selamın aleyküm.herkes (tabii isteyen) ismini ve isminin ne anlama geldiğini yazsın.hem böylece isimlerin ne anlama geldiğini de anlarız.B)
ömer:İSLAM DEVLETİNİN II.HALİFESİ ÖMER B.HATTAB.
selamın aleyküm.herkes (tabii isteyen) ismini ve isminin ne anlama geldiğini yazsın.hem böylece isimlerin ne anlama geldiğini de anlarız.B)
esved yazdı:
huzunlu_gurbet yazdı:
B)selamunaleykum adim NURCAN ama manasini tam olarak bilmiyorum bilen varsa yazsin bu sayede bende ogrenmis olurum simdiden teskkur ederim selamletle
Resul_Acer yazdı:
Resul=Kitap gönderilmiş peygamber...
Allah(c.c)'tan vahiy yoluyla aldığı emir ve yasakları insanlara ulaştırmakla görevli olan seçkin insandır.
meftun61 yazdı:
Resul_Acer yazdı:
Resul=Kitap gönderilmiş peygamber...
Allah(c.c)'tan vahiy yoluyla aldığı emir ve yasakları insanlara ulaştırmakla görevli olan seçkin insandır.
RESUL: Haber getiren
UFAKLIK BU İSİMDE SANA YAKIŞIRDI.KUZUCUK
ALLAH RAZI OLSUN MEFTUNUM SAYENDE ISMIMIN MANASINI OGRENMIS OLDUM COK TESEKKUR EDERIM B)B)B)B)B)B)B)B)B)meftun61 yazdı:
huzunlu_gurbet yazdı:
B)selamunaleykum adim NURCAN ama manasini tam olarak bilmiyorum bilen varsa yazsin bu sayede bende ogrenmis olurum simdiden teskkur ederim selamletle
ALEYKÜM SELAM
NURCAN: Işık canlı, can ışığı