Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM (1 Kullanıcı)

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı
B)B)B)KARDEŞLERİM 230 TANE YASİNİ ŞERİF EKSİĞİM OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİM SİZLERİN SAYESİNDE SAYI FAZLASIYLA TAMAMLANDI ALLAH HEPİNİZDEN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN RABBİM HİÇ BİRİNİZİN HUZURUNU BOZMASIN İMAN İSLAM AHLAKIYLA YAŞAMAYI NASİP EYLESİN HAKKINIZDA HAYIRLI OLAN TÜM MURADINIZI VERSİN İKİ DÜNYADA YÜZÜNÜZÜ AK EYLESİN SIRAT KÖPRÜSÜNDEN GEÇERKEN AYAKLARINIZI SABİT KILSIN HAYATINIZDA HERŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLSUN İNŞALLAH SİZLERİN OKUDUĞU YASİN-İ ŞERİF HÜRMETİNE PEYGAMBERİMİZ MUHAMMED A.S YÜZÜ HÜRMETİNE BENİMDE AİLEVİ DURUMUM DÜZENE GİRER İNŞALLAH RABBİM KİMSENİN YUVASINI YIKMASIN HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN DUALARINIZDA NOLUR BENİ UNUTMAYIN DUALARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR KARDEŞLERİM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH'A EMANET OLUN DUALARIMDASINIZ(ÖZELLİKLEDE CEVDET-71 ABİM'E VE FERİT KARDEŞİME ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ELLERİNDEN GELEN GAYRETİ FAZLASIYLA GÖSTERDİLER HAKKINIZI NASIL ÖDEYECEĞİM BİLEMİYORUM)B)B)B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Esselamü aleyküm ablam;
ya neler yazmışsın öyle bitirdin bizi cevdet abi ağlamaklı oldu yazamıyor ya...
ablam ettiğin duaların hepsine canı gönlümle ''Âmin'' diyorum...Rabbim izzeti dergahında kabul buyursun ecmain olsun İnşAAllah...
güzel ablam hakkımız varsa şüphesiz helaldir elimizden geleni yapmaya çalıştık her müslümanın yapması gerektiğini yaptık...
Allah c.c. okunmuş olan yasin-i şeriflerin suyu yüzü hürmetine dertlerinize derman versin İnşAAllah...sıkıntılarınız en kısa zaman da feraha kavuşsun İnş...dualarımız hep sizlerle İnşAAllah sizlerde eksik etmeyin dularınızı bu garip biçare kullardan İnşAAllah...
siz de hakkınızı helal edin ablam selam ve selametle kalın...

emanet edilenlerin en güzeline emanet olun...B)B)B)

cevdet abi yazamıyor İnşAAllah bi kendisine gelsin yazar...:)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BU ŞEREFİ BİZE VERDİĞİN İCİN BEN FERİT KARDEŞİMİN YAZDIKLARINA KATILIYORUM VE DİYER YARDIMCI OLAN KARDEŞLERİME DE SENİN ADINA COK COK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH İNŞALLAH KALBİNİZE VE GÖNLÜNÜZE GÖRE VERİR ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM B)B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B)

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM...

İNŞAALLAH SIKINTINIZ TEZ ZAMANDA GEÇER...

MEVLAM RAZI OLSUN SİZDEN İNŞAALLAH NE GÜSEL DUALAR ETMİŞSİNİZ...

ECMAİN OLSUN...MEVLAM UTANDIRMASIN...İKİ CİHANDA YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...

SELAMETLE...

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

amin inş.hakkım helal olsun ne demek elimizden geleni yapıyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt