Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HZ.HATİCE (R.A.) ANNEMİZE.... (1 Kullanıcı)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
ANNEM ! kan gölüne dönüyor beyaz ülkelerim..
masum bebekler soğuk kursunların hedefi oluyor.. Genç kızlar SENİN adını taşıyan HATİCELER zalimin hain arzularına tutsak oluyor annem !
ANNEM !ciğerlerime kadar işledi buram-buram özlemin.. Asrı saadete susadım anne, boğazım ağıt annem!

Seni yazmak satırlara değil,kalbime yazmak..
Seni gözü yaşlı bir geceden, hüzün kokan bir çehreden aşkıma yazmak...
Bu garip,gözyaşı mürekkebiyle Seni anarken, hiçliğinin denizinde boğuluyor..

EY TAHİRE !
EY TEMİZ diye çağrılan annem !
Temiz olamadım Seni kadar,kirli şafaklarda toz bulutlarında eridim..
Ben TAHİRE olamadım,arınamadım anne ! karalandım, yağmalandım.. gönü iklimlerinde dört mevsim kara bulutlar var, dört mevsim üşüdüm annem ! şimşekler çakıyor asumanımda..

EY VEFALIM,
EY ŞEFKAT KAHRAMANIM ANNEM !
Sana serzenişlerimi sunuyorum.. hani diyorum o annelerin, babaların evladından kaçacağı günde belki diyorum onca kalabalığın içinde uzatırsın ellerini....
Sana adamiş bir kor var içimde, Sen olamadım, ama Senin gibi olmaktır muradım...
O GÜL NEBİ (SALALLAHU ALEYHİ VE SELLEM) Seni çok sevmişti..
Senden hep övgüyle söz etmiş...
Gittiğin sene "hüzün senesi "adını vermiştir..
" insanlar beni inkar ettiğinde bana inandi,. insanlar beni yalanladığında, o beni taşdik etti..
ALLAH O´nunla bana çocuklar ihsan etti, ALLAH O´na rahmet etsin.."demişti.. GÜL KOKULU EFENDİMİZ

İşte Seni böyle sevmişti annem !
Çağlar ızdırabı solukluyor, gündüzlerimiz dahi karanlık bulutlar gibi doluyor.. tutulmayan ellerimiz var,asılı kaldık boşlukta ,garip kaldık...
NERDESİN ANNEM?
Anneler var, anneliğine hayran, yavrular var anne şefkatine susamış..
ANNE NERDESİN ?
Cennet kurağın açılmaz mıdır garipliğimize, ahlarımıza cevabın gelmez mıdır ?
ANNEM !
Kızın HZ.FATIMA´ya özendik..
Biz FATIMA olamadık anne..
SEN HATİCE ol anne, annemiz ol ne olur anne !
ANNEM ! ummanlar kadar geniş,okyanuslar kadar şefkatli annem! şu zaman-i ahirde bu bozulan zeminde, gör ki asrın vebası dünya sevdası.. Dört yanımız sisli bulutlu annem ! ahde vefa kalmadı, savaslar, cinayetler, kız çocuklar bu asırda da gömülüyor annem !
ANNEM ! kan gölüne dönüyor beyaz ülkelerim.. masum bebekler soğuk kursunların hedefi oluyor.. Genç kızlar SENİN adını taşıyan HATİCELER zalimin hain arzularına tutsak oluyor annem !
ANNEM !ciğerlerime kadar işledi buram-buram özlemin..
Asrı saadete susadım anne, boğazım ağıt annem!

EY EFENDİMİN SEVDİĞİ,
EY annem ´den önce annem ! gel, tut ellerimden kutlu NEBİYE götür beni anne, götür beni ANNEM !ANNEM !

ALINTI-ibret.net

ferit

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HZ.HATİCE (R.A.) ANNEMİZE....

Es Selamü Aleyküm

yüreği yanık bir imdat ile, bir feryadu figan öyle güzel istiyorlar ki...Rabbimiz c.c. tez zaman da sıkıntılarına derman versin...

Kendimi anlayamadığım için...
Kendim...
Kendim...
Kendim...:(

Dünya'yı değiştir müslüman, dünya'nı değiştir...

Allah c.c. razı olsun ablam vazifelerimizi gözümüze adeta sokarcasına anlatan bir mektup...

Selam ve dualarımla...B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm kardeşim Rahman razı olsun güzel konu seçmişiniz emeğinize sağlık...selam ve dua ile...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

ferit yazdı:
Es Selamü Aleyküm

yüreği yanık bir imdat ile, bir feryadu figan öyle güzel istiyorlar ki...Rabbimiz c.c. tez zaman da sıkıntılarına derman versin...

Kendimi anlayamadığım için...
Kendim...
Kendim...
Kendim...:(

Dünya'yı değiştir müslüman, dünya'nı değiştir...

Allah c.c. razı olsun ablam vazifelerimizi gözümüze adeta sokarcasına anlatan bir mektup...

Selam ve dualarımla...B)

A.S.ALLAH cümlemizden razı olsun.Ahirzaman müslümanlarının yanık bir seslenişi...A.E.O.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

EY VEFALIM,
Sana serzenişlerimi sunuyorum.. hani diyorum o annelerin, babaların evladından kaçacağı günde belki diyorum onca kalabalığın içinde uzatırsın ellerini....
Sana adamiş bir kor var içimde, Sen olamadım, ama Senin gibi olmaktır muradım...

EY EFENDİMİN SEVDİĞİ,
EY annem´den önce annem gel, tut ellerimden kutlu NEBİYE götür beni anne, götür beni ANNEM..ANNEM!!

S.ALEYKÜM ABLACIM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN..ÇOOK GÜZEL,HALİMİZİ ARZ EDEN BİR MEKTUPTU GERÇEKTEN DE..ELİNİZE,EMEĞİNİZE SAĞLIK..RABBİM LAYIKIYLA EVLAT OLABİLMEK NASİB ETSİN ANNEMİZE,HATİCE ANNEMİZE..:(:(:(AMİN AMİN AMİN..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN ABLACIM..

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

" insanlar beni inkar ettiğinde bana inandi,. insanlar beni yalanladığında, o beni taşdik etti..
ALLAH O´nunla bana çocuklar ihsan etti, ALLAH O´na rahmet etsin.."demişti.. GÜL KOKULU EFENDİMİZ

EY annem ´den önce annem ! gel, tut ellerimden kutlu NEBİYE götür beni anne, götür beni ANNEM !ANNEM !

Selamun aleykum ablacım.. Ne kadar güzeldi, nasılda bizi anlatan muhteşem bir yazıydı bu :(:(
Allah c.c. razı olsun.. Yüreğine sağlık ablacım..B)B)B):(:(

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

desertrose yazdı:

Selamun aleykum ablacım.. Ne kadar güzeldi, nasılda bizi anlatan muhteşem bir yazıydı bu :(:(
Allah c.c. razı olsun.. Yüreğine sağlık ablacım..B)B)B):(:(

V.A.S.KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN SENDEN VE CÜMLEMİZDEN.A.E.O.B)B)B)

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum ablacım emegıne yüregıne saglıkablacım ALLAH senden razı olsun :(:(B)

yalan_yalan

Kayıtlı Kullanıcı

:(:(:(bogazım düğümlendi ,Allah razı olsun ablam benimB)

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

EY EFENDİMİN SEVDİĞİ,
EY annem ´den önce annem ! gel, tut ellerimden kutlu NEBİYE götür beni anne, götür beni ANNEM !ANNEM

s.a
paylaşım için tşkler.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

RECEB-I KAMER yazdı:

EY VEFALIM,

EY EFENDİMİN SEVDİĞİ,
EY annem´den önce annem gel, tut ellerimden kutlu NEBİYE götür beni anne, götür beni ANNEM..ANNEM!!

S.ALEYKÜM ABLACIM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN..ÇOOK GÜZEL,HALİMİZİ ARZ EDEN BİR MEKTUPTU GERÇEKTEN DE..ELİNİZE,EMEĞİNİZE SAĞLIK..RABBİM LAYIKIYLA EVLAT OLABİLMEK NASİB ETSİN ANNEMİZE,HATİCE ANNEMİZE..:(:(:(AMİN AMİN AMİN..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN ABLACIM..

A.S.KARDEŞİM.ALLAH SENDEN VE CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN İNŞAALLAH.A.E.O.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim razı olsun ablam.:( vesselam ved dua...B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

yalan_yalan yazdı:
:(:(:(bogazım düğümlendi ,Allah razı olsun ablam benimB)

A.S.EVET NE GÜZEL DEDİN.İNSANIN BOĞAZINDA BİRŞEY DÜĞÜMLENİYOR İÇTEN OKUYUNCA.ALLAH RAZI OLSUN SENDEN DE KARDEŞİM.A.E.O.B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

AHSEN-I FIGAN yazdı:

EY EFENDİMİN SEVDİĞİ,
EY annem ´den önce annem ! gel, tut ellerimden kutlu NEBİYE götür beni anne, götür beni ANNEM !ANNEM

s.a
paylaşım için tşkler.

S.A.SAĞOL.ALLAH RAZI OLSUN.A.E.O.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt