Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hayirli Konu....Okursanız sizin hayrınıza... (1 Kullanıcı)

fox_tr

Kayıtlı Kullanıcı
S.a arkadaşlarım..size bi sure(tam olarak bilmiorum sure'mi die) yazacağım..Bunu ezberlemeye çalışın.Bunu her zaman sölemeye gayret gösterin..

Lebbeyk Allahümme Lebbeyk.Lebbeyk la Şarikalek Lebbeyk.İnnel Hamde.Vannihmate lake valmüke.La şerikela lake.

İPUÇLARI::((Vannihmate'yi gırtlaktan okuyunuz.Lake sözcüğünü bir anda söyleyip durunuz.Hızlı bir araba nasıl birden frene basıp duruosa öle..))
--------------------------------------------------------------------------
---''Sizin en hayırlılarınız,Kur'an'ı Öğrenenler ve öğretenlerinizdir.''(Buhari,Fedailü'l-Kur'an 21)
---''Kim Kur'an'dan bir harf okursa,kendisine bir sevap yazılır.Her sevap ise on katıyla karşılık bulacaktır.(Dikkat edin)ben,''elif lam mim''bir harftir demiyorum;aksine ''elif'' bir harf,''lam'' bir harf,''mim'' de bir harftir.''(Tirmizi,Fezailü'l-Kur'an 16)
---''Kur'an'ı gereği gibi güzel okuyan kimse,vahiy getiren şerefli ve itaatkar meleklerle beraberdir.Kur'an'ı kekeleyerek zorlukla okuyan kimseye de iki kat sevap vardır.''(Müslim,Salatul-Müsafirin,244)
ARKADAŞLAR YAZ DÖNEMİ KUR'AN DERSLERİ BİR ÇOK CAMİ'DE VERİLMEKTEDİR.LİSE 4 BİLE GİDİOSANIZ GİDİNİZ..ÇÜNKÜ ORDA UTANÇ ÇEKMESSİNİZ.AYRI AYRI ZAMANLARDA YAPILIYOR..GEÇ DEİL..BN BAŞLADIM VE LİSE 1'E GEÇTİM.YUKARDAKİ SURE'LER ELİF-BA'SI CÜZ'ÜNDEN ALINMIŞTIR.CAMİ'LERDE ÜCRETSİZDİR.BEDAVA KUR'AN,ELİF-BA'SI CÜZ'Ü VE ÖĞRENİM CD'Sİ VERİLİR..
HALA GEÇ DEİLDİR...:B:H:B

Nuri Bagcivan

Kayıtlı Kullanıcı
A.S gardas yazini okudum ellerine salik.

Devam et yakinda ogrenirsin insallah

fox_tr

Kayıtlı Kullanıcı
A.S gardas yazini okudum ellerine salik.

Devam et yakinda ogrenirsin insallah

Saolasın kardeşim..Kur'an'nın alfabesini erberledik Allah'ıma binlerce şükür.5 dk ezberlerinio 15 dk pekiştirme..Nasıl okunuşuda öğrendim..Artık hafiften okuyorum..Kekeleyerek okuyorum ama..Hem sevab kazanıorum.hemde Yüce Kitabımız Kur'an'ı öğreniorum Çok hayırlı bir iş SİZEDE TAVSİYE EDERİM..:G

fox_tr

Kayıtlı Kullanıcı
Konu Güncelleme....

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim
emeğine sağlık. Rabbim razı olsun:H

fox_tr

Kayıtlı Kullanıcı
Konu Güncellenme.....Bu konu önemli...

fox_tr

Kayıtlı Kullanıcı
Konu güncelleme :(:( okuyosunuz bide cvp yazsanız arkadaşlarım ne mutlu olcam :(:(

orhan salcı

Kayıtlı Kullanıcı
cahil dindar

cahil dindar

dinini felaketi üçtür; zalim idareci, günah işleyen alim, DİNDE GAYRETLİ CAHİL... hadis_i şerif (camiüssağir)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt