Selamun aleykum
Hayirlisi olsun giden geldiginde nasilsa oyle gitmeli ne getirdiyse onu goturmeli niyet salih olmaliydi......arkamizda guzellikler birakmaliyiz soz ucar yazi kalir .......yolunuz acik olsun .......
Niyetim kirmak uzmek degil sadece biraz yorumdu ALLAH kelami eden herkes benim icinde degerlidir siteniz hayirli olsun herkes ozgur her konuda ben yazdiklarimi kendim icinde yazdim ama siz alindiniz neyse vardir bundada hayir icinizdeki cocuk bu aralar alingan galiba ne olursa nerde olursa olsun mutlu olun huzurlu olun insaALLAH.....SELAMETLE DUA ILE.......Efendim en çok değer verdiğim birinden bizi yanlış değerlendirdiğini duymak bizi üzdü...Biz kuracağımız sitede sizden veya birilerinden hiç bahsetmedik...konu açtık o konudan ilerledik...Kimseyi kullanmayız.veya salih niyetsiz olmadık..
Neyse sizde anlamadınız çünkü blimiyorsunuz...Peki...Sağlıcakla kalın.
Sonsuzluğa kadar Allahaısmarladık...
bilmem ben oylesine yazdim galiba yanlis kelimeler sectim ben birine bisey diyecegimde kimseye laf salatasi yapmam harbiyimdir biraz kimse sevmez bu yonumu diyecegimi derim kimse cumlelerimde ard niyet aramasin....nurayım sen yazmadan ben cevap vermek istememiştim.senin niyetini de az çok biliyorum,en sonebi'nin de senin için ne düşündüğünü az çok tahmin edebiliyorum.sanırım ufak bi yanlış anlaşılma söz konusu.ikinizde niyeti temiz insanlarsınız bence.olabilir alıngan bi yanına denk gelmiştir belki,cevap verip açıklığa kavuşturduğun iyi oldu kardeşim...