Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hiç böyle namaz kıLdınız mı? (1 Kullanıcı)

´´GüLiѕтaи´´

Kayıtlı Kullanıcı
huuml6li7kj0.jpg

fazla söze gerek yok!hersey ortada!
hz.Ali EFENDİMİZ öyle bir huzuru kalp ile namaz kılarlardı kibütün dünya alt üst olsa (dünya yıkılsa )hiç haberi olmaz (duymaz)dı.

Hz. Ali(r.a)Efendimiz menkıbelerinde denilir ki bir harpte hz.ALİ efendimiz mübarek ayağına bir ok gelmiş okun demir kısmı kemiğe işlemiş (saplanmış)tır.bu yüzden okun demirini çekip çıkaramadılar .Bir cerrah bullup getirdiler.Cerrah demiri görünce H. Ali efendimize :

-Size aklı gideren bayıltıcı bir ilaç vermeli ki ancak o zaman bu demiri çekip almak mümkün olur .Yoksa bunun ağrısına tahammül edilemez dedi.
Emirül'Mü'minin (Mü'minlerin emiri -Halifesi ) Hz.Ali(R.A) Efendimiz :

-Bayıltıcı ilaca lüzum yok. Biraz saberedin namaz vakti gelsin namaza durunca çıkarırsınız buyurdu.

Namaz vakti geldi.Hz.Ali(R.A) namaza başladı. Cerrahda E-mirül'Mü'minin Hazretlerinin Mübarek ayağını yarıp demiri çıkardı. Yarayı sardı. Hz.Ali (R.A) namazını bitirince Cerraha emiri çıkardın mı? buyurdu.Cerrah:
-Evet çıkardım efendim dedi.Hz.Ali(R.A)
Efendimiz :
-Hiç varmadım ayağımdaki demiri çıkardığınızı duymadım buyurdu.

RABBİM bizleri Hz. Ali gibi Namaz kilanlardan eylesin inşALLAH!

AmiN.........

´´GüLiѕтaи´´

Kayıtlı Kullanıcı
yazıLarı okumakta zorLanırsanz resme bi kere tıkLayın ,soL alttaki okLara basın rahatça okursunuz :)

.:!EmiN!:.

Kayıtlı Kullanıcı
BeN BöYLe BiR NaMaZ TaNıMıYoRuM...:)
oKuDuĞuMuZ SuReLeRiN aNLaMLaRıNı BiLSeK NaMaZ KıLDıĞıMıZDa aKLıMıZ BöYLe ŞeYLeRe GiTMeZ...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
evet anlamlarını bilmemiz lazımki daha bi huşu içinde kılalım namazlarımızı Rabbime emanetsin...

AGD-NesLiNuR

Kayıtlı Kullanıcı
Amin...Ama geçenlerde böyle bir şey yaşadım,Hz.Ali'ninki bir okyanus benimki bir damla gibi..İkindiyi kılıyordum..Telefonum yatağımın üstünde.Telefonumdaki zil sesi son ses...Telefonum iki kez çalmış ama ben hiçbir şey duymamışım...

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Çok doğru ve cok güzel bir yazı olmuş..
Allah razı olsun

´´GüLiѕтaи´´

Kayıtlı Kullanıcı
Amin RABBİM cümlemzden razı oLsun inşALLAH...
Okuyan gözlerinize sağLık...

.:!EmiN!:.

Kayıtlı Kullanıcı
...Amin...
...SeNiNDe eMeĞiNe SaĞLıK aBLa...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt