Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hep hatırlanması gereken ayetler (2 Kullanıcı)

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

“Cennet ve cehennem gözlerimin önüne serilip bana gösterildi. Hayır ve şer açısından bugün gibisini görmedim. Eğer sizler benim bildiklerimi bilseydiniz, az güler çok ağlardınız” buyurdu. Resûlullah’ın ashâbına bundan daha ağır gelen bir gün olmamıştı. Başlarını örterek hıçkıra hıçkıra ağladılar. (Müslim, Fezâil 134)

" O, hanginizin daha güzel amel yapacağını sınamak için ölümü ve hayatı yaratandır. O, mutlak güç sahibidir, çok bağışlayandır.

يم

"Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan
işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
(Mâide, 5/90)

"" Muhakkak siz, mallarınız ve canlarınız hususunda imtihan olunacaksınız. Sizden önce kendilerine kitap verilenlerden ve Allah'a ortak koşanlardan size eziyet verici bir çok söz işiteceksiniz. Eğer sabreder/direnir ve Allah'dan gereği gibi korkarsanız, şüphesiz işte bu azmi gerektiren işlerdendir. "
(Al-i İmran 186)

Onlar öyle kimselerdir ki, şâyet kendilerine yeryüzünde imkan ve iktidar versek, namazı dosdoğru kılar, zekatı verir, iyiliği emreder ve kötülüğü yasaklarlar. Bütün işlerin âkıbeti Allah'a aittir.

HAC SÛRESİ(41)

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
Es SelamünAleyküm Kardeşim...

Eline emeğine yüreğine sağlık RAHMAN razı olsun sevabını bol bol versin inşALLAH .

Ayet-i Kelime den bizler güzel bir buket sunmuşsun MEVLAM idrak etmeyi ve hakkı ile yaşamayı nasip eylesin inşALLAH AMİN...

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm .. Kardeşim Allah c.c. razı olsun .. inşallah .. Bu Hatırlatmalarınız İçin teşekkürler rabbim cümlemize Hakkıyla iman etmeyi hayırlı amellerde bulunmayı nasip etsin ..
Allah'a emanet olunuz selam ve dua ile .
Onlar iyiliği emreder ve kötülüğü yasaklarlar. Bütün işlerin âkıbeti Allah'a aittir.

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
Es SelamünAleyküm Kardeşim...

Eline emeğine yüreğine sağlık RAHMAN razı olsun sevabını bol bol versin inşALLAH .

Ayet-i Kelime den bizler güzel bir buket sunmuşsun MEVLAM idrak etmeyi ve hakkı ile yaşamayı nasip eylesin inşALLAH AMİN...

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

aleyküm selam güzel kardeşim
ALLAH razı olsun
RABBİME emanetsin
selam ve baki dua ile...

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm .. Kardeşim Allah c.c. razı olsun .. inşallah .. Bu Hatırlatmalarınız İçin teşekkürler rabbim cümlemize Hakkıyla iman etmeyi hayırlı amellerde bulunmayı nasip etsin ..
Allah'a emanet olunuz selam ve dua ile .
Onlar iyiliği emreder ve kötülüğü yasaklarlar. Bütün işlerin âkıbeti Allah'a aittir.

aleyküm selam kardeşim RABBİM senden razı olsun
ALLAHA emanet ol
selam ve baki dua ile...

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
3:105. Kendilerine apaçık deliller geldikten sonra parçalanıp ayrılığa düşenler gibi olmayın. İşte bunlar için büyük bir azap vardır.

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm emeğinizew sağlık olsun inşALLAH

" O, hanginizin daha güzel amel yapacağını sınamak için ölümü ve hayatı yaratandır. O, mutlak güç sahibidir, çok bağışlayandır.

Mevlam imtihanı hakıyla kazanan kullarından eylesin
slamün aleyküm

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm emeğinizew sağlık olsun inşallah

" o, hanginizin daha güzel amel yapacağını sınamak için ölümü ve hayatı yaratandır. O, mutlak güç sahibidir, çok bağışlayandır.

mevlam imtihanı hakıyla kazanan kullarından eylesin
slamün aleyküm

aleyküm selam kardeşim allah razi olsun
seninde emeğine yüreğine sağlik
rabbime emanet ol
selam ve dua ile
hayirli geceler...

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
3:169. Allah yolunda öldürülenleri sakın ölü sanmayın. Bilakis onlar diridirler; Rableri yanında rızıklara mazhar olmaktadırlar.

ramazanoksuz

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim hakkını helal et bilgisayarıma kaydediyorum

Ammar 15

Kayıtlı Kullanıcı
“Cennet ve cehennem gözlerimin önüne serilip bana gösterildi. Hayır ve şer açısından bugün gibisini görmedim. Eğer sizler benim bildiklerimi bilseydiniz, az güler çok ağlardınız” buyurdu. Resûlullah’ın ashâbına bundan daha ağır gelen bir gün olmamıştı. Başlarını örterek hıçkıra hıçkıra ağladılar. (Müslim, Fezâil 134)

aleyküm selam kardeşim allah razi olsun selam ve dua ile

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm selam kardeşim allah razi olsun selam ve dua ile

sağol kardeşim ALLAH sendende razı olsun paylaşımın içinde teşekkürler
selam ve baki dualrımla
ALLAHA emanet ol...

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
“Bir müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, <<aynı şeyler sana da verilsin>> diye dua eder.”

(Muslim, Ebu Da'ud)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt