Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hiç Müslüman Olmayan Birine İslam'ı Anlattınız mı? (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Hiç Müslüman Olmayan Birine İslam'ı Anlattınız mı? Buyrun görüşlerinizi belirtin.. :a03:

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm hayirli günler

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam hiç böyle birşey yaşamadım ama sözlü bir şekilde anlatmazdım galiba hani söylemek yerine hareketlerimle gösterirdim muhtemelen bu yabancı kişininde bu neden yapıyorsunuz böyle neden düşünüyorsunuz sorularını cevaplandırır böylece anlatmış olurdum dogrumu düşünüyorum bilmiyorum ama söz ile anlatarak degilde hareketlerimle anlatmayı tercih ederdim
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile kalın
<<B)>>

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim.hiç böyle birşey ile karşılaşmadım fakat müslüman olup müslümanlığın kurallarını bilmeyenlere anlattım

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam teyzecim bırak musluman olmayanı müsluman olanlara bile anlatamıyoruz derdimizi degil ki musluman olmayanlara anlatmak :a09:​

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam teyzecim bırak musluman olmayanı müsluman olanlara bile anlatamıyoruz derdimizi degil ki musluman olmayanlara anlatmak :a09:​

evet katılıyorum önce müslümanım diyene anlatmak lazım bende eşimin dayısının oğluna hala anlatıyorum :a40: bir gün nerdeyse dövecektim o kadar sinirlendirdi beni Allah,u Teala içlerine hidayet nasip etsin inş A.E.O

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Mektup arkadaşım var benim finlandiyadan,ona anlatmaya çalıştım kabul ediyo ama yapamam diyodu Türkiyeye geldiğinde,kendisi hrisyan ve protestan mezhebindendi ama şimdi dinsizmiş,hiç bişiye inanmıyorum dedi...Ona ingilizce Kuran-ı Kerim alıp yollamak istiyorum ama anlayabilir mi yada yanlış idrak eder mi bilmiyorum yeri geliyo bizim de anlayamadığımız yerler oluyor...Keske yakın olsak yüz yüze kolay olurdu belki ama böyle zor oluyo..Dualarınıza talibim,Allaha emanet olun...

lavinya

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam.bende him anlatmadım ama bizim "hiç müslüman olmayan biri" ne islamı anlatmamız için önce kendimizi geliştirmemiz gerek diye düşünüyorum.çünkü onlar bizden daha çok çalışıyorlar islamı çökertmek adına..Rabbim fırsat vermez inşallah..SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt