selamünaleyküm kardeşlerim inanın uzunca bir süredir siteyi ziyaret edemedim dolayısıyla sizleri de ziyaret edemedim. O kadar özledim ki burayı inşaallah hepiniz iyisinizdir ve günleriniz ALLAHın izni ile iyi geçiyordur.
ben daha tatile başlayamadım bugün memlekete gidiyorum bazı sıkıntılarım vardı siteye giremedim. ALLAHın izniyle hallettim bugün ailemin yanına gideceğim saat 7 de. şu an da zaten otobüsü bekliyorum.
bundan sonra da siteye giremek için pek şans bulamayacağım sanırım.
tekrar görüşünceye dek hepiniz ALLAHa emanet olunuz
hakkınızı helal ediniz. Ama ara sıra uğrar o mübarek selamınızı alırım...
Kasım abim, Gülnisa öğretmenim, Aminenur kardeşim, Ahmet kardeşim, ekrem kardeşim, Nİhal Kardeşim, Aliye kardeşim
Kaan abim, Hafize hanımefendiciğim, sss ablacım ve şu an ismini zikretmediğim bütün kardeşlerim ALLAHa emanet olunuz
Tekrar hakkınızı helal ediniz...
Selamünaleyküm...
Hayırlı günleriniz olsun:gulegule:H...
ben daha tatile başlayamadım bugün memlekete gidiyorum bazı sıkıntılarım vardı siteye giremedim. ALLAHın izniyle hallettim bugün ailemin yanına gideceğim saat 7 de. şu an da zaten otobüsü bekliyorum.
bundan sonra da siteye giremek için pek şans bulamayacağım sanırım.
tekrar görüşünceye dek hepiniz ALLAHa emanet olunuz
hakkınızı helal ediniz. Ama ara sıra uğrar o mübarek selamınızı alırım...
Kasım abim, Gülnisa öğretmenim, Aminenur kardeşim, Ahmet kardeşim, ekrem kardeşim, Nİhal Kardeşim, Aliye kardeşim
Kaan abim, Hafize hanımefendiciğim, sss ablacım ve şu an ismini zikretmediğim bütün kardeşlerim ALLAHa emanet olunuz
Tekrar hakkınızı helal ediniz...
Selamünaleyküm...
Hayırlı günleriniz olsun:gulegule:H...