Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Herkese Merhaba.; (2 Kullanıcı)

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Arkadaşlar ''en-sonebi'' olarak tekrar buradayım...Merhabalar efendim.

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldiniz problemin çözülmesine inanın çok sevindim.bi arkadaşımızın gitmesi,uzaklaşması bizi üzüyor.inşaallah bir daha bu tarz sıkıntılar yaşanmaz.... :)

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Sağolun..İnşallah temennim budur.Efendim...

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Hoş geldiniz....
Zaten uzun zamandır diğer iki nikle giriş olmuyordu efendim....
Farkındayız...
Hayırlısı olsun inşaalah.....

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
İnşallah saygı-sevgi ve huzurla devam edersiniz kardeşim...
İç aleminizin yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek şekilde aktarılmamasını, forum düzenine uyulmasını, kurallara sadık kalmanızı, hayırlı ve güzel paylaşımlarda bulunmanızı temenni ederim...
Selam ve DUA ile...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
İnşallah ...inşallah... efendim....;
Allah C.C. nun izni ile güzel bilgilere hep beraber kavuşmak ve durmadan taze bilgilere ulaşmak dileğiyle...

Sağolun...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
“El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr”.

sorun kalktı ya,çok şükür.sevdiklerimiz gitmesin burdan,hasret zor....

B)B)B)​

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldiniz hayırlı paylaşımlara devam inşallah

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
GİTMEK yakışmaz size.. kalın ki öğrenelim.. belki dikkat haklı olarak dikkat hepimiz için..
bilgilerinizi edinmek.. hep birlikte sadece ALLAH demek için ...
SELAM VE DUA İLE

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. nun ve Muhammed Mustafa A.S. ın Kur'an-ı Kerimin ... Miss ve pak kokusu ile yola hep beraber devam inşallah...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Konumuzun adı herkese merhaba idi ama maalesef bana istenmeden tahammül edildiği hissi ile doluyum...Olsun...Site bağlıları benden bıktı biliyorum , canları sağ olsun ... sitede yim vede mutluyum...

Kimse selamımızı almasa vede görmeden geçmiş olsa dahi...Kendime MERHABA.

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
vealeyküm selam ve rahmetullahi veberekatuhu benden yana sıkıntı yok efendim paylaşımlarınızı severek okuyorum ve devamını bekliyorum inşaallah... Dua eder dualarınızı beklerim...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Biz sizden memnunuz Allah C.C. razı olsun...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. 'nun nasibi olursa ,inşallah çok kısa bir süre sonra bizim sitemizde yazılarımıza kavuşacaksınız...
Yapım çalışmalarımız devam ediyor...
Bir yılı aşkın karşılıklı yaptığımız sorular ile ,Konular ile Geliştik büyüdük ve nihayete ulaştık...
Herkesten Allah C.C. razı olsun....Sizlere minnettarım...Bizi teşvik ettiniz...Yönlendirdiniz...
Sizler üzerinde hiçbir hakkımız yok biliyorum ama sizlerin benim üzerimde çok hakkınız var...
İnşallah yazılarımızı istifadenize sunarak bu hakkınızı güzel yöne yönlendireceğim...

Ancak ;İslamiyet.gen.tr bizim için vaz geçilmez bir site olarak kalbimizde olacak ...

Şimdilik devam efendim...
Saygı ve selamlarımla...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum
Hayirlisi olsun giden geldiginde nasilsa oyle gitmeli ne getirdiyse onu goturmeli niyet salih olmaliydi......arkamizda guzellikler birakmaliyiz soz ucar yazi kalir .......yolunuz acik olsun .......

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Aleykum Selam , Sağ olun efendim...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Selamun aleykum
Hayirlisi olsun giden geldiginde nasilsa oyle gitmeli ne getirdiyse onu goturmeli niyet salih olmaliydi......arkamizda guzellikler birakmaliyiz soz ucar yazi kalir .......yolunuz acik olsun .......

Efendim en çok değer verdiğim birinden bizi yanlış değerlendirdiğini duymak bizi üzdü...Biz kuracağımız sitede sizden veya birilerinden hiç bahsetmedik...konu açtık o konudan ilerledik...Kimseyi kullanmayız.veya salih niyetsiz olmadık..
Neyse sizde anlamadınız çünkü blimiyorsunuz...Peki...Sağlıcakla kalın.

Sonsuzluğa kadar Allahaısmarladık...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Efendim en çok değer verdiğim birinden bizi yanlış değerlendirdiğini duymak bizi üzdü...Biz kuracağımız sitede sizden veya birilerinden hiç bahsetmedik...konu açtık o konudan ilerledik...Kimseyi kullanmayız.veya salih niyetsiz olmadık..
Neyse sizde anlamadınız çünkü blimiyorsunuz...Peki...Sağlıcakla kalın.

Sonsuzluğa kadar Allahaısmarladık...
Niyetim kirmak uzmek degil sadece biraz yorumdu ALLAH kelami eden herkes benim icinde degerlidir siteniz hayirli olsun herkes ozgur her konuda ben yazdiklarimi kendim icinde yazdim ama siz alindiniz neyse vardir bundada hayir icinizdeki cocuk bu aralar alingan galiba ne olursa nerde olursa olsun mutlu olun huzurlu olun insaALLAH.....SELAMETLE DUA ILE.......

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
nurayım sen yazmadan ben cevap vermek istememiştim.senin niyetini de az çok biliyorum,en sonebi'nin de senin için ne düşündüğünü az çok tahmin edebiliyorum.sanırım ufak bi yanlış anlaşılma söz konusu.ikinizde niyeti temiz insanlarsınız bence.olabilir alıngan bi yanına denk gelmiştir belki,cevap verip açıklığa kavuşturduğun iyi oldu kardeşim...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
nurayım sen yazmadan ben cevap vermek istememiştim.senin niyetini de az çok biliyorum,en sonebi'nin de senin için ne düşündüğünü az çok tahmin edebiliyorum.sanırım ufak bi yanlış anlaşılma söz konusu.ikinizde niyeti temiz insanlarsınız bence.olabilir alıngan bi yanına denk gelmiştir belki,cevap verip açıklığa kavuşturduğun iyi oldu kardeşim...
bilmem ben oylesine yazdim galiba yanlis kelimeler sectim ben birine bisey diyecegimde kimseye laf salatasi yapmam harbiyimdir biraz kimse sevmez bu yonumu diyecegimi derim kimse cumlelerimde ard niyet aramasin....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt