Aşkâ Mecnun
Kayıtlı Kullanıcı
s.a bu gün azönce hırkayı şerif camini ziyaret için gittim ümitsizdim belkide izihamdar vardır dedim ama yanıldım şadırvandan abdestimi aldım sıraya geçtim yavaş yavaş ilerliyorduk çok kaapılardan geçtik merdivenleri çıkarken insanlar salavat getirmeye başladı beni bir heycan bir panik bir seviç sardı sanki resulün huzuruna çıkıyorduk ellerim kalbim sonrada yüreğim titremeye başladı o odaya gelmiştik sonunda oda kokusunu efendimden almış mis kokuyordu gördüm ewet gördüm onun hırkasını dünya gözüyle gördüm geçen yıl nasip olmamıştıda çok ağlamıştım kalbim kırılmıştı ama şimdi nasip oldu üzerime bir rahatmala bedenime bir huzur geldi o vakit ziyaret namazımı kılmaya indim bu defada merdivenleri namazımı kıldım dahada rahata erdim allahım neden bukadar yakın olupta hergün ben buraya gelmemişim dedim o kokuyu o muhteşemliği o nuru neden görmemişim biliyordum o kaapıların merdivenlerin başlarında meleklerin beklediğini biliyordum en ufak bir olayda onlarında müdahale edeceklerini allahım bana nasip ettin benim gibi görmeyi çok isteyenlere de nasip et allahım vede imkanım oldukça her gün oraya gitmeyi tercih edicem allahım bu ne büyük aşk bu nebüyük şevk Allahım zamanı geldiğinde sanada böyle kavuşmayı biz kullarına nasip et, bizi gafletten kötülüklerden şerlerden atılan düğümlerden gündüzün aaydınlığından gecenin karanlığından kabrin cehennemin azabından koru Allahım
esselamünaleyküm
esselamünaleyküm