Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HÜSEYİN EMMİ NİN MEKTUBU !!! (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Gız fadime,
Ötüunlerde yazdığın senin gadar gıymatlı mektubu aldım. Fadimem, nasılsın, iyimisin iyi olmanı bizleri yaratan Mevla’dan niyaz ederim. Fadimem, beni sorucah olursan çok şükür iyiyim, tek sıkıntım sizlersiniz.

Fadimem, mektubuna hemi çoh sevindim hemide üzüldüm. Mekdubunda hemen gel yada para gönder diyong. Benim gelmek istemediğimimi sanıyong gız. Tabi gelmek istıyom ama daha ne elimi bolatmadım. Seni ve cocuhları pek özledim, öyle bir göresim geldiki sorma fadimem, burnumda tütüyonuz inanki.

Fadime mektubunda gelmiyosan başımın çaresine bahıyım diyong, gız ahlını başına al, bunca yılın hatırı var, benden çekinmiyosan bari beş çocuhdan utan. Zaten o gambır Ali’nin eskiden beri sende gözü var bunu herkes biliyo. Fadimem akıllı ol, şunun şurasında ne galdı.

Fadimem, mektubunda beni gavur garılarınnanmı aldatıyong dıyong. Ben seni gavurlarnan aldatmam gız. Zaten bizim oraların avratlarıda var, tilefon edince eve bilem geliyo. Ben gavur garılarını netcem gız. Üstelik hep seni düşünüyom ve resimlerine bakıp bakıp gendimi avutuyom. Senin üstüne gül goklamam fadimem.

Ben burda gece gündüz çalışıyom. Gündüz fabrıgada, gecede Trabızonlu Halilin gayfesi var orda çalışıyom. Okeymi ney diyolar bir şey var onun daşlarını tahdaya diziyom. Çok zor iş fadimem senin ahlın ermez zaten ben bile zor iğrendim. Bi de Halilin gayfesinde bir makina var içine iki mark atıyong ondan sonra paralar dökülüyo. Yani azıcıh para atıyong çoh para alıyong. Ara sıra akşamları o makinaya para atıyom, daha bana para vermedi ama bir gün verecek, çünkü geçenlerde Şükrü diyi bir arhadaşa verdi gördüm.

İşde Fadimem buralarda parayı çoğaltınca hemen gelecem. Aylıkdan para artırması çoh zor be garı. Gurbette zaman geçmiyo Fadimem. Hacı babana selamımı söyle, içki felan içmiyom arada sırada akşamları canım sıkılıyo bir iki gadeh atıyom ama zerhoş felan olmuyom. Türkiye’den dansöz felan geliyo onlara ayık gafaynan bakılmıyo fadime.

Gız fadime seni geçenlerde televizyonda ekmek guyrugunda gördüm. Gız çoh zayıflamışsın, gendine hiçmi bahmıyong fadimem, benim garın göbek şişti görsen tanıyaman heralda.
Fadimem, soranlara selamımı söyle, çocuhların gözlerinden öperim. En gısa zamanda görüşürüh garı sen bana bi türkü yazmışdın ben de sana bir türkü yazıyom, hoşcagal.

GELEMİYOM FADİMEM

Geçen günkü mektubunu aldım ben,
Gel diyosun gelemiyom fadimem.
Çoluh çocuh hasretinle yandım ben,
Var mı elde gelemiyom fadimem.

Çalış çalış iş bitmiyo bitmiyo,
Çalışmakla para mara artmıyo,
Aylığımda ancak bana yetiyo,

Sen var iken gavur garı almam ben,
Senden başkasına gönül vermem ben,
Çok özledim hasretimi bir bilsen,

Heves ettim bizim köylü Iraz’a,
Toto Loto oynuyorum arada,
Bakıverin çıkar bir gün kazara.
İşte o zaman geliyom ben fadimem.
Az kaldı bak geliyom ben fadimem.

Hüseyin emmi kimdir: 53 yaşında, 23 yıldır Almanya’da işci olarak çalışan, 5 çocuklu ve 13 yıldır (Türkiye’ye) izine gitmeyen, ona bakınca onda kendimizi, en azından kendimizden bir parçayı bulduğumuz, hayatı gündüzleri işte geceleri kahve köşelerinde geçen, ama, bunu kötü alışkanlık olarak görmeyen; hatta otomatiğe para atmayı, dansözlere gitmeyi can sıkıntısı olarak gören, akşamları içip sarhoş olmadığı ile övünen, ara sıra cuma ve yılda iki defa bayram namazı kılan, iyi denirse iyi, kötü denirse kötü, ama bizden biri, çevremize baktığımızda böyle emmilerin az olmadığını gördüğümüz emmilerden biri.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HÜSEYİN EMMİ NİN MEKTUBU !!!

:D:D:D:D:D:D:D;)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK HOŞTU YA.;)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

niye kimse okumuyo ya beğenmedinizmi ?:(:(

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Ağlama Karanfil

Ağlama karanfil
Beni de ağlatma sil gözyaşlarını
Yeşerecek sevdan kutlu tohumlarda
Körpe diyarlarda

Aldırma söylenen o sözlere
Sen dağıt etrafa mis kokunu
Umudu sevgiyi özlemlerini
Ve hasretleri

Susadım karanfil
Çöllerde kavrulan kurumuş toprak gibi
Kelepçe vurulmuş yemyeşil gevdene
Ben özgürlüğe hasret

tsunami en sevdiğim ilahi radyomdan hep dinliyorum s.aB)B)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

B)

BATU_BATU

Kayıtlı Kullanıcı

mektup çok güzeldi.tamamen doğal,şive değişik..emeğine sağlık ablam...

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A. SÜPER ANNE,
MEKTUP ÇOK GÜZEL, ELLERİNE SAĞLIK.
ABLA C.TESİ YAZMIŞSIN, HALİYLE GENELLİKLE EVLREDE BİLGİSAYAR YOK, OLANDANDA İNTERNET YOK. SENDE HEMEN KIZIP KİMSE OKUMUYOR DİYORSUN.
BİZİ SEN BÜYÜK OLARAK İDARE ETMEZSEN KİM İDARE EDECEK.
K.S.E.O.

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
S.A. SÜPER ANNE,
ABLA C.TESİ YAZMIŞSIN, HALİYLE GENELLİKLE EVLREDE BİLGİSAYAR YOK, OLANDANDA İNTERNET YOK. SENDE HEMEN KIZIP KİMSE OKUMUYOR DİYORSUN.
K.S.E.O.

AleykümSelam
Ablacım Yüreğine Sağlık...Abimin dediklerine aynen katılıyorum.

BİZİ SEN BÜYÜK OLARAK İDARE ETMEZSEN KİM İDARE EDECEK. BU SÖZÜ HEM SİZİN HEM ABİMİN HEM DE NİCE BÜYÜKLERİMİZİN VAZİFESİ OLARAK GÖRÜYORUM...SELAMETLE...

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

:D:D:Demeğinize sağlık çok güsel......allah kadıncağıza sabır versin:D:D:D

Çün zerre vefa bulmadim ihvan'i zemandan, şol yüzleri dost özleri düşmandan usandim

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
S.A. SÜPER ANNE,
K.S.E.O.
S.A ,
MTetik inanki kızmıyorum ama üzüldüm yani okunmıycaksa boşuna yazmak istemedim onu belirttim SELAM VE DUA İLE B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt