Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hüzünlü gurbet kardeş (1 Kullanıcı)

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
:H selamün aleyküm rumuzunuz Ömer BAYKAR abinin manevi kızlarından birini hatırlattı yer Belçika oluncada pekişti yanılıyo muyum? cevap yazarsan sevinirinm bende ozamanlar Rümeysa olarak programa katılıyordum:)

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
aleykumselam degerli kardesim konuyu biraz daha açabilirmisniz acaba? adimi listede forum basligi olarak gorunce hem çok sevindim hemde çok memnun oldum Allah razi olsun hatirlanmak ne guzel seymis selam ve dua ile...

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim ben de memnun oldum bahsettiğim konu 2001 yılında takip ettiğim bir radyo programıyla ilgili program sunucusu Ömer BAYKAR dı ben de onun manevi kızı olmuştum sizin adınızı da oradan hatırlıyor gibiyim bilmem yanılıyo muyum?

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim ben de memnun oldum bahsettiğim konu 2001 yılında takip ettiğim bir radyo programıyla ilgili program sunucusu Ömer BAYKAR dı ben de onun manevi kızı olmuştum sizin adınızı da oradan hatırlıyor gibiyim bilmem yanılıyo muyum?
galiba bir yanlis anlama var kardesim sanirim ben o sandiginiz kisi degilim ... ama bu vesile ile daha iyi tanismis olduk yani site kardesi ve arkadasi olsuk selam ve dua ile...:H

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH ALLAH yok sa yavuz BAHADIROĞLU NUN MANEVİ KIZLARINDAN BİRİMİY DİNİZ ? BU YER VE İSİM BİR YERDE ZİHNİME YERLEŞMİŞ AMA NEYSE yine de inceliğinize teşekkür ederim:gulegule

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
Sizi üzmek Istemem O Bir Latifeydi Sevgiler:b:

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
:h :h :b :b :h :g SİMİLLER ÇIKMAZ OLDU

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
Olabilir Kardeş Seni Gerçekten Sevdim Ben şimdi Kapatmaliyim Allah A Emanet Olun:g :b :h

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt