Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hz. İsa"nın doğumu (1 Kullanıcı)

2.diriliş

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar ben Hz İsanın doğumuna dair bir sohbet meclisi insanından şunları duydum sizlerle paylaşmak istedim ne kadar doğru ne kadar yanlış onu Allah bilir.
-Hz İsayı doğuran Meryem annemize hepimizde biliyoruzki bir erkek eli değmemişti.Allah ona lütfetti Onu.Ama bana denildiki şimdi hiç bir erkek eli değmeden Hz İsaya hamile kalan Meryem annemizin durumu şöyle açıklandı:
Kadınların süt tulumbacıklarında doğuştan veya sonradanda olabilir biraz sperm varmış o yüzden Allah onu sebep kılarak onu hamile bırakmış yani yeni bir sebep yaratmış veya bunu ezelden insanlığın başlangıcından itibaren yaratmış onu bilimiyoru m ama bana böyle denildi sizinde eğer bilginiz varsa lütfen katılın bu hadiseye doğruluğunu yanlışlığını bilemiyorum sohbet mecliside hizmet sohbet evi yani bilmiyorum o büyümüş ve de olgunlaşmış kişi neden böyle bir şey söylesinki kafam karmakarışık yardımcı olun Allah razı olsun.

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar ben Hz İsanın doğumuna dair bir sohbet meclisi insanından şunları duydum sizlerle paylaşmak istedim ne kadar doğru ne kadar yanlış onu Allah bilir.
-Hz İsayı doğuran Meryem annemize hepimizde biliyoruzki bir erkek eli değmemişti.Allah ona lütfetti Onu.Ama bana denildiki şimdi hiç bir erkek eli değmeden Hz İsaya hamile kalan Meryem annemizin durumu şöyle açıklandı:
Kadınların süt tulumbacıklarında doğuştan veya sonradanda olabilir biraz sperm varmış o yüzden Allah onu sebep kılarak onu hamile bırakmış yani yeni bir sebep yaratmış veya bunu ezelden insanlığın başlangıcından itibaren yaratmış onu bilimiyoru m ama bana böyle denildi sizinde eğer bilginiz varsa lütfen katılın bu hadiseye doğruluğunu yanlışlığını bilemiyorum sohbet mecliside hizmet sohbet evi yani bilmiyorum o büyümüş ve de olgunlaşmış kişi neden böyle bir şey söylesinki kafam karmakarışık yardımcı olun Allah razı olsun.

Selamun Aleyküm;

Konuya ilişkin tam teferruatlı izahat hakkımız saklı kalmak kaydıyla ilk okuduğum an itibariyle şu cevabı vermek lüzumunu hissettim;

Hz.Adem Baba'mızı yoktan vareden Halık-ı Zülcelal Hz.leri için kim,niçin ve nasıl böyle bir araştımaya lüzum hissediyor doğrusu şahsen biraz şaşırdım.

AL-İ İMRAN: 47

Meryem dedi ki;Hey Rabbim,bana bir beşer dokunmamışken,benim nasıl çocuğum olabilir?
Melek'lerde;Allah(CC) dilediğini öylece yaratır ve bir şeyin olmasını dilerse,ona ''OL'' der de oluverir..dediler.

Ve Lütfen MERYEM Suresini okuyunuz.

Selam ve dua ile 2.diriliş kardeşim.A.E.O.

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
Neden Kurani Kerim Okumuyosunuz.oarada Meryem Süresi Herşeyi Anlatiyo .ayrica Dikkat Ettim çok Ihtilaflisiniz.karmakarişik Olacak Bir Durum Yok Oratad.biraz Tevekkül Yeterde Artar.allaha Emanet Olun.kafaniz Rahat Olsun Arkadaşim

2.diriliş

Kayıtlı Kullanıcı
verdiğiniz cvplar için teşekkürler ama berra arkadaşım ben sorğusuz sualsiz islamiyeti remizinden ta sonuna kadar kabul ettim ben sadece böyle bir şey var mı diye sordum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt