Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hz.İsa Ve Hz.Mehdi A.s Hakkında... (1 Kullanıcı)

ihsancan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
yozgat.us
Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi 11 Tm A / eskişehir
Seyfi DİKYOL isimli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenim 07.03.10 tarihli dersimizde hz. Mehdi inancının müslümanlara hristiyanlardan geçmiş olduğunu söyledi. Kur'an-ı Kerim mealini ve tefsirlerini okumasına rağmen kıyamet öncesinde Hz. Mehdi adında birinin gelmeyeceğini ve Hz. İsa'nın tekrar yeryüzüne indirilmeyeceğini söyledi. Beyin fırtınası yapalım diyerek, Allah'ın daha önce peygamber olarak dünyaya gönderdiği Hz. İsa'yı tekrar normal bir kul olarak göndermesinin ona hakaret olacağı yönünde düşüncesini belirtti. bir din hocasının bunları konuşması benim kafamda dalgalanmalara sebep oldu bizmi bilmiyoruz yoksa bu din ögretmenimiz mi yanlış biliyor ?

---------------------

Bu konuyu buraya açmamın sebebi bu forum'da bu konunun dogru bir şekilde aydınlatılacagına inandıgım içindir.
Bana göre bu olay basit bir şey degil.

Bu konunun gerçek çözümünde yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler.

Allah'a Emanet Olun.

ihsancan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
yozgat.us
Cevap veren olmamış ama bana göre bu tür konular çok aşırı ciddi konulardır eğer din kültürü öğretmeni yanlış biliyorsa dersine girdigi 100 lerce ögrencimizide yanlış bilgilendiriyor demek herneyse.
Yorum yazan olur inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt