selam aleykum kardeşim bende bunun cevabını bilmiyorum ama şöyle bir kıssa icmali olarak aklımda kalmıştır zamanın bbirinde iki alim varmış biri şehirden uzak tek başına bir köy mahalinde diğeri şehrin içinde ayakkabı tamircilği yapan iki alim varmış köydeki alim Allahın lütfuyla bezin içine köyduğu yoğurdu sütü ve hakeza.. bunlar dökülmüyormuş bir gün bu köydeki alim şehirdeki alim arkadaşının ziyaretine gitmiş ayyakabı tamirciliğini dükkanına gitmiş selam aleykum demiş konuşmuşlar hal hatır derken o arada bir bayan içeri girmiş ayakkabısın boyamak istemiş ve alim başlamış boyamaya tabi boyarken eteğinide yukarı çekmiş bayanın bacakları az da olsa görünmeye başlamış köyden gelen alimin gözü buna takılmış köyden bezin içinde getirip duvara astığı sütü damlamaya başlamış ve bayan gittikten sonra içerdeki diğer alim sütün damlıyor demiş bende bu kıssadan sana bir hisse çıkarmanı tavsiye ederim ama sorunu tam çvblamak maksadıyla anlatmadım belki uzaktan iuzağa hakikati biraz göstermek istedim inşallah tam cevabını veren bir arkadaşımız çıkar mutlak cevabı vardırda ama sana tavsiyem sorularla islamiyet böölümüv var oraya soraunu sorarsan sana tam cevap verirler Allaha emanet olun