Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hiç bitmiycek sandığın bu ömür bitmeden ........ (1 Kullanıcı)

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
ALLAH1IN takdir ettiği ana kadar nefesimizi almaya devam edicez
hep büyüklerimizden de duyarız bu kelimeleri ya zaman ne çabuk geçti ,sanki dün gibi diye

tecrübe dedikleri şey,zamanla oluşsada biz hep zaman ne çabuk geçti diye hayretle bakakalırız giden günlerin ardından

doğru ve güzel adına yapılmış herşey bize artı olarak dönsede aslında yanlış yada hatalarımızda eğer gereken doğru mesajlar alınırsa bize çok yararlı olabilir tekrarlanmamak üzere,yapılan hatalar hep bizi bir üst basamağa taşır
zaten hayatta en acı şeyde tecrübedir yaşayarak öğrenirsin ve her tecrübeyle büyüyüp gerçek kimliğini oluşturabilirsin

birileri tecrübelerinden bahsetsede,bazen duymamazlıktan geliriz,ne zaman canımız yanar işte aa doğruymuş gerçekten deriz o yüzden büyüklerimizi dinlememiz ve canımız yanmadan doğru yolu bulmamız gerekir

bu ömür bir gün son bulucak zamanını rabbim bilir ve bu ana kadar boş işlerden uzak durmalı sevdiklerimizi değerli kırmalı,gerkeksiz kalp kırmamalıyız

çizilen güzel bi yol da sevgi dolu yüreklere iman aşkı katarak yürümek birilerini bu yola ortak etmek eşsiz bişey diye düşünüyorum

ben bu yolda sevgi dolu yüreğime sizleride kattım

ne mutlu bir mümine ki sevdiklerini dualarından eksik etmesin
her daim dularda buluşmak duası ile

yüreğinizden sevgi,iman eksik olmasın

selametle kalınız.......

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum neslıhancım
emeğıne sağlık
hayat durudramadığımız ve akıp gıden nehır mısalı.......
evet
çocukken pembe olan hayatıımız
fakat buyumek zormuş
hıç yapamıcağaım deyıp yaptığımız cok şey var değıl mı
benım var mesela
hayata pozetıf bakmalıız kı hayatta yaptığımız herşeyden keyıf alalım
çalışmaktan
yorulmaktan
hedefe ulaşmaktan
ıbadet etmekten
her vakıt olumsuz düşünürsek yüzümüz gülmez
ve daım mutlusz oluruz
bılıyor musun
ben hem dığer hemde bu dunya ıcın gayret edeceğım
edıyorum da
mutluluk ıcın yarın ıcın çalışacağım
mutsuzum demıyorum
ama guzellıklerı yaşamak ıcın paylaşmak ıcın çabalamak harıka bırşey değıl mI:)
azıcık yazayım dedım canım:)
allaha emanet ol

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
selamunaleykum neslıhancım
emeğıne sağlık
hayat durudramadığımız ve akıp gıden nehır mısalı.......
evet
çocukken pembe olan hayatıımız
fakat buyumek zormuş
hıç yapamıcağaım deyıp yaptığımız cok şey var değıl mı
benım var mesela
hayata pozetıf bakmalıız kı hayatta yaptığımız herşeyden keyıf alalım
çalışmaktan
yorulmaktan
hedefe ulaşmaktan
ıbadet etmekten
her vakıt olumsuz düşünürsek yüzümüz gülmez
ve daım mutlusz oluruz
bılıyor musun
ben hem dığer hemde bu dunya ıcın gayret edeceğım
edıyorum da
mutluluk ıcın yarın ıcın çalışacağım
mutsuzum demıyorum
ama guzellıklerı yaşamak ıcın paylaşmak ıcın çabalamak harıka bırşey değıl mI:)
azıcık yazayım dedım canım:)
allaha emanet ol

aleyküm selam
çok güzel yazmışsın eline sağlık
rabbim razı olsun
yolunu her daim açık olsun
selametle......

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Evet şu perişan dunyada,avare nev-i beşer içinde,boş bir hayatta,sahipsiz hamisiz bir surette,aciz,miskin bir insan bütün dünyanın sultanıda olsa kaç para eder..
Risale-i Nur Külliyatından

hayat hep tecrübelerle doludur.bunlardan ders alabilirsek ne mutlu bize.Yalan dunyanın gelip gecici fanı işlerine aldanmamak gerekir.Sonuçta ebedi hayat var.asıl orası için çalışmalıyız bu dunyada.ibadetlerimizi yerıne getirmeli,insanlara yardım etmeli ve bildiğimiz ilimleri aktarmalıyız.
hanı hep der bazıları ''off hayattan nefret ediyorum''..ne kadar yanlış bir kelime.halbuki Kadir-i Zülcelal yaratılanların en üstünü olarak yaratmış seni,ve sana bir can emanet etmiş.bu dunyayada seni göndermiş hem sınav için hemde ısraf etmeden sundugu nımetlerinden faydalan diye..neyden bıkıyorsun?Rabbinin sana sundugu nımetlerdenmi?

bu arada düşüncelerin için teşekkürler neslihan.hayat gun be gun akıp gidiyor.Mevlam bizleri salih amel işleyen kullarından olmayı,imtihanı kolayca gecip saadet-i ebediyeye hak kazanan kullarından olmayı nasip etsin..
Mevlam yasadıgımız hayattan huzur ve mutlulugu,yuzumuzden tebessümü,dilimizden Kuranı,Kalbimizden imanı almasın inşallah..

duanızı eksik etmeyın dostlar selametle

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Evet şu perişan dunyada,avare nev-i beşer içinde,boş bir hayatta,sahipsiz hamisiz bir surette,aciz,miskin bir insan bütün dünyanın sultanıda olsa kaç para eder..
Risale-i Nur Külliyatından

hayat hep tecrübelerle doludur.bunlardan ders alabilirsek ne mutlu bize.Yalan dunyanın gelip gecici fanı işlerine aldanmamak gerekir.Sonuçta ebedi hayat var.asıl orası için çalışmalıyız bu dunyada.ibadetlerimizi yerıne getirmeli,insanlara yardım etmeli ve bildiğimiz ilimleri aktarmalıyız.
hanı hep der bazıları ''off hayattan nefret ediyorum''..ne kadar yanlış bir kelime.halbuki Kadir-i Zülcelal yaratılanların en üstünü olarak yaratmış seni,ve sana bir can emanet etmiş.bu dunyayada seni göndermiş hem sınav için hemde ısraf etmeden sundugu nımetlerinden faydalan diye..neyden bıkıyorsun?Rabbinin sana sundugu nımetlerdenmi?

bu arada düşüncelerin için teşekkürler neslihan.hayat gun be gun akıp gidiyor.Mevlam bizleri salih amel işleyen kullarından olmayı,imtihanı kolayca gecip saadet-i ebediyeye hak kazanan kullarından olmayı nasip etsin..
Mevlam yasadıgımız hayattan huzur ve mutlulugu,yuzumuzden tebessümü,dilimizden Kuranı,Kalbimizden imanı almasın inşallah..

duanızı eksik etmeyın dostlar selametle

güzel yorumun için sağol amin inşall dediğin gibi olur
rabbim razı olsun
selamet ve saadetle

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
allah cc razı olsun güzel paylaşımdı allah cc emanet olun selam ve dua ile.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt