Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Haykırmak İsteyen Buraya !!!! (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar haykırmak istediniz şeyler varsa buyrun meydan sizin önce ben bi haykırayım:))

artık yeeeteeerrrr yawwww tatiilden döndüm ama gene gitmek istiiyoruuuuummmm ama sizleride çok özleeeeedim :))):p:p:p

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Haykırmak İsteyen Buraya !!!!

İYİLİKLERİN SUİSTİMAL EDİLMESİNDEN EMİR VAKİLERDEN BİRİNİN DİĞERİNİ MECBUR TUTMASINDAN BIKTIM ARTIK PATLAMAYA BAŞLADIM MAALESEF...

busra4

Kayıtlı Kullanıcı

halimize sonsuz sukur ama muslumanlara yapilan haksizliklara karsi birsey yapamammaktan cokk uzgunumtek derdim odur

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı

O KADR ÇOK ŞEY VAR Kİ HAYKIRMAK İSTEDİĞİM HANGİSİNİ HAYKIRIYIM .:(:(:(:(:(:(:( İNSAN DENMEYECEK İNSANLARIN AŞŞAĞILIKLARINDAN BAĞNAZLIKLAIKLARINDAN KÖTÜLÜKLERİNDEN BIKTIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.!!!!
ŞÜKÜR RAPBİME Kİ ONLARDAN BİRİ DEĞİLİM.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

busra4 yazdı:
halimize sonsuz sukur ama muslumanlara yapilan haksizliklara karsi birsey yapamammaktan cokk uzgunumtek derdim odur

EVET HAKLISIN ONA KATILIYORUM NE KADAR BAĞIRIRSAN BAĞIR SESİNİ DUYAN YOK :(

ebubekir_34

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. KARDEŞLER. BENDE HAYKIRABİLİRMİYİM. AMA YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUM. İNTİHARIN EŞİĞİNDEYİM.SİZDEN DUA ETMENİZİ İSTİYORUM. VE BU DURUMDA NE YAPABİLİRİM.ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.SELAM VE DUA İLE. S.A.

emine364

Kayıtlı Kullanıcı

ALEYKÜM SELAM
SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ EGER DERTLERİNİZİ ANLATMADA BİR MAHSURUNUZ YOKSA SİZE YARDIMCI OLACAK DUA EDECEK BİR SÜRÜ GÜZEL İNSAN VAR BU SİTEDE BOLCA SELAVAT-I ŞERİFE GETİRİNİZ BENCE BU ŞEKİLDE HUZUR BULMA İMKANINIZ OLABİLİR.
HAYIRLI GÜNLER
ebubekir_34 yazdı:
S.A. KARDEŞLER. BENDE HAYKIRABİLİRMİYİM. AMA YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUM. İNTİHARIN EŞİĞİNDEYİM.SİZDEN DUA ETMENİZİ İSTİYORUM. VE BU DURUMDA NE YAPABİLİRİM.ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.SELAM VE DUA İLE. S.A.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

ebubekir_34 yazdı:

ALEYKÜMSELAM EBUBEKİR SANA YAKIŞIRMI BU DÜŞÜNCE HEMDE ÜÇ AYLAR GİRERKEN HEMDE O MÜBAREK ZAATIN ADINI TAŞIRKEN OKUYUNCA İÇİM HOPLADI KALBİM SIZLADI O KADAR NE DERDİN VAR ALLAH KORUSUN SANA BİR ŞEY OLUNCA DERDİN HALLOLCAKMI SANIYORSUN ABLACIMMI DİYEYİM EVLADIMMI DİYEYİM SAKIN HA ÖYLE BİR DÜŞÜNCE KAFANDAN GEÇİRME ŞEYTANA UYMA ALLAHA TEVEKKÜL ET DUA ET BİZDE DUA EDERİZ İNANKİ SENDEN HABER ALINCAYA KADAR İÇİM RAHAT ETMEZ NE OLUR SÖZ VER BİRDAHA BÖYLE BİRŞEY DÜŞÜNMEYECEĞİNE SENİ YARATAN O YÜCE MEVLAYA EMANET EDİYORUM ALLAHA EMANET OL SELAMETLE :(:(:(:(

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞİM BENİM ALLAHA ŞÜKÜR HİÇ BİR DERDİM YOK TEK DERDİM BU SİTEDEKİ YARDIMA İHTİYACI OLAN KARDEŞLERİM ONLARADA ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIMA SÖZ VERDİM AMA İLLEDE BİRŞEY HAYKIR DERSEN ALLAH ALLAHHHHHH DERİM ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM KENDİNE İYİBAK B)B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt