Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hoş Geldin Kasim Kardeşim (1 Kullanıcı)

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm Selam Kardeşim...

Hoşgeldin Kasim Abi,sefalar Getirdin..seni çoooooooook özledik...

Bir Daha Bizleri Birakip Gitme Emi..

Rabbime Emanet Ol Dua Ile..

Hayirli Akşamlar..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Sa Sevgili Kardeşim Nihayet Seni Gördüm Inan çok Sevindim Tekrardan Hoş Geldin Kardeşim....

aleyna ve aleykum selam abim.
RABBİM razı olsun.rahatsızlıgım nedeni ile ayrılmak zorunda kalmıştım.şükür şimdi iyiyim.ALLAH cümlemizi hastalık ve belalardan korusun.amin.selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm Selam Kardeşim...

Hoşgeldin Kasim Abi,sefalar Getirdin..seni çoooooooook özledik...

Bir Daha Bizleri Birakip Gitme Emi..

Rabbime Emanet Ol Dua Ile..

Hayirli Akşamlar..

RABBİM senden gani gani razı olsun.arayıp soranın her daim çok olsun.sevenlerin ardınca yürüsün.RABBİM her işini ve bahtını açık etsin.selametle.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
aleyna ve aleykum selam abim.
RABBİM razı olsun.rahatsızlıgım nedeni ile ayrılmak zorunda kalmıştım.şükür şimdi iyiyim.ALLAH cümlemizi hastalık ve belalardan korusun.amin.selametle.

ÇOK ŞÜKÜR İYİ OLDUĞUNA ÇOK SEVİNDİK AMİN KARDEŞİM ŞİMDİLİK SELAMETLE KARDEŞİM....

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kasım abi hoş geldiniz inşaallah rahatsızlığınız ciddi değildir iyi olduğunuza çok sevindim RABBİM şifa versin bir daha göstermesim

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kasım abi hoş geldiniz inşaallah rahatsızlığınız ciddi değildir iyi olduğunuza çok sevindim RABBİM şifa versin bir daha göstermesim

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

aleykum selam kardeşim.
RABBİM razı olsun.teşşekkür ederim.rahatsızlıgım astım hastalıgı.buda benim bir imtahanım.ALLAH yar ve yardımcımız olsun.ama şükür ALLAHA şimdi iyiyim.
ALLAHTA sizleri böyle merak edip hal ve hatrınızı her daim soran vefalı dostlar nasip etsin.amin.selametle.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaallah hosgeldiniz abi. Rabbim daim etsin insaAllah.Ablacigima çok selam söyleyin..Kainatin efendisine emanet olun insaAllah.Baki selam ve dua ile insaAllah.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaallah hosgeldiniz abi. Rabbim daim etsin insaAllah.Ablacigima çok selam söyleyin..Kainatin efendisine emanet olun insaAllah.Baki selam ve dua ile insaAllah.

ve aleykum selamuve rahmetullahive berakatuhu daimen ve ebeden inşALLAH vefalı kardeşim.
hoş bulduk,sefalar bulduk.
seninle yazışmak ne güzel.şükür RABBİME. NEVCİHAN ABLANINDA SANA ÇOK SELAMI VAR.
ben yokken o idare etmeye çalıştı.ama yine elinden geldigince sizlerle birlikte olacak.inşALLAH.
ALLAH her daim yar ve yardımcın olsun.her sıkıntını rahatlıga çıkartsın.yüzüne nur kalbine iman doldursun.sende sıkıntıya girdiginde seninde soran ve arayanın eksik olmasın.hakiki ve vefalı dostlar dostun olsun.amin.amin.amin.
RABBİME emanet ol benim güzel kardeşim.:H:H:H

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleyküm Kasım Abi Hoşgeldin Seni tekrar görmek ne güzel ... Rabbim şifa Versin inşallah ... İyileşirsin :(

Allaha emanet olasın Kendine iyi bak inşallah Selam ve dua ile...

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
aralardan bende sıkışayım mevlamın rızası için sevgi saygı muhabbetinize.

hoş geldiniz kasımhadi kardeşim.

selam ve saygılarımla.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleyküm Kasım Abi Hoşgeldin Seni tekrar görmek ne güzel ... Rabbim şifa Versin inşallah ... İyileşirsin :(

Allaha emanet olasın Kendine iyi bak inşallah Selam ve dua ile...

ve aleykum selam güzel kardeşim.
RABBİM razı olsun.sizleri görmekte çok güzel.RABBİMİN şifası cümlemizin üzerine osun.cümlemize afiyetler versin.RABBİM yar ve yardımcınız olsun.selametle.:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aralardan bende sıkışayım mevlamın rızası için sevgi saygı muhabbetinize.

hoş geldiniz kasımhadi kardeşim.

selam ve saygılarımla.

ve aleykum selam kardeşim.
sıkışmak ne kelime,GÖNLÜMÜZÜN en güzel yerinde yeriniz vardır.RABBİM razı olsun.ben ayrılırken siz yeni gelmişsiniz galiba.sizde hoş geldiniz.SELAMETLE.:H

su misali

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldiniz
şükür kavuşturana
Rabbim şifalar versin

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kasım abi sen mi geldin kendini çooooooook özlettin bi daha gitma inşaalah olur mu:evet:!:!

selamun aleykum kardeşim.
RABBİME şükürler olsun.şimdi daha iyiyim.ve aranızdayım.şükür.bende sizleri çok özledim.ardımdan yazdıgın yorumu okudum.inan çok duygulandım.teşekkür ederim.RABBİMDE sana hayırlı eş ve dostlar nasip etsin kardeşim.ALLAHA emanet ol.:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt