Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HAYDI SIMDI ARAMIZA GELECEK BEBEGE ISIM VE DUA (1 Kullanıcı)

esmanurca

Kayıtlı Kullanıcı
s.a can dostlarim....saglik sorunlarimdan dolayi siteye cok giremiyorum..nasip oldugu kadar dualariniza eslik edebiliyorum...can dostlarim..insallah 4 ay sonra aramiza bir evlat katilacak...sizleden ricam islami cercevede erkek bebek isimi icin bana yazmaniz ve duaniz.....lutfen bir fatiha ve salaten tuncina nizi esirgemeyin rabbim hepinizden razi olsun....efendimize s.a.s selam olsun hayir ve dua ile

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HAYDI SIMDI ARAMIZA GELECEK BEBEGE ISIM VE DUA

aleyküm selam kardeşim fatihayla salaten tüncinayı okudum sağlıklı gelsin inşaallah... sahabe isimleri koymak daha iyiymiş daha sonra isim yazarım inşaallah..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM İNAN COK SEVİNDİM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ALLAH ACILARINI GÖSTERMESİN İMANLI KURANLI BÜYÜR İNŞALLAH İSİME GELİNCE BEN TUĞBA VE YA FATIMA DERİM SİZBİLİRSİNİZ ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞİM B)B)B)B)

abdullah usame

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

a.s allah analı-babalı büyütsün inş.rabbim tez zamanda şifa verir inş.fatihayı okudum diğerini bilmiyorum allah kabbul eder inş.dualarımdasın a.e.o

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.ALLAH EN HAYIRLI BİR ŞEKİLDE DÜNYAYA GETİRMEYİ VE HAYIRLI EVLAT BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN.FATİHA VE TEFRİCİYE OKUDUM.İSİME GELİNCE SEVDE ZEYNEP, RÜMEYSA,SÜMEYYE OLABİLİR.HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.A.E.O.

esmanurca

Kayıtlı Kullanıcı

can dostlarim rabbim hepinizden razi olsun insallah....sanirim ben yanlislikla yazimi farkli yere yazmisim...ALLAH C:C makaminda dualrinizi insallah kabul buyursun....ben elbette islamiyet gen tr ailesi uyesi olarak sizinle paylasacagim....verdiginiz isimleri kayit ediyorum...insallah rabbim nasip eyledigi evladimiza hayirli bir isim nasip eder hakkinizi helal edin....katilimlarinizi bekliyorum hayir ve dua ile dostlarim

esmanurca

Kayıtlı Kullanıcı

can dostlarim katilimlariniz icin tesekkur edrim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt