mustafa11
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.mobilyaonarim.com
Sa Sevgili Kardeşim Nihayet Seni Gördüm Inan çok Sevindim Tekrardan Hoş Geldin Kardeşim....
Sa Sevgili Kardeşim Nihayet Seni Gördüm Inan çok Sevindim Tekrardan Hoş Geldin Kardeşim....
aleyküm Selam Kardeşim...
Hoşgeldin Kasim Abi,sefalar Getirdin..seni çoooooooook özledik...
Bir Daha Bizleri Birakip Gitme Emi..
Rabbime Emanet Ol Dua Ile..
Hayirli Akşamlar..
aleyna ve aleykum selam abim.
RABBİM razı olsun.rahatsızlıgım nedeni ile ayrılmak zorunda kalmıştım.şükür şimdi iyiyim.ALLAH cümlemizi hastalık ve belalardan korusun.amin.selametle.
ÇOK ŞÜKÜR İYİ OLDUĞUNA ÇOK SEVİNDİK AMİN KARDEŞİM ŞİMDİLİK SELAMETLE KARDEŞİM....
Selamün Aleyküm Kasım abi hoş geldiniz inşaallah rahatsızlığınız ciddi değildir iyi olduğunuza çok sevindim RABBİM şifa versin bir daha göstermesim
SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaallah hosgeldiniz abi. Rabbim daim etsin insaAllah.Ablacigima çok selam söyleyin..Kainatin efendisine emanet olun insaAllah.Baki selam ve dua ile insaAllah.
esselamun aleyküm Kasım Abi Hoşgeldin Seni tekrar görmek ne güzel ... Rabbim şifa Versin inşallah ... İyileşirsin
Allaha emanet olasın Kendine iyi bak inşallah Selam ve dua ile...
aralardan bende sıkışayım mevlamın rızası için sevgi saygı muhabbetinize.
hoş geldiniz kasımhadi kardeşim.
selam ve saygılarımla.
ve aleykum selam kardeşim.
sıkışmak ne kelime,GÖNLÜMÜZÜN en güzel yerinde yeriniz vardır.RABBİM razı olsun.ben ayrılırken siz yeni gelmişsiniz galiba.sizde hoş geldiniz.SELAMETLE.:H
mevlam razı olsun.
hoş bulduk.
selam ve saygılarımla.
hoşgeldiniz
şükür kavuşturana
Rabbim şifalar versin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kasım abi sen mi geldin kendini çooooooook özlettin bi daha gitma inşaalah olur mu:evet:!:!