Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hayırlı Cuma'lar (1 Kullanıcı)

Ahmed_1907

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Hayırlı Cuma'lar

HERKESE HAYIRLI CUMALAR TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH...B)

gurcu_05

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Hayırlı Cuma'lar

cumanız mübarek olsun...adamın biri berbere gitmiş berberle başlamışlar sohbete sohbet dönmüş dolaşmış gelmiş allah(c.c) a
berber:kardeş ben senin gibi allahın varlığına felan inanmıyorum demiş. allah olsa bu kadar kıtlık,çile,hastalık vs. olurmuydu allah olsa bunların olmasına izin vermezdi demiş.
adam: gereksiz bir konuşma olacağını düşündüğü için cevap vermemiş traş olduktan sonra dışarı çıkmış dışarda saçı sakalı birbirine karışmış bir adam görmüş hemen berberin yanına gitmiş ve berber diye bişey yoktur demiş
berber:nasıl olur ben burdayım işte berber vardır demiş
adam:bence berber olsa dışarda saçı ve sakalı uzun adam olmaz demiş
berber:ama onlar traş olmak için bana gelmiyorsa ben ne yapabilirim ki
adam:işte bak insanlar allaha gitmiyorsa bu kıtlık,çile,hastalıktan nasıl kurtulsun ki

(ya cumayla pek alakası yok mecburi olarak burya yazdım çünkü yeni başlık açmayı bilmiyorum yardımlarınızdan dolayı şimdiden allah razı olsun sizden)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt