Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HELALLEŞME (1 Kullanıcı)

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm bilindiği üzere ben uzun zamandır siteye pek fazla giremiyorum bundan sonrada öyle olcak ve ben tüm kardeşlerimi çok sevdiğimi söylemek istedim ve helallik almak istedim ne olur ne olmaz belki içinizden birinizin gönlünü kırmışımdır hayat bu bi dk sonra ne olucağını bilemiyoruz o yüzden kardeşlerim bana hakkınızı helal edin hepinizi gerçekten kendi ailem gibi çok seviyorum benim için çok değerlisiniz ALLAH-Ü TEALAYA EMANET olun inşallah.

evindar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HELALLEŞME

selamünaleyküm ~sevvalmina kardeşim,

bu dünyada da gerçek dünyamızda da kardeşimsin ben senin hakkını ödeyemem var ise bir hakkım helali hoş olsun.İYİKİ VARSIN.Rabbimize emanetsin.

selamünaleyküm

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Aleykümselam;

Değerli kardeşim, Hakkım Varsa Helali hoşolsun Rabbim işlerinde dünyevi imtehanlarında yar ve yardımcın olsun... En kısa zamanda aramızda görmek ümidi ile Allah'a emanet ol kardeşim Selam ve dua ile esen kal hoşçakal selamünaleyküm..

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞİM BENİM İNŞALLAH BU HELALLEŞME ARAMIZDAN TAMAMİYLE AYRILMANA İŞARET DEĞİLDİR.BİZ SENİ HERZAMAN BURDA GÖRMEK İSTİYORUZ.HAKKIM VARSA HELAL OLSUN.ALLAHA EMANET OL.SELAMETLE

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

v.a.s. Mina Haklısın. Bende HAkkın yoktur varsada Helal olsun. MEvlam hayırlı kılsın inş. Sende Helal et Kardeşim. sa..

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM,
SİZDE BENİM HİÇ HAKKIM YOK, VARSA DA CANI GÖNÜLDEN HELAL OLSUN. ALLAH(CC) YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. RABBİME EMANETSİN.TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE SAĞLICAKLA KAL.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm hayırlı haftalar ALLAH-Ü TEALA hepinizden razı olsun benim kimsede hakkım yoktur varsa helal olsun kardeşlerim.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

mavi22 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM,
SİZDE BENİM HİÇ HAKKIM YOK, VARSA DA CANI GÖNÜLDEN HELAL OLSUN. ALLAH(CC) YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. RABBİME EMANETSİN.TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE SAĞLICAKLA KAL.

ALLAH razı olsun kardeşim olmaz olurmu birbirini seven düşünen insanların bile birbirleri üzerinde hakları olurmuş.

Zinnire

Kayıtlı Kullanıcı

canim kardeşim benim,seni çooook ama çoook özlüyorum,ne demek tabii ki,eğer varsa helalin olsun canım benim..allah işlerini kolaylaştırır inşallah ve yakın zamanda tekrar beraber oluruz bu ailemizde....selametle aeo

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A. ABLAM,
EĞER HAKKIMIZ VARSA KIYAMETE KADAR HELAL OLSUN. SENDE HELAL ET.
K.S.E.O

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. eğer hakkım varsa helal olsun.En kısa zamanda tekrar görüşebilmek dilegiyle.

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

Eğer bi yanlış yapıyorsak veya yaptıgımızı sanıyorsak o yanlısı yaptıgımız kısıye bunu idrak etmeliyiz.

benim sizde ne hakkım olabılırkı helal edıyım olacağını sanmıyorum ama varsaki helal hoş olsun

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

[marq]Hakkım helal olsun...:([/marq]

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm kardeşlerim ben artık siteye girmiycem hakkınızı tekrar helal edin hepinizi çok seviyorum ALLAHA EMANET OLUN.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

sevvalmina yazdı:
selamünaleyküm bilindiği üzere ben uzun zamandır siteye pek fazla giremiyorum bundan sonrada öyle olcak ve ben tüm kardeşlerimi çok sevdiğimi söylemek istedim ve helallik almak istedim ne olur ne olmaz belki içinizden birinizin gönlünü kırmışımdır hayat bu bi dk sonra ne olucağını bilemiyoruz o yüzden kardeşlerim bana hakkınızı helal edin hepinizi gerçekten kendi ailem gibi çok seviyorum benim için çok değerlisiniz ALLAH-Ü TEALAYA EMANET olun inşallah.

A.S.KARDEŞİM.SABAH İLK BUNU GÖRMEK BENİ ÇOK ÜZDÜ.İNAN İMKANIN VARSA ARADA BİR DE OLSA GİRMENİ İSTERİM SİTEYE.AMA KARARINA DA SAYGILIYIM TABİKİ.İNŞAALLAH SENDE DE HERHANGİ BİR KIRGINLIK YOKTUR.BEN DE ZERRE KADAR KÖTÜ BİR ANIMIZ YOK.SENİ GÖRMESEM DE NUR YÜZLÜ GÜL KARDEŞİM DİYE KALBİME YAZICAM.ALLAH İMANDAN VE YOLUNDAN AYIRMASIN.ALLAH HEP SEVDİKLERİYLE KARŞILAŞTIRSIN SENİ.HER ZAMAN EN HAYIRLI YERLERDE BULUN,EN HAYIRLI KİŞİLERLE OL,EN HAYIRLI İŞLERİ YAP.ALLAHA YAR VE YARDIMCIN OLSUN.A.E.O.:(:(:(:(:(:(:(

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

v.a.s kardeşim '' HAKKIMIZ VAR İSE SONUNAKADAR HELAL OLSUN '' kardeşim sana hayatında başarılar dilerim A.E.O B)B)B)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

a.s
canım hakkım varsa ahirete kadar helal olsun sende hakkını helal et üzdüysem kırdıysam.sen benim kardeşim oldun öylede kalacaksın seni asla unutmayacağım rabbim yar ve yardımcın olsun aeo
B)B)

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

HAKKIM VARSA HELAL OLSUN AMA ŞUNU DEMEDEN GEÇEMİYCEM ALLAH KELAMI EDİLEN YERDE İKİ YÜZLÜLÜK OLDUMU BEN SİNİR OLUYORUM.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

sevvalmina yazdı:
HAKKIM VARSA HELAL OLSUN AMA ŞUNU DEMEDEN GEÇEMİYCEM ALLAH KELAMI EDİLEN YERDE İKİ YÜZLÜLÜK OLDUMU BEN SİNİR OLUYORUM.

S.A.BEN BİLİYORUM KARDEŞİM BİRŞEYE ÜZÜLMÜŞ.AMA KİŞİ İSMİ VERMEDEN OLAYI ANLATIR MISIN?İNŞAALLAH BEN BİRŞEY YAPMAMIŞIMDIR BİLMEDEN.ALLAH ŞAHİDİM BİLEREK KİMSEYİ ÜZMEK KIRMAK İSTEMEM.BİLMEDEN OLDUYSA DA HATAMI BİLMEK İSTERİM.BELKİ ÜZÜLDÜĞÜN KONUDA DA O KİŞİ YADA KİŞİLER BİLMDEN BU DURUMA DÜŞTÜ.KONUYU BİLMİYORUM.AMA PAYLAŞMANI İSTERİM.İNŞAALLAH İNSANLAR DİYALOG KURARAK HERŞEYİ ÇÖZEBİLİR DİYORUM.BURADA EN AZINDAN BUNU ÖĞRENDİM BEN KENDİ ADIMA.DİĞER KARDEŞLERİM GİBİ SENİ DE KAYBETMEYİ İSTEMEM BU SİTEDE.A.E.O.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
sevvalmina yazdı:

S.A.BEN BİLİYORUM KARDEŞİM BİRŞEYE ÜZÜLMÜŞ.AMA KİŞİ İSMİ VERMEDEN OLAYI ANLATIR MISIN?İNŞAALLAH BEN BİRŞEY YAPMAMIŞIMDIR BİLMEDEN.ALLAH ŞAHİDİM BİLEREK KİMSEYİ ÜZMEK KIRMAK İSTEMEM.BİLMEDEN OLDUYSA DA HATAMI BİLMEK İSTERİM.BELKİ ÜZÜLDÜĞÜN KONUDA DA O KİŞİ YADA KİŞİLER BİLMDEN BU DURUMA DÜŞTÜ.KONUYU BİLMİYORUM.AMA PAYLAŞMANI İSTERİM.İNŞAALLAH İNSANLAR DİYALOG KURARAK HERŞEYİ ÇÖZEBİLİR DİYORUM.BURADA EN AZINDAN BUNU ÖĞRENDİM BEN KENDİ ADIMA.DİĞER KARDEŞLERİM GİBİ SENİ DE KAYBETMEYİ İSTEMEM BU SİTEDE.A.E.O.
S.A
HAKLISIN ABLAM KONUYU BİRAZ DAHA AÇARSANIZ İYİ OLUR...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt