Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her Erkek Zina Yaparmış!! (1 Kullanıcı)

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Ocak 2012
Mesajlar
1,036
Tepki puanı
1
Puanları
0
Yaş
44
sorular.jpg
Hayata dair yapılabilecekleri ve yapılamayacakları biz en çok ALLAH ve RASUL’üne sorar öyle hayatımızı idame ettiririz. Çünkü Müslüman olma gibi bir kaygımız ve çabamız vardır. Eğer siz Allah ve Rasul’ünü hayatınıza karıştırmak istemezseniz, sizinde hayatınıza yön vereceğine, yol göstereceğine inandığınız kişiler vardır. Eğer böyleyse siz baştan kaybetmişsiniz demektir.

Başta müslümanların kanalı diye çıkıp, sonra kime ve hangi davaya hizmet ettiği anlaşılamayan bazı kanallarda da öyle ablalar çıkıp program yaparki, sanki bütün sorunlarınız o programlarda çözülür, hayatınıza bu programlarla yön verirsiniz. Her kesime hitap eden konuklar, psilokoglar, avukatlar, doktorlar, etliye sütlüye karışmayan hocalar, içiniz daralınca göbek atan ve attıran şarkıcılar… Her müşküle çözümler sunan konukları baş köşede hazır bulursunuz.
Ne derdiniz varsa telefon edersiniz. İlk öğüdü programı sunan ablanızdan alırsınız. Bütün bir hayatı yalayıp yutmuş, her halttan anlayan ablanız size de en makul önerilerde bulunur, içinizi rahatlatır. Bir “Ohhh!” der yerinize oturursunuz.
Malumunuz, günlerdir TV yi kaldırdık. Fitnevizyonda ne olup, ne bitiyor, hangi kanaldan hangi fitneler zehir saçıyor haberimiz yok Elhamdulillah. Severek takip ettiğim bir site de, halkın islami kanal diye gönüllerini taht ettiği kanallardan birinde, bizlere çok güzel günler vadeden bir ablaya sıkıntılı bir kadıncağız gaflette bulunup derdini açmış.
Kadın yeni evliymiş. Fakat sonradan öğrenmiş ki, kocası nişanlıyken kendisini aldatmış. İki gözü iki çeşme ağlayarak, aramış ablasını: “Aklıma geldikçe canım sıkılıyor, içime sinmiyor, bir türlü kafamdan atamıyorum” demiş.
Her derde çare bulunur da bu derde çare bulunmaz mı? Kadıncağızı rahatlatmak için bakın ablası ne öğütler veriyor?
“Aldatmanın tipi de önemli. Mesela bekarlığa veda partileri var… O tip bir aldatma mı?”
-”Bak tatlım, ben sana bir şey diyeyim mi? 5 aylık evlisin. Bunu bir kafandan atmaya çalış. Çok yeni bir evliliğin var ve nişanlıyken yapmış eşin.
Hocamız(psikolog)ın da söylediği gibi fiziksel bir beraberlik! Senle bunu yaşayamayacağı için, bir takım ihtiyaçlarını karşılamak için! Böyle düşün.
Eşim beni seviyor de. Her erkek bunu yapıyor. Yapmayan yok! Eşin seninle evliyken başka birisiyle olmamış. Nişanlıyken olmuş. Erkeklerin yaptığı doğal bir şey. Onlar için bir ihtiyaç bu! anlatabiliyor muyum?
Sen bunu duymuşsun ama eşine güven, inşallah bir evladınız olacak, çocuğunuz olacak, hayat çok güzel olacak.”
Ne dersiniz? Öğütleri beğendiniz mi? Sizinde eşiniz aldatsaydı, bu tarz bir öğüt rahatlatır mıydı sizi? Öyle kolaycacık atabilir miydiniz kafanızdan? Bilmiş ablanın öğütlerinden neler anlıyoruz bir bakalım:
Fiziksel bir beraberlikse çok önemsenmemeliymiş! Demek ki, karşıdaki insana duygusal açıdan bir his beslemiyorsanız, fiziksel olarak her türlü eylem normal kabul ediliyormuş.
Nişanlıyken, nişanlısıyla özel bir beraberlik yaşayamayacağına göre kolayca zina yapabilirmiş! demek oluyor ki, evlendikten sonra eşinden uzun bir süre ayrı kalan erkek de, bu tür fiziksel beraberlikleri yaşayabilir. Nasıl olsa fiziksel, duygusal değilse sorun yokmuş!
Her erkek bunu yaparmış! Siz de, “eşim namuslu, benimle evlenirken bakir bir erkekti” sanıyordunuz öyle mi? Bakın nasıl yanılmışsınız! Siz ablanızdan daha mı iyi bileceksiniz? O her erkek yapıyor dediyse öyledir! Ya şimdi oturup sizde dert edin, sızlanın. Ya da ablanızı dinleyip bunları kafanızdan atın. “Eşim zina etse de, başka biriyle beraber olsa da beni seviyor” deyin. Sonra oturup bu yalana da inanın.!
Dikkat edin, bu kişiler erkek ve kadının eşit olduğunu savunan kişiler. Ama iş zinaya gelince erkektir yapar, erkeklerin yaptığı doğal bir şey, onlar için ihtiyaç oluyor. Kadın ve erkek eşitse, kadın böyle bir şey yapsa neden ahlaksızlık oluyor. Erkeğin nefsi var da, kadının yok mu?
Hani kadın ve erkek eşitti? ”Erkek bir derece daha üstündür, kadın kocasına itaat etmelidir” dendiği zaman cazgırlaşanlar, erkeğin aldatmasını doğal bir fiilmiş gibi görürler. Oysa Allah Teâlâ şöyle buyurur:
“Zina eden kadın ve zina eden erkekten her birine yüz değnek vurun. Eğer Allah’a ve âhiret gününe inanıyorsanız bunları Allah’ın dinini uygulama hususunda acıyacağınız tutmasın. Mü’minlerden bir topluluk da, onların cezasına şahid olsun” (en-Nûr, 34/2)
Zina eden erkek, ancak zina eden veya müşrik bir kadınla evlenebilir. Zina eden kadınla da, ancak zina eden veya müşrik olan bir erkek evlenebilir. Bu, müminlere yasak edilmiştir. (Nur, 24/3)
Allah El-ADL’dır. Adaletlidir. Ve bunun ölçüsünü yalnız o bilir. Geçim sorumluluğunu erkeğe, evi, anneliği kadına yüklemiştir. Fakat erkek ve kadının ahlaksızlıkları birbirinden ayrı tutulmamış, cezaları eşit verilmiştir.
“Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o, çok çirkin bir iş ve kötü bir yoldur” (el-İsrâ, 17/32)
Allah’ın zina ile ilgili ayetleri bu kadar sert ve katıyken, Allah zinakâr erkekleri ancak zinakâr olan veya müşrik bir kadına layık görürken, sen kim oluyorsun da “bunu her erkek yapar” diyebiliyorsun?!!!
Bu alçakça bir hezeyandır! Bu apaçık fuhuşa teşviktir! Allah’ın ayetlerini hiçe saymaktır. Tertemiz erkeklere yapılan büyük bir iftiradır! Zina yapan erkeklerin yaptığı pisliği meşrulaştırma çabasıdır.
Bekarlığa veda partisiymiş! Babandan mı dedenden mi öğrendin? Dinin de mi, örfünde mi var? Bu hayasız adet neyin nesidir?
Sunucunun bu cevabından sonra stüdyodaki konuklar ablalarını ayakta alkışlıyorlar. Yuh olsun hepinize! Yazıklar olsun!!! Sizin bu aymazlıkla yetiştirdiğiniz çocuklar, bu toplumu ifsad ediyor. Tertemiz gençleri garip bırakıyor. Sizin desteğinizle büyüyor ahlaksızlıklar, şeytan ve avaneleri, sizin alkışlarınızdan besleniyor!!!
Toplum mühendisleri, dört bir koldan topluma yeni bir yön vermeye devam ediyorlar. Toplumu kendilerinden zannettirdikleri insanlarla aldatıyor, değiştirmeye çalışıyorlar. “Bakın işte bu sizin kanalınız, bu abla sizden biri, ALLAH diyor, Peygamber diyor, Allah razı olsun diyor!, dert dinleyip akıl dağıtıyor, nasıl da güven veriyor!!”
Hepimizi yakıp kavuran bir yangının ortasındayız. Kimimiz acı çekiyor, kavruluyor, kiminin derisi merkep derisi gibi kalın ve duyarsız! Nesil emniyeti kalmadı.
Kur’an’sız yaşıyoruz! Allah’ın boyasıyla boyanmıyor, Rasul’ün (s.a.v) ahlakıyla ahlaklanmıyoruz. Toplumsal ve Kur’an-i değerler işlemez hale geldi. Zina suç olmaktan çıkmış, zinaya alenen teşvik artmış, Allah’ın haram saydığı helal sayılır olmuş. Bir kavmin helak olmasını gerektirecek bütün cürümler aymazca işlenir hale gelmiş. Azabı gerektiren sözler, fiiller ayakta alkışlanıyor, ahlaksızlığa çanak tutuluyor. İbn-i Abbas’ın rivayet ettiği aşağıda ki hadis-i şerif’i dikkatle okuyun. Tam da bu günü anlatmıyor mu?
“Ahir zamanda öyle milletler çıkacaktır ki, onların yüzleri insan yüzü, kalpleri şeytan kalbidir. Azgın kurtlar misali, kalplerinde en ufak bir merhamet bulunmayan kan dökücülerdir. Onlar hiç bir çirkinliği işlemekten sakınmazlar. Eğer onlara biat edersen seni aldatırlar, onlardan sakınırsan gıybetini yaparlar. Seninle konuşurlarsa yalan söylerler, onlara itimat edersen sana ihanet ederler. Küçükleri şirret, gençleri yaramaz, yaşlıları ne iyiliği emreder, ne de kötülükten men ederler. Onlarla gururlanmak zillet, onların ellerindekini istemek fakirliktir. Onlar arasında hilm(yumuşaklık sahibi): sapkın, iyiliği emreden: suçlu, inanan: zayıf, fasık: şerefli, sünnet: bidat, bidat ise sünnetdir. İşte o zaman Allah başlarına en kötülerini musallat eder ve artık hayırlıları dua etse de duaları kabul edilmez. (Mecma’uz Zevaid:12240.hadis)

HafazanALLAH! Yoksa ağlamayı da mı unuttunuz? Göz pınarlarınız coşmadı mı daha? Fitneler yağmurlardan daha hızlı yağıyor aramıza. Şu yaşananlar acıtmıyorsa içinizi, dönüp kendinize, imanınıza bir daha bakın. Yeniden müslüman olmanın zamanı gelmedi mi?
Cahide Sultan
 

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
2 Eyl 2009
Mesajlar
3,791
Tepki puanı
5
Puanları
0
Yaş
31
erkek yapar erkek eder..onlar için dayanmak çok zor o yüzden yapmaları normal..
bu sözleri işite işite erkek de bunu yapmam normalmiş diye kazıyor beynine.
belki erkek için dayanmak çok zor ama onların iradesi kadınlardan 9 kat daha fazla.bu hiç düşünülmüyor.
neymiş efendim nişanlı iken normalmiş.filmlerle dayatmaya çalışılanda evli iken bile normal.
her ekran görüntüsünde 25 kare vardır.ve son kareye 25. kareye daima ya zine ya içki ya sigara gibi bizlere aşılamak istediklerini sığdırıyorlar.
herşey göz ile başlıyor.göre göre normalleşiyor.yüzyıllar önce verilmiş sözlerini ne de güzel, sindire sindire gerçekleştiriyor avrupa.
ve hala izleyecez devam edecez biz.bunun gibi bin yazı da okusak biz artık bu hayata alışmışız işte..devam edecez..
 

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
25 Eyl 2009
Mesajlar
6,106
Tepki puanı
12
Puanları
38
Yaş
30
Konum
Konya
Evet toplumumuzda bu var . ama kızlar içinde artık normalleşiyor sanırım.
 

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
29 Ara 2011
Mesajlar
1,857
Tepki puanı
18
Puanları
36
Yaş
51
Bir gün yine Râbia Sultan’in evinin avlusunda oturmuş, sohbet ediyor*lardı. Hasan-ı Basrî bir sırasını bulup, dedi ki:- Erkeklerin bir nefsi, dokuz aklı vardır. Kadınların ise dokuz nefsi, bir aklı vardır.Râbia Sultan güldü. Hasan-ı Basrî sordu:peki, ne gülersin?Şunun için gülerim ki; biz bir aklımızla dokuz nefsimizi idare edebiliriz, ama siz dokuz aklınız varken bir nefsinizle başa çıkamazsınız...

Yani düşünün, kim kimden daha akıllı, dayanıklı
Aklını satıp, nefsine yenilen kim?
Erkekler isterse zina etmez,
Zina eden kadına da tenezzül etmez
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt