Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hayirli Bir Es (1 Kullanıcı)

elmedja

Kayıtlı Kullanıcı
S.A KARDESLERIM.
BEN BIR ELEKTRONIK FABRIKASINDA ELEKTRIK TEKNIKERIYIM. MAKINALRIN BAKIM VE ONARIMINDAN SORUMLU BIR EKIP UYESIYIM.

FABRIKADA DOLASIRKEN YADA ARIZAYA GIDERKEN GORUYORUMDA ICIM KAN ALIYOR.

KIZLAR BIR ALEM OLMUŞ ERKELER ONA KEZA. KIMIN NASIL OLDUGU BELLI DEGIL.

KIMISI TURBANLI MI DEGIL MI BELLI DEGIL.

SIMDI SORUYORUM KENDI KENDIME. NERDEN BULUNUR GUZEL YUZLU AHLAKLI BIR ES. ALLAH C.C BENIM GIBI ACIZ VE GUNAHKAR BIR KULUNA BOYLE BIR ES NASIP EDERMI ACABA.

KARDESLERIM BU GIDIS NEREYE...
KARDESLERIM SONUMUZ NE OLACAK...
EY KARDESLERIM BEKAR OLANLARA ALLAH C.C GUZEL HUYLU AHLAKLI FAZILET SAHIBI BIR ES NASIP EYLESIN....

ALLAH C.C EMANET OLUN. SELAM VE DUA İLE

vuslat_hasen

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim
Amin Amin Amin
Rabbim herkese hayırlı eşler nasip etsin
sonumuz ne olacak
Rabbim doğru yolu göstersin...
selamatle.

( ya konu dışında olcak ama bende manisa da doğdum pek manisalı göremiyodum bu sitede )

elmedja

Kayıtlı Kullanıcı
A.s Sizde Allah A Emanet Olun. Konu Disi Sorunuza Cevap Veriyorum Bende Goremiyorum Cunku Uye Kardeslerimiz Nereden Kismini Bos Birakiyor Yada Yazmiyor. Ondan Bence. Selamet Ile Aeo Selam Ve Dua Ile

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HEPİMİZE GÖNLÜNE GÖRE EVLİLİK NASİP ETSİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSNALARA FIRSAT VERMESİN RABBİM. ALLAH HEPİMİZİ HİDAYETE ERDİRSİN İNŞALLAH.
ALALH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Duanıza Amin diyorum Rabbim Gönlünüze göre Hayırlı Bir eş versin inşallah .. Günümüzde . Etrafımızdakilerin etkisinde kalmamak lazım .. Tabiki görünce üzülüyoruz .. Müslüman Bir ülke Adı altında Müslümanlığa yakışmayan davranışların yapılmasına Kim üzülmez ki ... yeni yetişen gençler Tvlerdeki veya bulunduğu ortamları örnek alarak yaşantılarına şekil veriyorlar inşallah Bizler İslamı gerektiği gibi yaşayıp Örnek olan Kişiler Oluruz ... Allah'a emanet olun selam ve dua ile .

EGER BASIM EGIK GEZIYORSAM SOKAKLARDA SENI GORMEK ISTEMEYEN GOZLERI GORMEMEK ICIN YA RASULALLAHLAH

elmedja

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeslerım hepinizden Allah razı olsun ne guzel yazmıssınız. Ama bu br Turkıye gercegı oldu. Dondurduklerımız kardır dıyerek yola cıkmak lazım gelir. Rabbime emanet olun Selam ve Dua İle.

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
S.A KARDESLERIM.
BEN BIR ELEKTRONIK FABRIKASINDA ELEKTRIK TEKNIKERIYIM. MAKINALRIN BAKIM VE ONARIMINDAN SORUMLU BIR EKIP UYESIYIM.

FABRIKADA DOLASIRKEN YADA ARIZAYA GIDERKEN GORUYORUMDA ICIM KAN ALIYOR.

KIZLAR BIR ALEM OLMUŞ ERKELER ONA KEZA. KIMIN NASIL OLDUGU BELLI DEGIL.

KIMISI TURBANLI MI DEGIL MI BELLI DEGIL.

SIMDI SORUYORUM KENDI KENDIME. NERDEN BULUNUR GUZEL YUZLU AHLAKLI BIR ES. ALLAH C.C BENIM GIBI ACIZ VE GUNAHKAR BIR KULUNA BOYLE BIR ES NASIP EDERMI ACABA.

KARDESLERIM BU GIDIS NEREYE...
KARDESLERIM SONUMUZ NE OLACAK...
EY KARDESLERIM BEKAR OLANLARA ALLAH C.C GUZEL HUYLU AHLAKLI FAZILET SAHIBI BIR ES NASIP EYLESIN....

ALLAH C.C EMANET OLUN. SELAM VE DUA İLE

Ve Aleyküm Selam.amin.inşaallah.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt