Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hayırlı bir işe vesile olun arkadaşlar (1 Kullanıcı)

yağmur_16

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar
ben yeni bir üyeyim sizden bir konuda yardım isteyeceğim. Ben yeni namaza başladım allahıma çok şükür çok huzurluyum henüz kapanmadım ama inş oda olur bunun için sanırım biraz zamana ihtiyacım var. Asıl konum bu değil arkadaşlar ben babam için sizden yardım istiyorum . Özünde kötü bi insan değil ama namaz kılmaz ağzıda bozuk malesef ben ne desem dinlemiyor ne kadar konussamda küfür etmesine engel olamıyorum. Arkadaşlar sizden isteğim babamın etkilenmesini sağlayacak bildiğiniz bi film varsa bunu benmle paylaşmanız . neden film derseniz eğer ben bişeyler okusam anlatsam kulak ardı eder ama ben ona rast gelmiş gibi fiilm izlemeyi teklif edebilirim film izlemeyi sever ilgisinide bu çeker diye düşündüm şimdiden allah razı olsun ..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt