Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HAYDİ ZİYARET EDELİM (1 Kullanıcı)

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı
“Cenneti hak ettin!..”
Hadîs-i şerîflerde buyuruldu ki:
“Dîn kardeşini, sırf Allah rızâsı için ziyâret eden Cennet’tedir.” [Taberânî]
“Dîn kardeşini ziyâret edene, Cennet’te bir derece verilir.” [Huccetü’l-İslâm İlmihâli]
“Allah için sevdiği arkadaşının ziyâretine gidene, ardından bir melek, “Ne güzel iş yapıyorsun, Cenneti hak ettin” der.” [Tirmizî]

“Allahü teâlâ [bir hadîs-i kudsîde] buyurur ki: Benim için birbirini ziyâret eden, benim için birbirini seven, benim için veren, benim için birbirine yardım eden, sevgime mazhar olur.” [Hâkim]
“Hiç bir kul yoktur ki, dîn kardeşini Allah için ziyâret etsin de, bir melek ona, “Ne iyi ettin, Cennet sana helâl olsun” demesin. Allahü teâlâ da buyurur ki: “Kulum beni ziyârete geldi. Bana da onu ağırlamak düşer.” [Ebû Ya’lâ]

“Ziyâretçinize ikrâm edin!” [Harâitî]
“Cennet’te öyle güzel köşkler vardır ki, bunlar, birbirini Allah için ziyâret eden, Allah için sevip yardım eden kimselere hâzırlanmıştır.” [Taberânî]
“Arş’ın etrâfında nûrdan kürsülerde, nûr gibi parlayan insanlara, Peygamberler ve Şehîdler gıpta ederler. Bunlar, Allah için birbirini seven, Allah için buluşan, Allah için birbirini ziyâret edenlerdir.” [Nesâî]

marziye

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HAYDİ ZİYARET EDELİM

selamunaleyküm.emeğine sağlık .selametle

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Allahü teâlâ [bir hadîs-i kudsîde] buyurur ki: Benim için birbirini ziyâret eden, benim için birbirini seven, benim için veren, benim için birbirine yardım eden, sevgime mazhar olur.r1; [Hâkim]

Allah razı olsun kardeşim bizde Allah için seviyoruz birbirimizi B)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH HER İŞİMİZDE RABBİMİZİN RIZASINI GÖZETİRİZ.YAŞANTIMIZ ONUN RIZASI ÜZERİNE BİÇİMLENSİN...ALLAHA EMANET OLUN ...:|

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt