuhurat da Efendi hzretlerinin 90 aşına kadar yaşayacağını ve Hz Mehdinin çok yakında zuhur edeceğini ve Mahmut Efendi Hazretlerinin ise Hz Mehdiyi göreceğini söylediler bunun üzerine cemaat tekbir getirmeye başladı Cübbeli ahmet hocamız cemaata nazar ederek yani bakarak buyurdular ki bu cemaatten Hazreti Mehdiye asker çıkacak. İnşeAllah o cemaate Bu fakirde vardı İnşeAllah askeri oluruz. Mahmut Efendi Hazretleri ise Hazreti Mehdinin zuhurunun yakın olduğu hakkında yorum yapmazlar sadece yavuz selimde sohbet yaparlarken cemaatten biri kalkarak Efendim biz nezaman feraha kavuşacaz ne zaman Hz Mehdi gelecek diye Efendi hazretlerine sorunca Efendi Hazretleri bir miktar durup sonra ellerini açarak Yarab! Şu Hazreti Mehdiyi Tez Zamanda gönder demiştir bunu anlatan ise şu an Efendi Hazretlerinin yanında hizmet yapan Şefik Kocaman Hocadır... Evet Size Alla h Dostlarının Dilinden Hazreti Mehdinin zuhurunun yakın olduğu anlattım Dileğimiz Allahtan Hazreti Mehdiye asker olmaktır Allah bizi İstikametten Dogru Yoldan Ayırmasın İnşeAllah.... VesseLam...