Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HAYIRLI EŞ (1 Kullanıcı)

garipkalp

Kayıtlı Kullanıcı
Eski zamanlarda bir adamın çok güzel bir eşi varmış fakat adam çok çirkinmiş.Birgün sokakta kadın giderken yanına biri gelir ve şöyle der.
---Sen çok güzelsin ama eşin çok çirkin nasıl olduda sen bu adama vardın.der
Kadın bunun üzerine sinirlenerek
---Sen bilirmisin ki belki benim eşim ALLAH ın sevdiği bir kuldur.ALLAH beni ona hediye, nimet olarak göndermiştir.Belkide benim günahım çoktur da ALLAH bana ceza olsun diye eşimi vermiştir.Dedi.ALLAH ın verdiğinden şikayet etmek olmaz der.ALLAH bunları belki bizi denemek için veriyor.der.

Evet gerçekten de eşlerimiz bizlere bir sınav için gönderilmiş olabilir.Dış görünüşlerine değil kalplerine bakmalıyız.Çirkinliklerini değil güzel yönlerini görmeliyiz.Onlara ne olursa olsun tahammül etmeliyiz.

Nitekim Peygamberimiz (s.a.v) ;
"Eğer bir kadın namazını kılar,orucunu tutar, iffetini (namusunu) korur ve eşine itaatte kusur etmezse, ona katlanırsa cennete girer buyurmuştur."

Bu durum erkekler içinde geçerli eşlerimize tahammül etmeliyiz.onlar bize birer emanet iyi bakmalıyız.Bazen alttan almalıyız.BU DÜNYA İMTİHAN DÜNYASI
BOŞANMAK OKADAR KOLAY OMAMALI.SABRETMELİ.ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR.

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HAYIRLI EŞ

ÇOK DOĞRU ÖENMLİ OLAN İÇ GÜZELLİĞİ B)

maviumut58

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Cümlemizden Bizler Diş Görünüme önem Verdigimiz Icin Bu Hallerdeyiz Kendi Adima

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir paylaşım eline saglık kardeş

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
BOŞANMAK OKADAR KOLAY OMAMALI.SABRETMELİ.ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR.

SELAMÜN ALEYKÜM
Kardeşim emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş yuvalar kolay kurulmuyor ama yıkılması çok kolay Allah c.c. hepimizin yar ve yardımcısı olsun Selametle:gulegule

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
Güzel Bakan Güzel Görür Güzel Düşünen De Güzel Görür Herşeyde YarDAani Görmeye çalişirsak O çirkin Dediğimiz şey Gözümüze Güzel Görünüyor Konuda çirkin Eşini Ne Güzel Anlatmiş Ibret Almak Lazim Dönemin Padişahi Mecnunun Leylasini Merak Eder Gider Görür Bir Bakar Ki Kara Kuru Bir Kiz şaşirir Hatta Leylaya Söyle Düşündüğünü Leyla Der Ki Siz Beni Mecnunun Gözüyle Bakamiyorsunuz Zaten Mecnun Leyladan Yola çikar Mevlaya Ulaşir Kalin Sağlicakla Ama Başkalarinin Kusurlarini Görüp Kafa Yorascağimiza Kendi Kusurlarimizi Görüp Düzeltelim

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
EsSelamü Aleyküm;
kadın ne güüzel de cevap vermiş bu dünya imtıhan dünyası ve Rabbım bizleri her şekılde sınıyor..Allahım sınavımızı hakkıyla veren kulların dan eyle bızlerii..Mevlam herkese hayırlı eşler nasip etsın inşaAllah...dua ile...selametle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt