Kaan Erdem
Yönetici
tarafımca silinmiştir.
mevhibe yazdı:
SEVGİLİ KARDEŞİM BAHSETTİĞİN KONU GERÇEKTEN İÇİNDE YAŞADIĞIMIZ KAOS VE GİRDABIN AÇIK VEDE NET BİR GÖSTERGESİDİR GERÇİ PEK ÇOK KONUDA AİLELER BİLİNÇSİZ EVLATLARININ YAPTIĞI BAZI POPÜLER HAREKET LERİ YETENEK OLARAK DEĞERLENDİRİP BİRDE GURURLA ETRAFLARINDA ANLATIYORLAR SENİ GERÇEKTEN TAKDİR VE TEBRİK EDİYORUM BU KADAR DUYARLI OLDUĞUN İÇİN KENDİ NAMIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM. HERKESİ BU KADAR DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SELAMETLE
Feyza Nur yazdı:
Selamünaleyküm,
Sana cok hak veriyorum kardesim. Bu zamanda günahlar sevab sayiliyor, islamla her an ve her yerde alay ediliyor.:**** Bu gercekten cok acikli ama sana bir soru.
Acaba biz bu tür durumlarda ne yapiyoruz???!
Karsi cikiyormuyuz?!?:| Islami savunuyormuyuz?!?:|
Cevabi kolay. Ama bu cevabi kendi vicdanimizda versek daha iyi olacak. :|
talha ubeydullah yazdı:
kardeş allah razı olsun ama bilemiyorum ne yapmak gerekir çünkü bulunduğum yerde insanlara helede gençlere birşey anlatmak çok zor allah yardımcımız olsun allah bu gibi insanları ıslah etsin
erguan yazdı:
Çok acı...çocuklarımız, gençlerimiz imanın, inancın, sünnetlerin, güzel ahlak ve davranışların yeşerip boy vermediği, özünü, dinini bilmeyen insanların bulunduğu ortamlarda yetişiyorlar.Yüce Allahım günden güne yozlaşmakta olan insanlığa hidayet versin onları doğru yola iletsin...
SELAMETLE...
efsude yazdı:
selamunaleykum.
ah kaan kardesım ne dıyeyım kı bende bu olaylara tanık oluyorum sıkca ve ıcım acıyor.bazen dusunuyorum gercekten burası musluman ulkemı ?bu kadar cogunluktayken neden azınlık gıbı olup bıtenlere sessız kalıyoruz.zavallı cocuk nasıl bır elde yogruluyor kı bu yaptıgının ılerıde nasıl bır yanlıs oldugunu ıdrak edebılısn.
tamda bu konuda dolmus tasmak uzereyken formunuzu gordum guzel bır tavafuk oldu.bende bu konu ıle ılgılı bırkac sey soylemek ısterım.oncelıkle elhamdulıllah muslumanlıgımızdan bır suphem yok tabıkı fakat su tv.yı her actıgımda yabancı bır ulkedeymısım gıbı hıssedıyorum kendımı.
deger yargılarımızın neresındeyız,modernlıgın neresınde....
mesela su turkuculuk sarkıcılık yarsımaları adı altında boya kupune donmus yarı cıplak genc kızlarımız ıle adı metroseksulellık olan erkeklerımızın kası alınık makyajlı hallerıne,yada adı spor olan buz ustunde yıne saklabana donmus yarı cıplak hallerı ıle daha once hıc gormedıgı ınsanlar ıle esınden daha samımı buz ustunde yaptıkları sozde sanata oy kullanıp takdır eden,reytınglerını arttıran ınsanlara hayretle bakıyorum ve kınıyorum!
.bugun bu sozde sanat ,spor ve gerek farkında olarak gerekse bılıncsız hazırlanmıs ve cogunlugu kufre ,muslumanlıga hakaret ve alay olan programlara alkıs tutan ana-babanın evladının nasıl farklı olmasını bekleyebılırz kı!
rabbım hepımıze hıdayet versın.
selam ve dua ıle....
ilbeyi yazdı:
RABBİM ISLAH EYLESİN NE DİYELİM. ALLAH'A İSYANIN MODA OLARAK LANSE EDİLDİĞİ BİR TOPLUMDA YETİŞEN NESİL MAALESEF BÖYLE OLUYOR. O MASUM YAVRULARA ALLAH DEDİRTMEK YERİNE İŞTE BÖYLE SAÇMALIKLAR ÖĞRETİLİYOR. YARIN O EVLAT ANASINIDA TANIMAYACAK ÜZÜLÜYORUZZ DUA EDİYORUZZ RABBİM İÇİMİZDEKİ BEYİNSİZLERİ İSLAH EYLEEE...
mevhibe yazdı:
SEVGİLİ KARDEŞİM BAHSETTİĞİN KONU GERÇEKTEN İÇİNDE YAŞADIĞIMIZ KAOS VE GİRDABIN AÇIK VEDE NET BİR GÖSTERGESİDİR GERÇİ PEK ÇOK KONUDA AİLELER BİLİNÇSİZ EVLATLARININ YAPTIĞI BAZI POPÜLER HAREKET LERİ YETENEK OLARAK DEĞERLENDİRİP BİRDE GURURLA ETRAFLARINDA ANLATIYORLAR SENİ GERÇEKTEN TAKDİR VE TEBRİK EDİYORUM BU KADAR DUYARLI OLDUĞUN İÇİN KENDİ NAMIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM. HERKESİ BU KADAR DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SELAMETLE
tevbekar yazdı:
Allah'ım inşallah böyle anne babaya sahip evlatlarıda anne babalarınıda islah eyler, yola getirir... İnşallah bizleride hayırlı ana baba eyleyip bizlerede hayırlı evlatlar nasip eder... bende kendimce etrafıma acizane bazı nasihatlarda bulunmaya çalışıyorum, büyük küçük bildiğim şeyleri paylaşıyorum... ama hiç tanımadığımız insanlarada birşey diyemiyoruz ki içimiz sızlıyor ama susmak zorunda kalıyoruz...
B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)