:H selamün aleyküm rumuzunuz Ömer BAYKAR abinin manevi kızlarından birini hatırlattı yer Belçika oluncada pekişti yanılıyo muyum? cevap yazarsan sevinirinm bende ozamanlar Rümeysa olarak programa katılıyordum
galiba bir yanlis anlama var kardesim sanirim ben o sandiginiz kisi degilim ... ama bu vesile ile daha iyi tanismis olduk yani site kardesi ve arkadasi olsuk selam ve dua ile...:Hcanım kardeşim ben de memnun oldum bahsettiğim konu 2001 yılında takip ettiğim bir radyo programıyla ilgili program sunucusu Ömer BAYKAR dı ben de onun manevi kızı olmuştum sizin adınızı da oradan hatırlıyor gibiyim bilmem yanılıyo muyum?
ama aglayan yuz ifadesi koymussunuz olmadi ama simdi bende uzuldum yapmayin boyle lutfen....ALLAH ALLAH yok sa yavuz BAHADIROĞLU NUN MANEVİ KIZLARINDAN BİRİMİY DİNİZ ? BU YER VE İSİM BİR YERDE ZİHNİME YERLEŞMİŞ AMA NEYSE yine de inceliğinize teşekkür ederim:gulegule
çok similey kullanmisin belki ondan çikmamistir en fazla 4 benim bildigim kullanabiliyoruz.. selam ve dua ile:K:h :h :b :b :h :g SİMİLLER ÇIKMAZ OLDU
sagol kardesim sende alemlerin rabbine emanet ol selam ve dua ile..Olabilir Kardeş Seni Gerçekten Sevdim Ben şimdi Kapatmaliyim Allah A Emanet Olun:g :b :h