Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

herkesin yorumu farklıydı... (1 Kullanıcı)

usor

Kayıtlı Kullanıcı
MEZARDAKİLERİN PİŞMAN OLDUKLARI ŞEYLER İÇİN
HAYATTAKİLER BİRBİRİYLE KAVGA EDİYORLAR.....

Bu sözü okuduğumda çok etkilenmiştim.Bende bu anlamlı sözü yazıp çalıştığım yere astım.Çalıştığım yer alışveriş merkeziydi ve muhasebe bölümüydü.Alışveriş yapan herkes işlem için oraya geliyordu ve bu yazı benim tahmin ettiğimden çok daha fazla ilgi görmüştü...Kimi anlamadı anlamını sordu,kimi anladı ama saçma buldu,kimi yorum yapmaktan kaçınır gibiydi,kimi ise fotokopisini isteyecek kadar beğenmişti...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim...o kadar güzel bir iş yapmışsınız ki bazılarının dikkatini çekerek İnşaallah Hakka yönelmelerine vesile olmuşsunuz...saçma bulanlara bir şey demeyeceğim ama çıkarılacak çok dersler var...sizde bunun farkındasınız...İnanın bu iki beyitlik sözün anlamı o kadar büyük ki...ALLAHım bizleri anlayıp toprağa girmeden evvel orası için çalışanlardan eylesin...selametle kalınız kardeşim...hayırlı akşamlar...

usor

Kayıtlı Kullanıcı
Amin..Allah cümlemizden razı olsun...Hayırlı günler..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt