Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HERKES BİR ÜSTTEKİNE DUA ETSİN:)))) (1 Kullanıcı)

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C
EVET ARKADAŞLAR....
ŞİMDİ SİZİNLE BİR OYUN OYNAYALIM.HERKES BİR ÜSTTEKİ ÜYE İÇİN DUA ETSİN...

B)BÖYLECE HEM OYUN OYNAMIŞ OLURUZ, HEM DE BİRİLERİNE DUA EDEREK BİR İŞE YARARIZ VE BİRİLERİNE BİR FAYDAMIZ DOKUNUR...B)

<<ACABA BANA KİM DUA EDECEK???:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d>>

SERTACOZCAN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HERKES BİR ÜSTTEKİNE DUA ETSİN:))))

Rabbim ~CENNET GULU~ kardeşimizi razı olduğun kullarının arasına dahil eyle...AMİN

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B) YÜCE RABBİM, SERTACOZCAN kulunun, hakkında hayırlı olacak dualarını kabul et B) amin..B)B)B)

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

I@I KARDEŞİMİN RABBİM BÜTÜN GÜNAHLARINI AFFETSİN İNŞALLAH.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM M DENİZ KARDEŞİMİN BÜTÜN GÜNAHLARINI AFFEDİP GÖNLÜNE GÖRE VER VE CENNETT E KEVSER HAVUZU BAŞINDA EFENDİMİZLE SOHBET ETMESİNİ NASİP ET.AMİİİİİİİİİNN

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

ALEMLERI YARATAN YUCE RABBIM M DENIZ KARDESIMIN HEM TUM DUALARINI KABUL HEMDE TUM GUNAHLARINI AFFEYLESIN INSALLAH EN SIKINTILI VE ZOR ZAMANLARINDA RABBIM HEP YANINDA OLSUN EN SEVDIKLERININ ZOR VE ACI GUNLERINI UZUN ZAMAN GOSTERMESIN INSALLAH (AMIN) ..... BAKALIM BENIM IçIN KIM DUA EDECEK ALLAH SIMDIDEN RAZI OLSUN SELAMETLEB)B)

busra4

Kayıtlı Kullanıcı

rabbim butun beseri ummetinden etsin sancaginin altinda

B)B)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

huzunlu_gurbet yazdı:
ALEMLERI YARATAN YUCE RABBIM M DENIZ KARDESIMIN HEM TUM DUALARINI KABUL HEMDE TUM GUNAHLARINI AFFEYLESIN INSALLAH EN SIKINTILI VE ZOR ZAMANLARINDA RABBIM HEP YANINDA OLSUN EN SEVDIKLERININ ZOR VE ACI GUNLERINI UZUN ZAMAN GOSTERMESIN INSALLAH (AMIN) ..... BAKALIM BENIM IçIN KIM DUA EDECEK ALLAH SIMDIDEN RAZI OLSUN SELAMETLEB)B)
BANA DUA MI NASİP DEĞİLMİŞ ACABA HÜZÜNLÜ GURBET KARDEŞİM
RABBİM GÜNAHLARINI AFFETSİN SANA SEVDİKLERİNE SAĞLIK VE HAYIRLI ÖMÜR VERSİN İNŞ.SANA DA 2 DUA NASİP OLCAK SANIRIM

busra4

Kayıtlı Kullanıcı

HUZUNLU GURBET KARDES BEN SANA ETMISTIM O DUAYI GENE EDYIM RABBIM YAPTIGIN BUTUN IBADDETLER KABUL ETSIN GONLUNE GORE VERSIN B)B)B)

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM M DENİZ KARDEŞİMİN BÜTÜN GÜNAHLARINI AFFEDİP GÖNLÜNE GÖRE VER VE CENNETT E KEVSER HAVUZU BAŞINDA EFENDİMİZLE SOHBET ETMESİNİ NASİP ET.AMİİİİİİİİİNN
ALEMLERI YARATAN YUCE RABBIM M DENIZ KARDESIMIN HEM TUM DUALARINI KABUL HEMDE TUM GUNAHLARINI AFFEYLESIN INSALLAH EN SIKINTILI VE ZOR ZAMANLARINDA RABBIM HEP YANINDA OLSUN EN SEVDIKLERININ ZOR VE ACI GUNLERINI UZUN ZAMAN GOSTERMESIN INSALLAH (AMIN) ..... BAKALIM BENIM IçIN KIM DUA EDECEK ALLAH SIMDIDEN RAZI OLSUN SELAMETLE
S.A YÜCE RABBİM BANA ETTİĞİNİZ DUALARIN BİNLERCESİNİ SİZLEREDE NASİP ETSİN.CENNETTE PEYGAMBER EFENDİMİZE(S.A.V) SİZLERİ KOMŞU OLMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.
AMİN

emtila

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM!!!!!!!!!!!evvela bu fikri aklına koyduğun CENNETGULU,kardeşin ve M DENİZ kardeşin ve bu siteye her dua ile katılan btün din kardeşlerimin kalbinden geçen bütün hayırlı dualarını kabul et,SENİN razı olduğun kullardan,HABİBULLAHIN ümmetim dediği ümet olmayı nasib et... AMİN
DUA İLE VESSELAM

sena_nur

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim emtila kardeşimden hem dünyada hem ahirettte Razı ol.Günahlarını bağışla.Gönlünden geçen tüm hayırlı dualrı hayırlı bi şekilde kabul et.Sana layık kul o güzeller güzeline layık ümmet olanlardan eyle.Kaldıramacağı yükü yükleme.Hastalarına şifa dertlilerine deva zor durumda olanlarına yardım et....AMİN AMİN AMİN..B)B)B)

papatyaca

Kayıtlı Kullanıcı

Yüce rabbim sen herşeyi gören, duyan ve bilensin. Sena_nur kardeşimin dualarını kabul, günahlarını affeyle. onu dosdoğru yoldan ayırma. dertlerine deva, hastalarına şifa, işlerini hayırlara vesile eyle.... amin B)

sena_nur

Kayıtlı Kullanıcı

papatyaca yazdı:
Yüce rabbim sen herşeyi gören, duyan ve bilensin. Sena_nur kardeşimin dualarını kabul, günahlarını affeyle. onu dosdoğru yoldan ayırma. dertlerine deva, hastalarına şifa, işlerini hayırlara vesile eyle.... amin B)
Amin amin Allah senden razı olsun kardeşim..Rabbim seninde gönlündeki tüm dualArı hayırlı bi şekilde kabul etsin..Benim için ettğin duaların kat katını sana nasip etsin.RABBİM SENİ O NA LAYIK KUL HABİBULLAHA KOMŞU olanlardan eylesin.Cennetin en üst makamı olan cennet ül firdevsine alsın...(AMİN AMİN AMİN)...B)B)B)

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm,Allah iki cihanda saadete eren mümin kullarından eylesin.senanur kardeşim ve tüm kardeşlerimden Rabbim razı olsun.Amin

papatyaca

Kayıtlı Kullanıcı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM AMİN KARDEŞİM AMİN ... RABBİM CÜMLEMİZİ PEYGAMBER EFENDİMİZ MUHAMMET MUSTAFA (S.A.V.) EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAYI NASİP ETSİN İNŞAALLAH . AMİN. KALBİNDEKİ BU GÜZELLİKLERİ YÜCE MEVLAM EKSİK ETMESİN... B)

sena_nur

Kayıtlı Kullanıcı

cemile_drn yazdı:
selamün aleyküm,Allah iki cihanda saadete eren mümin kullarından eylesin.senanur kardeşim ve tüm kardeşlerimden Rabbim razı olsun.Amin
aleyküm selam kardeşim.Mevlam sendende razı olsun kabindeki tüm duaları hayırlı bi şekilde kabul etsin .Mevlam
aklını hayra kullandırsın...O dostsa herşey dost..Rabbim günahlarını mağfiret etsin.Tüm hayatını rıza-yı ilahi dairesinde geçirmeyi nasip etsin...s.a...B)

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM
ALLAH C.C TÜM ISLAM ALEMINI DÜNYADA VE
AHIRETTE KORKTUKLARINDAN KORUSUN AMIN B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt