Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hayırlı iman dolu evlilik yapmak isteyenlerin dua sayfası ;) (4 Kullanıcı)

duygusall

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı bir kısmet ve hayırlı bir evlilik içinde ben ve benim gibi bekar olan mümin kardeşlerim ile dualarınızı bekliyoruz inşAllah. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin her şeyin en hayırlısını nasip etsin inşALLAH...

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Sıkıntılı anlarda okunacak dua
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."

"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."

744-ya muktedir 209-ya muksit esmaları evde huzuru sağlar

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Sıkıntılı anlarda okunacak dua
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."

"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."

744-ya muktedir 209-ya muksit esmaları evde huzuru sağlar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt