'ALLAH'ım Euzü besmelenin yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'ım Fatiha-i şerif yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'ım Taha ve yasin-i şerif yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'ım Kelam-ı Kadim'in yüzü suyu hürmetine;
Ululuğun hakkı için,azametin hakkı için;
Nurundan nurunu yarattın,kainatı da o Nurla donattın, o Nur'un yüzü suyu hürmetine ve o Nur'dan halkettiklerinin yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'ım Bütün peygamberlerinin,Adem Aleyhisselam'ın, Nuh Aleyhisselam'ın, İbrahim Aleyhisselam'ın Musa Aleyhisselamın ,İsa Aleyhisselam'ın yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'ım! Ashab-ı kehfin ve Ashab-ı kiram'ın yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'ım Şüheda'nın,Piran-ı izam'ın yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'ım Mübarek beldelerin,gün ve gecelerin yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'ım Seçkin meleklerin Cebrail Aleyhisselam'ın,Mikail Aleyhisselam'ın, İsrafil Aleyhisselam'ın,Azrail Aleyhisselam'ın ve diğer meleklerin yüzü suyu hürmetine;
İstemem icap ettiği halde istemesini bilmediğim,fakat senin bildiğin şeyleri ihsan ve ikram buyur!
Habib'in ne istemiş ise onu istiyorum, onun yüzü suyu hürmetine bize de ihsan buyur!
Zatına neden sığınmışsa,ben de ondan sana sığınıyorum.Bilmediğim tehlikelerden de beni muhafaza buyur!'
ALLAH'ım Fatiha-i şerif yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'ım Taha ve yasin-i şerif yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'ım Kelam-ı Kadim'in yüzü suyu hürmetine;
Ululuğun hakkı için,azametin hakkı için;
Nurundan nurunu yarattın,kainatı da o Nurla donattın, o Nur'un yüzü suyu hürmetine ve o Nur'dan halkettiklerinin yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'ım Bütün peygamberlerinin,Adem Aleyhisselam'ın, Nuh Aleyhisselam'ın, İbrahim Aleyhisselam'ın Musa Aleyhisselamın ,İsa Aleyhisselam'ın yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'ım! Ashab-ı kehfin ve Ashab-ı kiram'ın yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'ım Şüheda'nın,Piran-ı izam'ın yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'ım Mübarek beldelerin,gün ve gecelerin yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'ım Seçkin meleklerin Cebrail Aleyhisselam'ın,Mikail Aleyhisselam'ın, İsrafil Aleyhisselam'ın,Azrail Aleyhisselam'ın ve diğer meleklerin yüzü suyu hürmetine;
İstemem icap ettiği halde istemesini bilmediğim,fakat senin bildiğin şeyleri ihsan ve ikram buyur!
Habib'in ne istemiş ise onu istiyorum, onun yüzü suyu hürmetine bize de ihsan buyur!
Zatına neden sığınmışsa,ben de ondan sana sığınıyorum.Bilmediğim tehlikelerden de beni muhafaza buyur!'