B)hiç Düşündünüzmü?kainatta Insanin Ihtiyaç Duyduğu şeyler Gereklilik Sirasina Göre Kolay Veya Zor Bulunuyor.mesela:insanin Bir An Dahi Ayri Kalamayacaği şey Havadir Ve Hava Dünyada En Kolay Bulunan şeydir.sonra Su Gelir.sudan Sonra Insanin Ihtiyaç Duyduğu şeylerin Başinda Ekmek Gelir.ekmeğin Sudan Daha Zor Bulunacaği Herkesce Bilinen Bir şeydir.mücevherler Ise Hayat Için Hemen Hemen şart Değildir Ve Mücevherler Dünyada En Zor Bulunan şeylerdir.bütün Bunlardan Sonra Diyebilrmiyiz Ki:
allah'in Rahmeti,mağfireti,rizasi Ve Sevgisi Insan Için Bütün Gerekli Ihtiyaçlarin Başinda Gelir.öyleyse Birazcik Gayretle Bunlari Kolaylikla Bulabiliriz.
unutmayalim Ki Allah'ü Teala Bir Kutsi Hadisi şerifinde şöylr Buyurur:"kulum Bana Bir Kariş Yaklaşirsa Ben Ona Bir Arşin Yaklaşirim.o Bana Bir Arşin Gelirse Ben Ona Doğru Bir Kulaç Giderim.kulum Bana Yürüyerek Gelirse Ben Ona Koşarak Giderim."b)
B)ilahi Ente Maksudi Ve Ridake Matlubib)
allah'in Rahmeti,mağfireti,rizasi Ve Sevgisi Insan Için Bütün Gerekli Ihtiyaçlarin Başinda Gelir.öyleyse Birazcik Gayretle Bunlari Kolaylikla Bulabiliriz.
unutmayalim Ki Allah'ü Teala Bir Kutsi Hadisi şerifinde şöylr Buyurur:"kulum Bana Bir Kariş Yaklaşirsa Ben Ona Bir Arşin Yaklaşirim.o Bana Bir Arşin Gelirse Ben Ona Doğru Bir Kulaç Giderim.kulum Bana Yürüyerek Gelirse Ben Ona Koşarak Giderim."b)
B)ilahi Ente Maksudi Ve Ridake Matlubib)