Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

huzur için küçük sırlar (1 Kullanıcı)

huma

Kayıtlı Kullanıcı
Ufak şeyleri dert etmeyin Erken kalkmaya çalışın Hayatı olduğu gibi kabul edin Tenkit etme isteğinizi bastırın Bırakın ara sıra canınız sıkılsın Rastgele iyilikler yapmaya çalışın Başkalarını suçlamayı artık bırakın Her şeye hakim olmaya çalışmayın Kusursuz olamayacağınızı kabullenin Sabrınızı geliştirme egzersizleri yapın Her an bir şeyler öğrenmeye açık olun Konuşmadan önce derin bir nefes alın İnsanların gözlerine bakın ve gülümseyin Bırakın çoğu zaman başkaları haklı olsun Aynı anda birkaç şey yapmaya kalkmayın Beterin beteri vardır her halinize şükredin Olağan şeylerdeki olağanüstünlüğü arayın Bugününüzü son gününüzmüş gibi yaşayın Herkesin onayını alamayacağınızı unutmayın Yaptığınız iyiliklerden bahsetmemeye çalışın Bulunduğunuz durumda mutlu olmaya çalışın Öfkeniz kabarmaya başlayınca 10 a kadar sayın Sizden başka herkesin bilgili olduğunu düşünün Başka fikirlerde biraz olsun doğruluk payı arayın Her gün biraz vaktinizi minnettarlık için harcayın Gördüğünüz her şeyde Yaradanın izini unutmayın Hizmeti hayatın değişmez bir parçası haline getirin İnatla savunduğunuz iddiaları yumuşatmaya çalışın Kimsenin sözünü kesmeyin cümlesini siz bitirmeyin Sahip olmak istediğinizi değil elde ettiğinizi düşünün Daha fazlası daha iyidir diye düşünmekten vazgeçin Herkesin farklı olabileceğini anlayın ve saygı gösterin Unutmayın ki insan edindiği huylardan meydana gelir Sevgi kapasitenizi geliştirip hayatınızı sevgi ile doldurun Gerçeği olduğu gibi kabul edin çünkü hayat adil değildir Ölünce yapılacak işler listesinin dolu olacağını unutmayın Unutmayın 100 yıl sonra burada bambaşka insanlar olacak Olumlu ve olumsuz düşünce kartopunun çığ gibi büyüyeceğini ve ilerde dağ gibi meseleler çıkaracağını göz önüne alın öncelikle yazımda hatalar varsa hoşgörün kendi kendime bu kadar öğrenebildim bu yazıyı bir takvim yaprağında okudum ve çok hoşuma gitti umarım sizde beğenirsiniz Allaha emanet olun :Himla işaretlerini bilemedim özür dilerim
B)

huma

Kayıtlı Kullanıcı
şiir gibi sıra halinde yazmıştım ama olmamış kusura bakmayın

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
Ufak şeyleri dert etmeyin
Erken kalkmaya çalışın
Hayatı olduğu gibi kabul edin
Tenkit etme isteğinizi bastırın
Bırakın ara sıra canınız sıkılsın
Rastgele iyilikler yapmaya çalışın
Başkalarını suçlamayı artık bırakın
Her şeye hakim olmaya çalışmayın
Kusursuz olamayacağınızı kabullenin
Sabrınızı geliştirme egzersizleri yapın
Her an bir şeyler öğrenmeye açık olun
Konuşmadan önce derin bir nefes alın
İnsanların gözlerine bakın ve gülümseyin
Bırakın çoğu zaman başkaları haklı olsun
Aynı anda birkaç şey yapmaya kalkmayın
Beterin beteri vardır her halinize şükredin
Olağan şeylerdeki olağanüstünlüğü arayın
Bugününüzü son gününüzmüş gibi yaşayın
Herkesin onayını alamayacağınızı unutmayın
Yaptığınız iyiliklerden bahsetmemeye çalışın
Bulunduğunuz durumda mutlu olmaya çalışın
Öfkeniz kabarmaya başlayınca 10 a kadar sayın
Sizden başka herkesin bilgili olduğunu düşünün
Başka fikirlerde biraz olsun doğruluk payı arayın
Her gün biraz vaktinizi minnettarlık için harcayın
Gördüğünüz her şeyde Yaradanın izini unutmayın
Hizmeti hayatın değişmez bir parçası haline getirin
İnatla savunduğunuz iddiaları yumuşatmaya çalışın
Kimsenin sözünü kesmeyin cümlesini siz bitirmeyin
Sahip olmak istediğinizi değil elde ettiğinizi düşünün
Daha fazlası daha iyidir diye düşünmekten vazgeçin
Herkesin farklı olabileceğini anlayın ve saygı gösterin
Unutmayın ki insan edindiği huylardan meydana gelir
Sevgi kapasitenizi geliştirip hayatınızı sevgi ile doldurun
Gerçeği olduğu gibi kabul edin çünkü hayat adil değildir
Ölünce yapılacak işler listesinin dolu olacağını unutmayın
Unutmayın 100 yıl sonra burada bambaşka insanlar olacak
Olumlu ve olumsuz düşünce kartopunun çığ gibi büyüyeceğini ve ilerde dağ gibi meseleler çıkaracağını göz önüne alın
SELAMUN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL Bİ PAYLAŞIM OLMUŞ ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK...İNŞALLAH UYGULAYABİLİRİZ...ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN...SELAMUN ALEYKÜM...

vanPersie

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm.

ALLAH (c.c.) sizden razı olsun.

Çok hoşuma gitti. Uygulamaya çalışıcam inşallah :)

huma

Kayıtlı Kullanıcı
ay çocuklar bir saattir düzeltmeye çalışıyorum ellerinize sağlık biliyorsunuz değilmi ben bir babaanneyim onun için size çocuklar dedim Allaha emanet olun

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Telkinleriniz Için Ve Paylaşimlariniz Için Teşekkürler

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
ay çocuklar bir saattir düzeltmeye çalışıyorum ellerinize sağlık biliyorsunuz değilmi ben bir babaanneyim onun için size çocuklar dedim Allaha emanet olun

hüma anne çok tatlısın süper babennesin yani:Gilk defa görüyorum sizi inşallah daha güzel şeyler paylaşabiliriz allaha emanet olun slm ve dua ile:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt