Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HELALLIK İSTİYORUM (1 Kullanıcı)

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLAR SİYAHGÜL SEVDALISI ARKADAŞIMIN NASİHATLER BÖLÜMÜNDEKİ YAZISINI, HELALLİK İSTEMESİNİ OKUDUM ÇOK ETKİLENDİM.TAVSİYESİNE UYMAK İSTEDİM.

ÖNCELİKLE SİTE YÖNETİCİLERİNDEN OLMAK ÜZERE TÜM KARDEŞLERİMDEN HELALLİK İSTİYORUM ŞU KISACIK ÖMÜR HELALLİK İSTEMEYE YETERMİ BİLİNMEZ. BU SİTEDE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM,BİRÇOK YANLIŞ YAPTIM,BİLGİLERİNİZDEN FAYDALANDIM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

HAKKINIZI HELAL EDİN SEVGİLİ KARDEŞLERİM.

DUN_SURGUNU_YA

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HELALLIK İSTİYORUM

Kardeşim benim pek hakkım olduğunu zannetmiyorum ama yine de benden taraf helal olsun sizde helal ediniz inş.

Hoşcakalınız...

zeynep1111

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim hakkım geçtiyse helal olsun sende helal et
evet haklısın bu site gerçekten allah şahidimdirki çooooooooook harika ötesi bir site
rabbim razı olsun bu site zayıflayan imanım güçlenmesine yardımcı oldu
bu sitenin bana yararlarını buraya yazsamn gerçekten sığmaz ama en güzel vede en hayırlı yararıda namazlarımı kılmama sbep oldu artık hiç namazlarımı kaçırmıyorum önce allahın sonrada bu stenin sayesinde burda onlara bir kez daha tşk etmek istiyorum allah razı olsun B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

ihl16

Kayıtlı Kullanıcı

hakkımız varsa helal olsun kardeşim.herkes bizede hakkını helal etsin!!!

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNA ALEYKÜM KARDEŞİM.BENDEN YANA HELAL OLSUN SEN VE TÜM KARDEŞLERİM BİR NEBZECİK HAKKIM VARSA..SENDE HAKKINI HELAL EYLE KARDEŞİM..SELAM VE DUA İLE..

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

SelamünAleyküm
Hakkım var sa bütün müslüman kardeşlerime ''HELAL OLSUN''.B)
Sizde hakkınızı helal edin.
Allah'a emanet olun...B)

FUNDA_

Kayıtlı Kullanıcı

HAKKIMIZ VARSA TABİKİ KARTDEŞİM HELAL OLSUN SİZLERDE BANA HAKLARINIZI HELAL EDİN NE OLUR

tovbekar

Kayıtlı Kullanıcı

Herkesten Allah razı olsun. Hakkım varsa helal olsun. Ve herkes hakkını helal etsin.

lana

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleyküm kardeşim helal olsun inşaAllah sizde hakkınızı helal eyleyin selametle kalın..

Abdulbaki

Kayıtlı Kullanıcı

BENİM HAKKKIM VARSA HELAL SİZLERDE HELAL EDİN ÖLÜMLÜ DÜNYA.B)

kum_saati

Kayıtlı Kullanıcı

HELALOLSUN ARKADAŞIM SENDE HAKKINI HELAL ET

feyza85252

Kayıtlı Kullanıcı

Bir nebze hakkım varsa kalbinde iman tohumu olan herkese helal olsun...Dilerim herkesde bana hakkını hellal eder ve böyle bi veballe yükle çıkmam Raabbimin huzuruna..Allah şimdiden herkesten razı olsunn

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı

A.S. KARDEŞLERİM BENİM KİMDE ZERRE KADAR HAKKIM VARSA SİTEDE OLSUN OLMASIN HERKESE HELAL EDİYORUM. YÜCE ALLAH'IM CENNET BAHÇELERİNDE HERKESE YER VERSİN ,CEHENNEM AZABINI HİÇ KİMSEYE TATTIRMASIN,KABİR AZABINDAN TÜM İNSANLARI KORUSUN,CEZAMIZI BU DÜNYADA ÇEKMEYİ NASİBETSİN AHİRET GÜNÜNE BIRAKMASIN İNŞALLAH

AMİN
B)B)B)

fatmaerikci34

Kayıtlı Kullanıcı

NE DEMEK KARDEŞİM HAKKIM VARSA BENDEN YANA HELAL OLSUN SENDE VE TÜM KARDEŞLERİM SİZLERDE BANA HAKKINIZI HELAL EDİNİZ BEN HEPİNİZE VARSA HAKKIMM HELAL ETTİM ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

HAKKIMIZ VARSA EĞER TABİKİ HELAL OLSUN KARDEŞİM

hakancet

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ne güzel birşey yahu hiç birbirimizi tanımamıza ragmen helallik istiyoruz.ALLAH CC. bu siteyi kuranlardan ve üyelerinden razı olsun . benim hakkımın kimsede olduğunu sanmıyorum ama varsa helal olsun .ama bu sitedeki kardeşlerin hakkı gecmiştir bana çünkü bi çok şey öğrendim buradan. tekrar ALLAH CC. razı olsun sizden B)B)B)

god one

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim eğer hakkım varsa helal olsun benden yana.sende helal et inşallah.selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt