Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

helalalmı haramamı (1 Kullanıcı)

tahir07

Kayıtlı Kullanıcı
benım bir sıkıntım var arkadaşlar ben bir bay bayan kuaförüm a caba bayan sacı yapmam haraam mıdır

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim tam olarak bilmiyorum ilmi geniş olanlar eminim cvb verirler ama acizane fikrim nefsin başka birşey düşünmezse olmaz heralde ama tabi tam bilmiyorum söylediklerimi kaale bile alma rabbim kimseyi nefsinin eline bırakmaın ALLAHA EMANET OLUNUZ HAYIRLI GECELER..

2.diriliş

Kayıtlı Kullanıcı
selam aleykum kardeşim bende bunun cevabını bilmiyorum ama şöyle bir kıssa icmali olarak aklımda kalmıştır zamanın bbirinde iki alim varmış biri şehirden uzak tek başına bir köy mahalinde diğeri şehrin içinde ayakkabı tamircilği yapan iki alim varmış köydeki alim Allahın lütfuyla bezin içine köyduğu yoğurdu sütü ve hakeza.. bunlar dökülmüyormuş bir gün bu köydeki alim şehirdeki alim arkadaşının ziyaretine gitmiş ayyakabı tamirciliğini dükkanına gitmiş selam aleykum demiş konuşmuşlar hal hatır derken o arada bir bayan içeri girmiş ayakkabısın boyamak istemiş ve alim başlamış boyamaya tabi boyarken eteğinide yukarı çekmiş bayanın bacakları az da olsa görünmeye başlamış köyden gelen alimin gözü buna takılmış köyden bezin içinde getirip duvara astığı sütü damlamaya başlamış ve bayan gittikten sonra içerdeki diğer alim sütün damlıyor demiş bende bu kıssadan sana bir hisse çıkarmanı tavsiye ederim ama sorunu tam çvblamak maksadıyla anlatmadım belki uzaktan iuzağa hakikati biraz göstermek istedim inşallah tam cevabını veren bir arkadaşımız çıkar mutlak cevabı vardırda ama sana tavsiyem sorularla islamiyet böölümüv var oraya soraunu sorarsan sana tam cevap verirler Allaha emanet olun

tahir07

Kayıtlı Kullanıcı
a s güzel kardeşim yinede allah senden razı olsun allaha emanet olun

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
benım bir sıkıntım var arkadaşlar ben bir bay bayan kuaförüm a caba bayan sacı yapmam haraam mıdır
Sayın tahir kardeşim biliyorum bu forum bilgi paylaşım formu Sitedeki abilerimiz buraya soru yazılmasının sakıncalı olduğunu söylüyorlar ki haklılarda. Düşünürsek din "bence" lere yer vermez. Ki burada ona maal vermemek için lütfen sorularını SORULARLA İSLAMİYET kısmına sorarsan konunun uzmanlarından aradığın cevabı bulabilirsin...amacım seni kırmak asla değil hakkını helal et...ALLAHa emanet olunuz...

tahir07

Kayıtlı Kullanıcı
alüyküm selam allah razı olsun kardeşim allaha emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt