Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hayırlı günler kardeşlerım (1 Kullanıcı)

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
uzun bır aradan sonra nıhayet tekrar sizlerle beraber olmak cok güzel. bildiğiniz gibi annem ameliyat oldu. devamlı onunla ugrasıyorum. bırtürlü fırsat bulup gıremedım. hepiniz hakkınızı helal edın.

sonayg

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm çok geçmiş olsun

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Allah şifalar versin arkadaşım..hoşgeldin

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldin meliha abla...nasılsınız..ANNENİZ NASIL OLDU..RABBİME EMANET OLUN..HAYIRLI GECELER..

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldiniz Meliha Abla.anneniz Nasil?daha Iyicedir Inşallah.

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldiniz Meliha Abla.anneniz Nasil?daha Iyicedir Inşallah.

selamün aleyküm. canım kardeşlerım sızın dualrınız sayesınde cok ii allaha sükürler olsun. ama huy degıstırdıgı ıcın bıraz zorlanıyoruz. olsun rabbım bugünlerıde gösterdi ya. babacıgın nasıl oldu canım. inşallah oda saglıgına kavusmustur. rabbıme emanet olun.

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldin meliha abla...nasılsınız..ANNENİZ NASIL OLDU..RABBİME EMANET OLUN..HAYIRLI GECELER..

selamün aleyküm. dün gece hep size baktım ama göremedim. allah sızlerden razı olsun. nasılsın kardeşim senın saglığın nasıl oldu? rabbım hıc bır zaman sıkıntıda bırakmasın sızı ve diğer kardeslerımı. artık ınsallah hep sızlerle olacagım allaha emanet olun

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm. Canım Kardeşlerım Sızın Dualrınız Sayesınde Cok Ii Allaha Sükürler Olsun. Ama Huy Degıstırdıgı ıcın Bıraz Zorlanıyoruz. Olsun Rabbım Bugünlerıde Gösterdi Ya. Babacıgın Nasıl Oldu Canım. Inşallah Oda Saglıgına Kavusmustur. Rabbıme Emanet Olun.

Aleyküm Selam

çok şükürler Olsun Sevindim.daha Kavuşamadi.2 Hastanede De Yatak Problemi Var Bugün Yine Gitti.uyuşmalar çoğaldi.inşallah Hemen Takarlar Stentleri.huy Değiştirdi Derken Sinirlimi Oldu Abla Anneniz

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm. dün gece hep size baktım ama göremedim. allah sızlerden razı olsun. nasılsın kardeşim senın saglığın nasıl oldu? rabbım hıc bır zaman sıkıntıda bırakmasın sızı ve diğer kardeslerımı. artık ınsallah hep sızlerle olacagım allaha emanet olun

ALEYKÜM SELAM..
abla senin geldiğini görünce bizde geldik foruma ama karşılaşamadık..BEN İYİYİM ELHAMDÜLİLLAH ...BİKAÇ AY SONRA ANTALYAYA KONTROLE GİDECEĞİM..İNŞALLAH İLAÇLARA SON VERİRLER...AMİN ABLA GÜZEL DUALRIN İÇİN....EŞİNİZLE SORUNLARINIZ NE OLDU AKLIMIZ HEP SİZDE....A.E.O

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Meliha abla annenizin iyi olmasına çok sevindim Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın inşaAllah yanılmıyosam eşinizlede sorunlarınız vardı inşaAllah onlada aranız iyi olmuştur Rabbim yar ve yardımcınız olsun çok çokda geçmiş olsun Rabbime emanet olun Hayırlı Günler

Selam ve dua ile....

antiocheiaaslan

Kayıtlı Kullanıcı
allah sağlık sıhat versin yardımcımız olsun ısparta yalvaç

ZEMİNE

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim kimin ne türlü derdi varsa şifasını versin

ZEMİNE

Kayıtlı Kullanıcı
Fatmana adlı kullanıcıya bende sağlıklı hayırlı ömürler diliyor benim içinde dua etmelerini bekliyorum

METİN22

Kayıtlı Kullanıcı
Meliha kardesım annenıze acil şifalar dılerım Yüce Rabbimden sizde tekrardan hoşgeldiniz

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm abla yine uzun süredir haber yok senden..inşallah herşey yolundadır..allaha emanet ol

..Muamma..

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben sızınle tanısamamıs olsam da tanısmak uzere bı fıılıyatta bulunıyım.. bu ılk adımım olsun ..:) hosgeldınız.. cokca gecmıs olsun.. Rabbım acıl sıfa versın annenıze.. selametle..
[Yâ Şâfî]

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt