Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hepinizden allah razi olsun (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm arkadaşlar oğlum için dua formu açmiştim rabbim dualarinizi kabul etti ve oğlum üniversiteye 245 puanla gimeyi hak kazandi
hepinizden allah razi olsun şimdide bursa uludağ üniversitesine girmesi için dua ederseniz sevinirim

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm dualarınızı bekliyorum

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlısı ıcın dua edıcem ınsallaah ablacım.A.e.o.'un

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
gözünüz aydın olsun.
ALLAH ne muradı varsa nasip eylesin.Amin.

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum hafize anne rabbim hayirli kapilar açsin inşallah oğlunuzun önüne.. Inşallah hayirlisiyla girmek istediği bölüme yerleşir. Vatana millete hayirli hizmetlerde bulunur inşallah. Rabbimize emanet olun. Hayirli günler..

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH celle celalühu yar ve yardımcısı olsun,kardeşimizin ve cümlesinin hakkında hayırlara vesile olsun.selam ve yürekten samimi dualarımla.hayırlı ve bereketli akşamlar olsun hafize anne selametle.

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Selamunaleyküm Hafize annem inanın çok mutlu oldum Rabbim...inşallah hakkında hayırlı olanı nasip etsin...hayırlı akşamlar...

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum Selam anacığım..

ONUR'UMUZ İÇİN EN AZ 222 PUAN İSTEMİŞTİK RABBİMİZDEN DEMEK DAHA FAZLASINI ALDI...

HAYIRLI OLSUN..

ÜMMETE LAYIK BİR EVLAT OLSUN... İNŞAALLAH..

VESSELAM..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
allah celle celalühu yar ve yardımcısı olsun,kardeşimizin ve cümlesinin hakkında hayırlara vesile olsun.selam ve yürekten samimi dualarımla.hayırlı ve bereketli akşamlar olsun hafize anne selametle.

allah razi olsun kaan oğlum bu dünyada ahirette rabbim ne muradiniz varsa versin inş dualariniza amin amin

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam anacığım..

Onur'umuz için en az 222 puan istemiştik rabbimizden demek daha fazlasini aldi...

Hayirli olsun..

ümmete layik bir evlat olsun... Inşaallah..

Vesselam..
şengülcüm onura senin puanlarini söylemiştim 200 den yukari beklemiyorum diyordu bize süpriz oldu şimdi lisedeki puanlarda eklenecek 300 ü geçer dua edinde bursada kalsin oğlumdan korkmuyorum ama etraftan korkuyorum a.e.o

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Gözünüz aydın Hafize Anne;
İnşallahhayırlısıyla okuyup hayırlı işler yapması nasip olsun.
Rabbim gönlünüzdekini sizler için hayıra çevirsin ve nasip etsin inşallah.:a15:

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm annem ALLAH CC hayırlısıyla nasibetsin inşallah kardeşim 270 puan aldı ama gitmem diyor o puanla nereye gideceyim 2 yıllıkmı okuyacağım diye tutturdu seneye yine sınava girecek hayırlısıyla

A

Arzu_76

selamün aleyküm

Sevgili anneciğim evladınız ve sizin adınıza çok sevindim.

Rabbim herkesin isteğini hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Rabbim sizin evladınızın ve sizin evladınız gibi kardeşlerimizin isteklerini nasip etsin inşallah

Başarıların daim etsin inşallah

Dualarımızdasınız inşallah

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm annem allah cc hayırlısıyla nasibetsin inşallah kardeşim 270 puan aldı ama gitmem diyor o puanla nereye gideceyim 2 yıllıkmı okuyacağım diye tutturdu seneye yine sınava girecek hayırlısıyla

aleykümselam dinci neden iki yillik okuyacak dört yillik oluyor a bende teredütte kaldim şimdi meslek lisesimi kardeşinin acaba ?

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

sevgili anneciğim evladınız ve sizin adınıza çok sevindim.

Rabbim herkesin isteğini hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Rabbim sizin evladınızın ve sizin evladınız gibi kardeşlerimizin isteklerini nasip etsin inşallah

başarıların daim etsin inşallah

dualarımızdasınız inşallah

inş arzucum rabbim herkezin yardimcisi olsun evlatlarimizin hepsi okusun hayirli yerler nasip etsin amin

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Gözünüz aydın Hafize Anne;

İnşallahhayırlısıyla okuyup hayırlı işler yapması nasip olsun.

Rabbim gönlünüzdekini sizler için hayıra çevirsin ve nasip etsin inşallah.:a15:

AMİN AMİN RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN TÜM OKUYAN EVLATLARIMIZA GİTSİN :a18:

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam dinci neden iki yillik okuyacak dört yillik oluyor a bende teredütte kaldim şimdi meslek lisesimi kardeşinin acaba ?
annem kardeşim anadolu kolleji mezunu diyorki istediyim yere yerleşemem annemle babamın sinirlerini bozdu artık öğretmenlik falan istemiyormuş bu tıp düşünüyordu bu puanla çok zor bakalım ne olacak bir yıl daha dersane sınav stresi işte anlayamadım anneme babama yazık vallahi

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt