Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HERKESIN MERAK ETTİĞİ VE HAYRAN KALDIĞI GRUP ESLEM (1 Kullanıcı)

eskidostunuz

Kayıtlı Kullanıcı
HERKESİN MERAK ETTİĞİ GRUP ESLEM İLK KEZ ALBÜMÜNDEKİ PARÇALARI BİR SİTEDE PAYLASMIS VE BENDE BULDUM GETİRDİM ARKADASLAR BU GRUP ALBUMU CIKMADAN TAM YEDI TANE KONSER VERMIS VE ISTANBUL ANADOLU YAKASINDA GIZLI BIR HAYRAN KITLESI VAR HERKESIN YA SU EZGIYI BILIYOMUSUN DEDIĞI EZGI BU GRUBUN ISTE GERCEKTEN BENDE HAYRANLARINDAN BIRIYIM KENDILERINI KIMSELER GOREMEMIS AMA INANIN BANA TANER YUNCUOĞLU ESREF ZIYA VE DAHA NICE EZGI ILAHI SANATCILARIMIZ BU KISILERLE ILETISIMDE GELECEKDE COK BUYUK BIR KITLEYE HITAP EDEBILIRLER ELIMDEN GELDIĞINCE SES KAYDI YAPTIM KUSURA AKMAYIN ARKADASLAR

SELAM VE DUA İLE
Bunun Adı Özgürlük Mü? Dinlemek İÇin Tıklayın

[flash=425:350]http://static.boomp3.com/player.swf?id=eb96f5916936[/flash]

sena_nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HERKESIN MERAK ETTİĞİ VE HAYRAN KALDIĞI GRUP ESLEM

Allah razı olsun kardeşim emeğine sağlık..Dua ile...s.a

eskidostunuz

Kayıtlı Kullanıcı

beğendım ve sızlerle paylastım arkadaslar ınanmassınız gercekten almanya dan bulgarıstandan hayranları varmıs ole dıyolar gozde buyutmuyorum gercekten ama coğu ıslamı forum sıtesınde bu ezgıler var ve kendıne aıt sıtelerıde varmıs su anda ama reklama gırer :) söyliyemem ama soylıyen kısının adı Duha Enes ve Taha Ensar googleda ısımlerını yazsanız cıkıyor zaten :))

paspas_kurban

Kayıtlı Kullanıcı

Sağolasın güzel....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt