Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hiç düşünmemiştim (1 Kullanıcı)

fahren55

Kayıtlı Kullanıcı
Hiç düşünmemiştim: Burnumun ve kulağımın ikisininde etten olmasına rağmen,çiçeği burnuma

getirdiğimde koku aldığını fakat kulağıma getirdiğimde koku almadığını.

Hiç düşünmemiştim: Dünyanın, güneşin, ayın,marsın, venüsün v.s nasıl da yuvarlak olduğunu ve

hiçbirinin yamuk yumuk olmadığını.

Hiç düşünmemiştim:Cam parçasından olan bir gözlüğe milyonlar verdiğim halde her şeyi

görmemi sağlayan gözlerime hiçbir ücret ödemediğimi

Hiç düşünmemiştim: Bütün meyvelerin aynı sudan (h2o) beslendikleri halde hepsinin de tatlarının

ve dokularının farklı farklı oluşlarını

Hiç düşünmemiştim:Sobaya atılan kömürün zamanla söndüğü halde hiç yakıtı olmayan güneşin

milyarlarca yıldır hiç sönmediğini

Hiç düşünmemiştim: Aynı güneşin bahçedeki domatesi kızarttığını,patlıcanı morarttığını,limonu

sararttığını,salatalığı yeşerttiğini.

Hiç düşünmemiştim: Bütün canlıların gözlerinin, bacağında sırtında omzunda gibi değişik değişik

yerlerde değilde yüzünde ve yan yana olduğunu

Hiç düşünmemiştim: Dünyanın hep sağa doğru döndüğü halde bir kere de değişiklik yapıp

sola doğru dönmediğini

Hiç düşünmemiştim:Suyun,havanın,toprağın ve güneşin midelerinin olmadığı halde ,bir midelinin

yazın karpuz kışın portakal yiyeceğini bilebilme ihtimalini

Hiç düşünmemiştim:İki denizin birbirine karışmaması,evrenin genişlemesi,çocuğun anne karnında

üç karanlık dönem geçirdiği gibi mucize bilgilerin Kuran-ı Kerimde geçebileceğini

Evet hiç dikkatimi çekmemişti bunlar.Yere düşen şapkamı temizleyip bana veren bir kişiye

teşekkür etmem gerektiğini bildiğim halde, şapkamın altındaki kafamı yaratan Allah'a teşekkür

etmem gerektiği hiç aklıma gelmiyordu.Çok şükür şimdi, ileride nelerle karşılaşabileceğimi tahmin

edebiliyorum.Evet çok günahkarız fakat Allah'ın rahmeti deniz gibidir.Nasıl ki denizden bir bardak

su almamızla denizin suyu azalmayacağı gibi,bir bardak su dökmemizle deniz taşmamaktadır.

İşte bizim de günahlarımız bu bardaktaki su gibidir.Yeter ki bizler Allah'ı sevelim ve onun cemalini

ve cennetini isteyip ona göre hareket edelim. (DERLEME)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt