Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

herkes birgün cemaate katılacak (1 Kullanıcı)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com
sizlere bir olay anlatacağım.umarım beğenirsiniz.
kahramanımız almanyada gurbetçi.kendi ağzından.
almanyada bizler dinimize daha büyük bir gayretle sarılıyor.cemaat olarak namaz kılabilmek için türlü zorlukları aşmaya çalışıyorduk.fakat kendi köylüm olan ismaili bir türlü namaza getirtemiyorduk.bunun sebebini sorunca elbisesinin kırışmasından nefret ettiğini söylerdi.gerçektende ismail hep düzenli jilet gibi elbiseler giyerdi.fakat hep yeşil giyerdi.yeşilden asla vazgeçmezdi.aradan aylar geçti.ismaille irtibat kuramamıştım.bir gün yine camiye gittim ve ne göreyim ismail camide üzerinde yine ütülü yeşil kıyafeti var.fakat cemaatin arasında değil en önde. öyleki imamında önünde.
evet ismail camideydi ve bizler onun cenaze namazında idik.
dediğim gibi bir gün müslüman olduğunu söyleyipte camiyi terkedenlerin tamamı cemaate katılacaklar

Rabbim bizi testisini hayırla dolduranlardan eylesin

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: herkes birgün cemaate katılacak

ellerine saglık kardeşim...selametle...B)B)B)

hazan_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun paylaştığın için Rabbim önceden camiye gidenlerden eylesin bizi ve sonumuzu hayırlı eylesin...amin...selametle

ilbeyi

Kayıtlı Kullanıcı

EVET KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN NE GÜZEL BİR NOKTAYA TEMAS ETMİŞSİN. BİRİLERİ BİZİ GÖTÜRMEDEN BİZLER CAMİYE ALIŞMALIYIZ. CAMİDEN KOPUK OLAN DİNDEN İMANDAN ALLAHTAN VE KENDİNDEN UZAKTIR. RABBİM MÜSLÜMANIM DİYEN HERKESİ BEYTULLAHIN ŞUBELERİNDE RIZASI İÇİN SECDE EDEN RUKU EDEN GÖZYAŞLARIYLA SECCADELERİ ISLATAN CEMAAT EYLESİN.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

beğendiğinize sevindim.bizim de çorbada tuzumuz olsun istedim.birileri bu olaydan kendine pay çıkardı ise ne mutlu bize.
BİR İNSANI KURTARAN ALEMİ KURTARMIŞ GİBİDİR.

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN. RABBİM DOĞRUYU BULANLARDAN, GÖRENLERDEN EYLESİN.
ALLAH A EMANET OLUN

lillahi

Kayıtlı Kullanıcı

Selamın aleyküm.Allah razı olsun.
Çooooook tşk ederim

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. Allah razı olsun.çok güzel .
Rabbim camiye ölmeden önce gidenlerden eylesin
Allaha emanet olun

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
sizlere bir olay anlatacağım.umarım beğenirsiniz.
kahramanımız almanyada gurbetçi.kendi ağzından.
almanyada bizler dinimize daha büyük bir gayretle sarılıyor.cemaat olarak namaz kılabilmek için türlü zorlukları aşmaya çalışıyorduk.fakat kendi köylüm olan ismaili bir türlü namaza getirtemiyorduk.bunun sebebini sorunca elbisesinin kırışmasından nefret ettiğini söylerdi.gerçektende ismail hep düzenli jilet gibi elbiseler giyerdi.fakat hep yeşil giyerdi.yeşilden asla vazgeçmezdi.aradan aylar geçti.ismaille irtibat kuramamıştım.bir gün yine camiye gittim ve ne göreyim ismail camide üzerinde yine ütülü yeşil kıyafeti var.fakat cemaatin arasında değil en önde. öyleki imamında önünde.
evet ismail camideydi ve bizler onun cenaze namazında idik.
dediğim gibi bir gün müslüman olduğunu söyleyipte camiyi terkedenlerin tamamı cemaate katılacaklar

Rabbim bizi testisini hayırla dolduranlardan eylesin

Esselamun Aleyküm Abi

NE güzel Ifade Etmissin
"Herkes Birgün Cemaate Katilacak"
ALLAH (c.c) Razi Olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt